Όπως σου είπα μια φορά έτυχε να γίνει αυτό και χωρίς να το ξέρω.
Νηφάλια και παρτούζα... τσ τσ τσ
Printable View
ρε συ το οτι καποιος εκανε μπανιστηρι την ωρα που εσυ εκανες σεξ το λες αυτο παρτουζα ?? χαχαχαχαχα ελεος ρε συ !!!! :)
Ποιος να ψαρωσει καλε ?? :)
Δεν το είπα αυτό παρτούζα :)
Xαχαχαχα α το αλλο ηταν η παρτουζα σορρυ το μπερδεψα ρε συ απαντα μου στο pm που σου στειλα !!!!!! :)
Έσφιξαν οι ζέστες….Ολοφάνερο! xaxaxaxa
Δεν θα αντέξω άλλο ένα βουβό και κρύο καλοκαίρι...
Θέλω ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι...
Σκέφτομαι πως κάποια άτομα νομίζουν πως επειδή έτυχε να βρεθούν στη ζωή σου κάποια στιγμή, να φας ένα κρουασάν σε μια πλατεία, έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν ό,τι είσαι για να τους ταιριάζει, ή να σου κάνουν την κριτική της new age εποχής. Απίστευτο! Λες και συ υπάρχεις δεκαετίες απλά και μόνο για να εμφανιστούν ως άλλοι επίγειοι θεοί, και να σε μεταμορφώσουν ηθικά. Get the fuck outta here λέμε.
σκεφτομαι πως μετα απο το χειροτερο μου εφιαλτη,ξυπνησα και επιτελους ξαναζω!
Σκεφτομαι ποσο βλαμμενοι ειναι ορισμενοι γυρω μου but ignorance is their new best friend κ τη ζεστη που δεν την αντεχω αλλο θελω να βγαλω εισητηριο για Αλασκα χωρις επιστρoφη !!!!!!!!!!! :)
Σκεφτομαι.. το ανικανοποιητο της ανθρωπινης φυσης.. και με ποιο τροπο οι συνθηκες της ζωης μπορουν να διαμορφωνουν τις αναγκες και τις επιθυμιες...
σκεφτομαι τριο με τον Justin timberlake και τον pitbull
ισως και με την britney spears........................
Ώρες ώρες σκέφτομαι να ληστέψω καμια τράπεζα. Ενδιαφέρεται κανείς για συμμετοχή;
Από την άλλη σκέφτομαι πως οι τράπεζες ανήκουν κατ'εξοχήν σε μαφιόζους που τους βάπτησαν πλουσίους (και εννοείται δεν υπάρχει και μέρος να κρυφτούμε μετά).
Φτου ρε (και πάλι).
ΕΓΩ! ΑΛΛΑ θα διαλεξω εγω τις μασκες