Καλημέρα Τόνια! :) ♥
Πονάωωω...πονάω πολύ...και νιώθω και ψυχική αναστάτωση, αμάν πια κάθε μήνα αυτό το μαρτύριο...
Printable View
Καλημέρα σε όλους :)
Υπομονή κυκνε μου σκέψου πόσο γρήγορα θα περάσουν οι μερες
Sent from my HTC Desire 626G dual sim using E-Psychology Forum mobile app
Πήγαινε στις ρυθμίσεις κ απενεργοποίησε την υπογραφή δε χρειάζεται να βλέπουμε ότι έχεις ακριβό κινητό κ να μας ανεβαίνει η πίεση
Όλους τους πειραζω μη δίνεις σημασία είναι κόλπο περνάνε όλοι από τεστ είναι κόλπα που γίνονται στη Θεσσαλονίκη κ τα ξέρουμε όλοι που δουλεύουν εδώ πάνω πάντως βλέπω εκανεσ δουλειά
Καλημερα!!!!
https://youtu.be/7x8wPt8xarE
Καλημέρα! :)
Προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλά δεν με έπιασε ακόμα το παυσίπονο...και προσπαθώ ν' αποφύγω το να ξαπλώσω πάλι αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω...
Μόλις έφαγα κάτι αλμυρό μπας και μου ανέβει η πίεση, εγώ το επιδιώκω τώρα...να σε ρωτήσω, είναι αλήθεια ότι βοηθάει και το πορτοκάλι; Όχι ότι έχω αυτή τη στιγμή αλλά είναι χρήσιμη γνώση...
Γιατί αν επιτρέπεται ν σ ανέβει η πίεση; αν είναι λόγο υποτασης οκ Όμως δεν βοηθάει στον πόνο επειδή η ροή του αίματος αυξάνεται κ εντινει τον πόνο στην οποιαδήποτε πασχουσα Περιοχή.. το πορτοκαλι Ναι κ το αλάτι όπως είπες αλμυρό αλλά για άμεσο αποτέλεσμα αλάτι κάτω από την γλώσσα όπου τα αιμοφόρα αποροφουν κατευθείαν την ουσία
Καλημέρα pink floyd με το ωραίο κομματι
Sent from my HTC Desire 626G dual sim using E-Psychology Forum mobile app
Καλημέρα!
Αυτό το κομμάτι είναι από τα αγαπημένα μου! Κι έχει και το σκυλάκι! ♥
Από τον Bryan Adams μου αρέσει πολύ και το "Everything I do" καθώς και το βίντεο κλιπ γιατί είναι από ρομαντική ταινία εποχής...έχεις δει τον Ρομπέν των δασών;
https://www.youtube.com/watch?v=ZGoWtY_h4xo
Γιατί ζαλίζομαι κι υποθέτω πως πρέπει να έχει πέσει, υπόταση που λες κι εσύ αλλά θα την μετρήσω μετά που θα τελειώσει η μαμά μου το μαγείρεμα για να δούμε κιόλας...σ' ευχαριστώ! :)
Πάντως και τις προάλλες είχα λίγο χαμηλή μαζί με ζαλάδα και ναυτία κιόλας...δεν είναι καλές οι τελευταίες μέρες για την υγεία μου...
Έλα, μην συγχίζεσαι γι' αυτό...δεν πειράζει :) Αλλά γιατί δεν κάθεσαι στον υπολογιστή για να τ' ανεβάζεις κι εσύ έτσι;
Άσχετο, ο γάτος μου μέχρι τώρα ήταν ανήσυχος αλλά επιτέλους ικανοποίησε όλες του τις ανάγκες και ξάπλωσε να κοιμηθεί...επιτέλους θα ησυχάσω λίγο από το νιαούρισμα :p