Kαλημέρα!
-800! :)
Printable View
Kαλημέρα!
-800! :)
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! σουπερ ρε συ!
:) ωραία ήταν η έκπληξη, όντως! Και πιο ωραία γιατί από χθες πονάει η κοιλιά μου πράγμα που σημαίνει ότι οσονούπω θα έχω κι εγώ να λέω "περιμένω περίοδο και πήρα 2 κιλά" (τόσα ήταν απ' ό,τι θυμάμαι!)- καλά είχα ησυχάσει τόσους μήνες με την ένεση...
:) ας χαρώ με το σημερινό όμως κι ό,τι έρθει... υπομονή... :)
Μπράβο και σε σένα που επιμένεις ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ;)
Eνωμενες θα νικησουμε π ελεγε και ο Ψινακης!
Εγω παντως παλι στα ιδια... 80 ακριβως!
-100 ΓΡ 86,6
Καλημερα κι απο μενα.Παει ακομα ενα κιλακι.Σημερα το πρωι 116!!!!2 κιλακια σε 8 ημερες!Χωρις εσας δεν θα τα ειχα καταφερει!Ησαστε η καλυτερη διαιτα του κοσμου!!!(ας ξαναλλαξω και το τικερακι μου τωρα!)
Καλημέρα κούκλες.....μετα απο αρκετο καιρο στασιμότητας,
και σχεδον 2 βδομάδες απουσίας απο τις σελίδες του φόρουμ......
σήμερα 63.5!!!!!!!!! επιτέλους! καλή συνέχεια σε όλες....
ααα και νας σας πω οτι μετα το σ/κ η ζυγαριά με έδειχνε 65!
φρικη!
Καλημέρα :) Γεια σου bubble μου! Μπράβο και για τη κατηφόρα! Εγώ ήμουν λίγο χάλια χθες και συνεχίζω να μην έχω τη καλύτερη διάθεση.. άσχημα νέα!.. ευτυχώς όμως μόνο στον επαγγελματικό τομέα. Δε το βάζω κάτω, κάτι θα γίνει..
Σήμερα -200γρ από 103,7 σε 103,5.
άντε ρε φιλένάδα κρίμα...... και ήμουν πολυ αισιόδοξη!!!!
μή το βάζεις κάτω όμως ε... για όλους έχει ο Θεός.
τρίτη μέρα ιφ...μέχρι εχτές δεν είχα χάσει τίποτε...σήμερα όμως....πήρα +1100....έλεος!!!!!!!!!!
αλλη μια μερα στα ιδια κιλα....
δε πειραζει....!
-100.Aυτο το 5 δε λεει να φυγει ομως ειναι οντως στοιχειωμενο.:P Oχι ρε σωμα μουυυ, δε θα ξανασταματησω τη διαιτα στα 75 αυτη τη φορα, παρτο χαμπαριιιιι!:P:P:P
καλημερα!σημερα 59.7,αλλα εχω ενα φουσκωμα,θα σκασω μιλαμε!
+1 στο φουσκωμα!Και απο τουαλετα λιγα πραματα.Περιμενω περιοδο οπως προειπα επισης.Ολα τα καλα μαζι.