Δε θα διαφωνήσω...φοβάμαι όμως πως είναι πλέον αργά...http://freecutemsn.com/wp-content/up...head-shy-3.gif
Printable View
Δε θα διαφωνήσω...φοβάμαι όμως πως είναι πλέον αργά...http://freecutemsn.com/wp-content/up...head-shy-3.gif
Τι όμορφο τραγουδάκι...
Έλα να αγκαλιαστούμε...κι ας τα ξεχάσουμε όλα..
καλα ε μπηκα σημερα να διαβασω κατι για το reductil και βλεπω πως η συζητηση εχει ξεφυγει τελειως...........
(μηπως σας θυμιζει κατι αυτο?)
για παρακαλω να επανελθουμε στην ταξη..........
προσεχε γιατι αν και εχετε χωρισει βλεπω πως εσυ δεν την εχεις ξεπερασει ακομα, ασε που την βλεπω να σου παιρνει και τα παιδια..........Quote:
Originally posted by BARB3
απανωτα χτυπηματα στην πλατη μου... βοηθεια.... η κυρια προεδρος με περιελαβε και δεν αφησε λεξη μου για λεξη μου ασχολιαστη....
Ειλικρινά δε ξερω να σου πω πως χαρακτηριζονται τα σημερινα νεα μου. Απο το πρωι το ψαχνω και εγω. Χαμενη ...... πελαγωμενηQuote:
Originally posted by NADINE
Καλημέρα,ζιζάνια!
Δε βλέπω σήμερα πριγκιπικό χαιρετισμό,αλλά ελπίζω να μας αποδοθεί λίαν συντόμως και να μη συνεπάγεται η απουσία άσχημα νέα...
Τι έπαθες klm πριγκίπισσα?
Πριγκιπένια μου,με τρομάζεις...
Ελπίζω να μην είναι κάτι τόσο σοβαρό...
Δεν θέλω ν'αφήσω το νου μου να πάει στο κακό...
Αν θέλεις να μιλήσουμε,μη διστάσεις,σε παρακαλώ!
Το τηλέφωνο μου το έχεις...Είσαι στη σκέψη μου...
Τώρα που το λες,Βάσια μου...Αν είναι για το καλό και την ασφάλεια τους(μα να ρωτάνε αν θα βάλουν ζώνη;) και μόνο γι'αυτόQuote:
Originally posted by basia
προσεχε γιατι αν και εχετε χωρισει βλεπω πως εσυ δεν την εχεις ξεπερασει ακομα, ασε που την βλεπω να σου παιρνει και τα παιδια..........
(όχι πως είμαι άτεκνη και λαχταρώ ν'αποκτήσω παιδάκια και μάλιστα τόσο όμορφα και καλά σαν του μπαρμπουνιού!)
να μιλήσω στη δικηγόρο μου να δούμε τι μπορώ να κάνω...Θα τη χτυπήσω στην φυλλαδιοαρρώστια της,στα ανελέητα ωράρια εργασίας,στη ροδακινοαφοσίωση εις βάρος τους(ακόμα θυμάμαι από τα πρώτα της ποστ ως barb σκέτη,που έλεγε πως τον μικρό τον έχει παρκαρισμένο τις καθημερινές στη γιαγιά)...στην προσφορομανία(έχω και γραπτές αποδείξεις για όλα αυτά άλλωστε)...έχω πολύ υλικό είναι αλήθεια...
Βέβαια θα μου πεις πως έχουν κι έναν πατέρα...Να παντρευτώ στην ανάγκη να μη στερηθούν την αντρική παρουσία...
Και αν βρεθώ στα σκούρα έχω υπόψιν μου και κάτι ενοχοποιητικές δηλώσεις της,αλλά ελπίζω να μην φτάσουμε ως εκεί...Μη τη γονατίσω...
Καλησπερα. Nadine προγραμματισε γαστροσκοπηση, μη το αφηνεις! Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι ολα καλα..
Τι λενε για τους σκορπιους? οτι ειναι ερωτικοι? ουαου! ειμαστε-ειμαστε!
φιλια σ'ολες..
Καλημερα αγαπημένες μου. Η Πριγκίπισσα της καρδιάς της Ναντίν είναι καλά στην υγεια της πλην όμως καλείται να πάρει μεγάλες αποφάσεις για αυτήν και την οικογένεια της. Για το λόγο αυτό μπορει να μη με βλέπετε συχνά εδώ μέχρι να ηρεμήσω και να αποφασίσω. Παρ'όλα αυτά σήμερα ειναι Παρασκευή και αναφέρω: 79.800. Σας φιλώ και θα σας ενημερωνω οποτε μπορω. Φιλάκιααααααααααααααααααα .
Κοριτσια καλημερα!!! Μπηκα λιγο στα κλεφτα, πριν αρχισει παλι η σημερινη δημοπρασια. Προσπαθησα και τελικα τα καταφερα να διαβασω προηγουμενα ποστ, βλεπω μεγαλους ερωτες, κρυολογηματα, απωλειες κιλων, αλλα και προβλεψεις ζωδίων, απ ολα εχει ο μπαξες....
Χαιρομαι ιδιαιτερα γιατι βλεπω πολλυ συναισθημα στο φορουμ κι αυτο ειναι πολυ ευχαριστο...
klm χαιρομαι που εισαι καλα και ειμαι σιγουρη οτι θα παρεις τις σωστες αποφασεις, εμεις οι γυναικες σχεδον παντα αποφασιζουμε το σωστο για την οικογενεια μας, ξερουμε...
Ναντινακι μου γλυκο και ομορφο που ολοι σε θελουν και σε αγαπουν, η μονη λυση ειναι οι κλωνοι σου, μονο ετσι θα ευχαριστηθουμε ολες και ολοι.... Ελπιζω να εισαι καλα και ευτυχισμενη! Πρεπει ομως να κανεις την εξεταση για το στομαχακι σου ειναι επειγων...εχω διαβασει πολλα για τον δακτυλιο και ανησυχω πολυ.
Ευγενια μου τωρα το ειδα το μηνυμα σου, θα χαρω πολυ να τα πουμε, οποτε θελεις, ελπιζω να εχεις και νεοτερα απο το μετωπο να μου πεις...
Φιλακια στις πεταλουδιτσες μου και ενα ομορφο ΣΚ!!!
Υ.Γ Η ζυγαρια σημερα ηταν 93,5, δεν εχασα, πηρα και 100γρ, μικρο το κακο, ελπιζω να επανορθωσω απο βδομαδα!
BONJOUUUUUUUUUUR!
Ξημέρωσε Παρασκευή και ήδη η πριγκίπισσα της καρδιάς μου(με τρελαίνει αυτός ο προσδιορισμός)εγκαινίασε το κοντέρ για σήμερα.
Το δικό μου καταγράφει 145,5 κιλά(-700gr),όχι κάτι σημαντικό στα κιλά που βρίσκομαι,αλλά όχι πως έκανα και υπερβολική προσπάθεια...
Συνεχίζουμε πιο δυνμικά τώρα...έχουμε και το ατού της καλής διάθεσης πλέον...Έχω την αισιοδοξία πως πάμε γι'άλλα πλέον,για τα καλά!
Μαίρη Λουλού μου και Μαρικάκι μου,που μόνο εσείς ενδιαφέρεστε για την υγεία μου,σήμερα θα περάσω από το ταμείο μου να ενημερωθώ
για τα της επέμβασης,οπότε στα πλαίσια αυτά θα την προγραμματίσω και τη γαστροσκόπηση,να τελειώνει κι αυτή η ιστορία...Θα σας ενημερώσω.
Αγαπημένη μου γαλαζοαίματη,μη μου στεναχωριέσαι...Ακόμα κι αν δε μας τη γράφεις εδώ την καλημέρα σου,είμαι σίγουρη πως μας τη στέλνεις
κάθε πρωί με το χαμόγελο σου!Εμείς είμαστε πάντα εδώ,θα σε σκεφτόμαστε όπως ούτως ή άλλως άλλωστε και θα ευχόμαστε
να φωτιστεί ο νους σου για την καλύτερη για σένα και την οικογένεια σου έκβαση του όποιου ζητήματος σας απασχολεί.Δεν ξαναχανόμαστε!
Στο παρεμπιπτόντως αποκτήσαμε το πρώτο κομμάτι παζλ της σύνθεσης της προσωπικότητας της Λουλούς μας:Σκορπιός!Μάλιστα!Μάλισ� �α!
Δεν υποτιμώ την αποκάλυψη,αλλά,όπως καταλαβαίνεις,άνοιξε η όρεξη τώρα με το μεζεδάκι και πεινάμε πιότερο για νέο υλικό!
Μαρικακένιο μου,εσύ τρυφερούδι,δε νομίζω πως ο κόσμος θα επιβίωνε με μια επιδημία από κλώνους μου...Εδώ μία είμαι και δεν αντέχομαι!
Η Λινταλένια μάλλον βαριέται πολύ στο γραφείο και με βρήκε μικρή και με παίζει,με ξεσηκώνει,εγώ τσιμπώ κοκ...έτσι χαβαλές να γίνεται...
Δε μπορεί να σοβαρολογεί για τα αισθήματα της για μένα και να βρίσκεται για ένα μήνα στην πόλη μου και ούτε να της περνά από το μυαλό
να με πάρει να πιούμε έστω έναν καφέ!Ενώ τώρα με την ασφάλεια της απόστασης να μου τάζει παλάτια και κρεβάτια και να μου το παίζει
και ζηλιάρα που γυρνώ από δω κι από κει σαν τη γάτα...Που,η δόλια,δε γυρνώ,(μη μου βγει και κανένα όνομα)απλά κάτι ζω κι εγώ λιγάκι...
Τέλος πάντων...δεν πτοούμαστε για τη μη απώλεια!Είμαι σίγουρη πως την ερχόμενη εβδομάδα θα τα πάμε πολύ καλά!
Α,ναι!Κι άμα συναντηθείς με την Ευγενία,να της σβουρίσεις δυό φιλιά και μια σφιχτή αγκαλιά κι από μένα,καλά;
(Τις πρόστυχες φωτό σας,στο μεταξύ μας θα τα βρούμε...ξέρεις εσύ...)Κι αυτό το Ξενιαλούμπι σου πού βολοδέρνει;
Πόσο ακριβοθώρητη την έχει δει;Θέλει παρακάλια να μας δώσει λίγη σημασία;Να δω σήμερα αν θα κοτήσει να βγάλει μύτη!
Επίσης η καμπάνα του ζυγίσματος σήμερα χτυπά για Αλαλουμένια,Χανελέλι,Σαμπί να,Σέρλοκ,Λουλού,
κι αν θέλουν και οι τιμώμενες Λινταλένια και Βάσια να μας συνοδεύσουν στο Τρελό Παρασκευόγλεντο,καλώς να ορίσουν!
Σας χαιρετώ τώρα,αλλά κάποια σιγμή θα επανέλθω για την ετυμηγορία.Το νου σας,ρεμάλια!Το νου σας,ρεμάλια!
Καλημέρα κορίτσια !!!
Nadine δεν θα το συνεχίσω το χτεσινό μας καβγαδάκι.
Να σου πω μόνο πως σ'αγαπώ και η πρόσκληση για φιλοξενία ισχύει όποτε κατέβεις Αθήνα....
Για ζύγισμα δεν θα περάσω γιατί παρέμεινα εντελώς στάσιμη από την προηγούμενη εβδομάδα γι' αυτό και είμαι κάπως μελαγχολική. Μια ήμουν αδιάθετη, μια άρρωστη, ε και το πρόγραμμα βγήκε λίγο εκτός πλαισίου.
Σήμερα όμως νιώθω πολύ καλύτερα, άρα ξεκινάω πιο δυναμικά από αύριο, δεν έχω πια καμία δικαιολογία για ατασθαλίες...
αφωνη εμεινα. τοση κακια βρε παιδι μου? να θελει να μου παρει τα παιδια? να μην λυπαται την λινταλενια που την παρακαλα και την ταζει συναντηση στην βιβλιοθηκη (δημοσια παρακαλω, οχι ιδιωτικη....)
τελος παντων, προσπερνω ολα αυτα και επειδη θα με κατηγορησουν οτι
α. βγαινω εκτος θεματος ρεντουκτιλ (ουτε εκθεση να εγραφα) και οτι
β. με τα λογια μου την χωρισα απο την λιντα ειτε για να τα (αληθεια, ποιος ειπε οτι χωρισαμε?) ξαναφτιαξω μαζι της ειτε για να φτιαξω με την λινταλ ειτε για να μην τα φτιαξει αυτη με την λινταλ (δυναστεια και βαλε δηλαδη) ειτε
γ. για σας τρωμε τον χρονο,
μπηκα απλα να γραψω την ενδειξη της ζυγαριας (καλε μηπως κι αυτο δεν εχει σχεση με τα ρεντουκτιλ και πρεπει να μπουμε σε αλλο τοπικ να το γραψουμε?) και αναφερω οτι σημερα εδειξε 85,9. την προηγουμενη παρασκευη εδειξε 86,2 αρα μειον 300γραμμαρια. και επειδη μου φαινονται λιγα κανω τις εξης σκεψεις
α. πρεπει να ανασκουμπωθω και να ραψω το στομα μου και να αφησω τις θεωριες που γραφω σε ολο το κοσμο (δινω και συμβουλες και διαιτες τρομαρα μου)
β. σε 2 εβδομαδες μειον μισο κιλο, σε ενα μηνα μειον 1, σε ενα χρονο μειον 12 αρα τον επομενο οκρωβρη εχω ελπιδες να ειμαι 73 κιλα. 10 χρονια ημουν 105 κιλα, ας κανω υπονομη ενα χρονο ακομη να γινω 73
γ. καλυτερα να χανω εστω και 200 ή 300 παρα να βαζω 200 ή 300. και μην ξεχναω οτι πριν λιγους μηνες ειχα γινει 85 και φλερταριζα να δω και το 84 στην ζυγαρια.
οποτε, καλη μου συνεχεια και κουραγιο μου και κυριως να αφησω τις οδηγιες για τον ευατο μου μπας και δω κανενα χαηρι (πως να γραφεται αυτο αραγε?)
οχι, δεν ειναι κουιζ, δεν χρειαζεται να διαλεξετε τι προτιματε (α,β,γ). μπορειτε να επιλεξετε αναλογα με την διαθεση σας ή να τα παρετε ολα -και το κουτι και την κουρτινα και εμενα τον μπογο αμα λαχει
και να σταματησετε να γελατε
BARB3 είσαι χαρούμενη και αισιόδοξη... αυτό είναι η καλύτερη συνταγή! Και η απώλεια και μικρή να είναι είναι απώλεια, πως να το κάνουμε! Εγώ 0 απώλεια αυτήν την εβδομάδα (βέβαια δεν ήμουν και εντελώς σωστή, πως να το κάνουμε?).
Όσο για την κατάστασή μας όντως Δυναστεία, αλλά μου φαίνεται ότι πολύ την πίεσα να μπω με το έτσι θέλω στην ζωή της... και τσίνισε.