θεϊκή! Πωλίνα, ομορφαινεις μέρα με τη μέρα! ενώ και πριν ειχες πολύ γλυκιά φυσιογνωμια, τώρα -εκτός από το σώμα- ομορφαίνεις και στο πρόσωπο πολύ!
μπράβο σου για την απώλεια και την πειθαρχια σου!
Printable View
θεϊκή! Πωλίνα, ομορφαινεις μέρα με τη μέρα! ενώ και πριν ειχες πολύ γλυκιά φυσιογνωμια, τώρα -εκτός από το σώμα- ομορφαίνεις και στο πρόσωπο πολύ!
Θενκς Κέιτυ μου! Μόλις το έκανα και έμεινα.....
:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2:
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μουQuote:
Originally posted by Redish
πωπω!!! πολινα μπραβο!!!!
φοβερη διαφορα!!!
σου αξιζουν παααρααα πολλα συγχαρητηρια!
ειναι ωραιο να βλεπεις τους κοπους σου να καρποφορουν!
ευχομαι και εις κατωτερα! (κιλακια χιχι!)
Υπέροχοοοοοο! Πωλινάκι ένα πολύ πολύ μεγάλο μπράβο και από εμένα!
Θέλει πολλή δύναμη και επιμονή για να πετύχει κανείς αυτό που έχεις ήδη κάνει.
Και ναι, η επιβράβευση φαίνεται στα μάτια σου, όταν βάζεις δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες, μπράβο κοπέλα μου!!!! :kiss::kiss::kiss:
πωλίνα μου έτσι ! τώρα το έκανες σωστά !!!! Προτείνω να το τοιχοκολησεις και στο σπίτι σου προκειμένου να μην ξεχνας ποτέ τον άθλο που έχεις επιτύχει και χάνεις το κουράγιο σου. Ο χειρότερος εχθρος σου είναι η λιγοψυχία και το άγχος! Δες τι έχεις καταφέρει , δεν ειναι υπέροχο? έτσι θα συνεχίσεις κιόλας και τσουκου τσουκου θα τα καταφέρεις όχι 85 αλλά εκεί που θα νιωσεις εσύ καλά . σε φιλώ
Καλημέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ.
Κέιτυ μου, η συγκεκριμένη φώτο είδη θα πάει για εκτύπωση, και μετά στο ψυγείο με μαγνητάκια. Κάθε φορά που το ανοίγω να την βλέπω και να προσπαθώ να μην πέφτω και να μην απογοητεύομαι. Φιλάκια
Τέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελε ια μπράβο κορίτσι...φοβερή διαφορά........:tumble:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbu p::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Μαριααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααα!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!! τί μου κάνεις βρε? ανανέωσε καλέ το τικεράκι σου που μου έχεις αφίσει στα 90+!!!!!
Τί γίνεσε? πως τα πας? πες μας τα νέα σου!!!
επανηλθαααααααααααααα!!!!!!!! !!!!!!1χαχαχχαχαχαχχαχαχα!!!!!!! !!!!!!!!!κ τοοοοση ωρα προσπαθω να φτιαξω το τικερακι μου αλλα μπααααααααααα δεν μπορω να θυμηθω τον κωδικο!!!!!!!!!μαλλον θα φτιαξω καινουριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα ειμαι κοπελα μου....με το που μπηκα κατευθειαν στο τοπικ σου χιχιιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!!τι βλεπω τι βλεπω????????????????/θεαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! τι κανεις?
Καλά είμαι μανάρη μου, εσύ τί κάνεις???? Ε αφού δεν μπορείς να το φτιάξεις πες μας τον αριθμό, μην με κρατάς σε αγωνία!!!!!
Α και κάτι άλλο, θέλω φώτο πριν και μετά δικιά σου!!!! Για να δούμε πια είναι η Θεά!!!!!
Εχει πολύ καιρό να τα πούμε, σε σκεφτόμουνα πολύ αυτές τις μέρες!!! χαίρομαι που επέστρεψες!
Α!!! Δεν θυμάμαι από πια περιοχή είσαι, αλλά θα κατεύω Αθήνα τέλος Νοεμβρίου! Αν βολεύεσε και είσαι κοντά να βρεθούμε!
χιχιιχιχιχι τα καταφερααααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φωτο θελεις αμε αμε......αλλα τις εχω στο κινητο!!!!! πες μου την διαδικασια πως τισ ανεβαζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!χιχχιιχιχιχ!!!!!!!!!!!!!!!και εγω σε σκεφτομουν αυτεσ τισ μερες!!!!!!!!!!!!!!!
αληθειααααααααααα??????????/ κατεβαινεις αθηνα???????????????/ε εννοειται οτι θα βρεθουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλέ τί βλέπουν τα υπέροχα ματάκια μου????????????????? Αγνώριστη θα έχεις γίνει!!!!!! Δεν ξέρω πως μπορεις να τις ανεβάσεις από το κινητό. Λογικά με τον ίδιο τρόπο όπως και από υπολογιστή. Αν θες στείλε μου τις στο email και θα στις ανεβάσω εγώ. Το πριν και το μετά έτσι? χεχεχεχε
Ναι θα κατεύουμε 25/11 βραδάκι και θα φύγουμε 28/11 απογευματάκι. Είδη με κάπια κορίτσια κανονίζουμε συνάντηση. Αμμα είναι να συνεννοηθούμε όλες μαζί!
Μαράκι μας καλώς ήρθες πίσω!!! άντε τι βλέπω,δέκα κιλάκια σου έμειναν,σούπερ!!!