Quote:
Originally posted by Eli
Καλημέρα!
Αγγελάκι μου πως είσαι σήμερα καλή μου; Αυτά τα σχόλια που λες τα έχω ακούσει κατά κόρον και εγώ από την οικογένεια μου και από τους γονείς μου, κυρίως από την μαμά μου και από την γιαγιά μου! Δυστυχώς οι γονείς μας μιας και δεν ξέρουν πως να χειριστούν τις αδυναμίες μας νομίζουν ότι με το να μας τσιγκλάνε με τέτοια σχόλια θα μας κάνουν πιο ευσυνείδητες και ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα πεισμώσουμε και θα το βουλώσουμε και δεν θα τρώμε :puzzled:. Τόσα ξέρουν, τόσα κάνουν :(. Οι γονείς μου εμένα και οι δύο είναι φυσιοολογικοί στο βάρος τους αλλά το παλεύουν με υγιεινή διατροφή εδώ και χρόνια και με αρκετή άσκηση. Όταν καλοκαιριάζει ειδικά η θάλασσα είναι το αγαπημένο τους, μπαίνουν μέσα και ξεχνάνε να βγουν! Η γιαγιά μου που έχει και αυτή ψύχωση με το να είναι αδύνατη αν και δυσκολεύεται πίνει κάθε μέρα αφέψημα από φύλλα Αλεξανδρείας! :shocked2: Δηλαδή ουσιαστικά χρησιμοποιεί φυσικό καθαρτικό καθημερινά! Πλέον έχει αδρανίσει το έντερο της και δεν μπορεί να πάει τουαλέτα αν δεν πιει το αφέψημα. Η θεία μου η αδερφή του πατέρα μου χτυπιόταν και χτυπιέται χρόνια τώρα σε γυμναστήρια, είναι στέκα και πολύ γραμμωμένη παρόλο που πλέον είναι άνω των 50. Βέβαια μάλλον από την επιβράρυνση από τα βάρη γιατί έκανε και μπόντι μπίλντιγκ έχει σοβαρό πρόβλημα με την σπονδυλική της στήλη και έχει φοβερούς πόνους. Ο άντρας της είναι ορθορεξικός και για ένα διάστημα πέρασε και από ανορεξία και τρώει μόνο απόλυτα υγιεινές τροφές σε σημείο να μην μπορεί να λειτουργήσει κοινωνικά. Ο Θείος μου ο αδερφός του πατέρα μου κάνει τζόκινγκ κάθε μέρα είναι και αυτός αδύνατός και όταν βάζει κιλά κάνει πρωτεινικές δίαιτες. Όλο το σόι του πατέρα μου όπως καταλαβαίνετε έχει τάση να βάζει κιλά και όλοι τους σε κάποια φάση της ζωής τους είχαν βάλει κιλά τα οποία και έχασαν και μετά γίνανε πολύ υστερικοί με την διατήρησή τους!
Εγώ και η αδερφή μου πάντα είχαμε πρόβλημα με την διαχείριση του βάρους μας και είχαμε περιτά κιλά. Φαντάσου τώρα Αγγελάκι μου τι γινόταν όταν το Πάσχα βρισκόμασταν όλοι μαζί για τις γιορτές! Φοβερός ψυχολογικός πόλεμος μιλάμε! Ακόμη θυμώνω που δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτές τις καταστάσεις και απλά κατέβαζα το κεφάλι και άκουγα όλα εκείνα τα υποτιμητικά σχόλια...Ακόμη και όταν τα σχόλια δεν ήταν υποτιμητικά όλοι είχαν να μας δώσουν μία συμβουλή για το πως να χάσουμε βάρος και πολλές κουβέντες περιφέρονταν γύρω από το θέμα βάρος και κιλά! Σκέτη κόλαση ένα πράμα....