ισχύει αυτό που σου είπαν, για να αυξήσεις καύσεις πρέπει να αυξήσεις μυΐκή μάζα άρα βάρη.
Πάντως μην αγχώνεσαι, σε λίγο καιρό τα 30' διάδρομος θα είναι παιχνιδάκι και σου το υπογράφω. 3-4 φορές την εβδομάδα είναι υπεραρκετές.
Printable View
ισχύει αυτό που σου είπαν, για να αυξήσεις καύσεις πρέπει να αυξήσεις μυΐκή μάζα άρα βάρη.
Πάντως μην αγχώνεσαι, σε λίγο καιρό τα 30' διάδρομος θα είναι παιχνιδάκι και σου το υπογράφω. 3-4 φορές την εβδομάδα είναι υπεραρκετές.
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
10' ελειπτικο
βαρη
κοιλιακους
leg raises
Penelope και γενικά όποιος ξέρει... Θέλω να πάρω ένα μηχάνημα για το σπίτι αλλά είμαι ανάμεσα σε διάδρομο και ελλειπτικό? Αλλά ελλειπτικό δεν έχω κάνει ποτέ, είναι πιο κουραστικό απτον διάδρομο ε? Και πιο αποτελεσματικο ίσως?
Χμμμ ναι σε ψηλο επιπεδο ειναι πιο κουραστικο... στη θεση σ θα επαιρνα διαδρομο... Το ελεπτικο κανει φοβερη δουλεια στους γλουτους παντως...
ασημενια, εγω που ειχα κανει πιο παλια ελειπτικο, δε μου άρεσε :/
Απλά το λέω γιατί είπες οτι δεν εχεις κανει. και καλύτερα μη πάρεις κάτι που δε ξέρεις πως είναι.
ο διάδρομος είναι πιο ασφαλές επιλογή θα έλεγα.
:thumbup::thumbup::thumbup: συμφωνω φυσικά..Quote:
Originally posted by penelope1985
Το ελεπτικο κανει φοβερη δουλεια στους γλουτους παντως...
Βασικά ήμουν σίγουρη για τον διαδρόμο αλλά με πρίζωσε μια φίλη μου για το ελειπτικό γιατί και αυτη λέει έιναι τέλειο για τον :cul::bigsmile: Αλλά μάλλον θα προτιμήσω διάδρομο , δίκιο έχετε, thnx:starhit:
Θάλασσα έγιναν πάλι όλα... Δεν πήγα γυμναστήριο διότι απογοητεύτηκα πολύ στον διαιτολόγο. +200γρ σήμερα... Τί να πώ.... Ευχαριστώ Φίλιππε. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάνω ποτε 30 λεπτά διάδρομο χωρίς να κουράζομαι... Ειλικρινά είμαι πολύ του καθισιού... Μακάρι όμως... 4 φορές την εβδομάδα καλά είναι δηλαδή ε? Ωραία...
Με τα βάρη έχω ένα θέμα... Αλλά αν είναι να αυξηθούν οι καύσεις θα το κάνουμε και αυτό...
Σας φιλώ:wink1:
Ξαναπήγα μετά από 4 προπονήσεις χαμένες tae-bo καθυστεριμένη βέβαια...μισή και αυτή αλλά τουλάχιστον πήγα
25'λεπτά αερόβια
ασκήσεις για κοιλιακούς και πόδια
........"αν θές να αλλάξεις το σώμα σου πρέπει να έρχεσαι στην ώρα σου και να φεύγεις στην ώρα σου"...σωστό το κατσάδιασμα από την προπονήτρια...
Α!επίσης..την ώρα που πάλευα με τον κοιλιακό..σκεφτόμουν το 3ο κομμάτι σοκολατόπιττα που έφαγα εχτές στην μαύρη νύχτα...
και πλέον κάπως έτσι θα σκέφτομαι...
μπροστά στην σοκολατόπιττα δηλαδή θα σκέφτομαι τον κοιλιακό και την όλη προσπάθεια στο γυμναστήριο...καθώς επίσης...ότι με μισή ώρα προπόνηση δεν καίς ούτε το 1 κομμάτι...
έτσι μια αναλογία που "πονάει"..........
Παιδια πειτε οι πιο παλιοι ποση ωρα μετα το μεσημεριανο μπορεις να πας γυμναστηριο ?
Και δευτερον αν δεν εχεις παρει μεσημεριανο και φας μετα το γυμανστηριο αυτο ειναι ολεθριο??????????
2 ωρες μετα...
οχι δεν ειναι ολεθριο... αλλα προσεξε μηπως φας βουλιμικα...
penelope1985 ευχαριστω .......... σήμερα θα παω μια ωρα μετα αλλα φροντισα και έφαγα λιγο ..
Το κακο δεν ειναι οτι τρωω βουλιμικα αλλα βιαστικα .....Δεν εχω μαθει να μασαω πολυ ωρα (ακαταλληλη για sleeve!!!!!)
Τα κλασσικα παλι σημερα...
47 λεπτα διαδρομο γιατι ειχα ένταση και νευρα ........:grind:
Μετα δεν ειχα κουραγιο για κανενα οοργανο αλλα ειμαι ευχαριστημενη που καταφερα και εβγαλα τοση ωρα διαδρομο .
Ρωτησα το γυμναστη πως θα ξεκολησω τον μεταβολισμο μου και μου ειπε με διαδρομο................