..........
Printable View
..........
Κούνια που σε κούναγε ΚΕΝΟ! Αλλά πραγματικά δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ άλλο μαζί σου ΚΕΝΟ και οι εικασίες σου απίστευτα στοχευμένες αλλά τι εμπειρίες να έχεις μωρέ και εσύ για να ξέρεις τι σου γίνεται και να καταλαβαίνεις αυτά που σου λένε και ας νομίζεις οτί καταλαβαίνεις. Σε πληροφορώ οτί δεν έχεις καμία ιδέα!κακώς ασχολήθηκα μιας και πάντα τον μπελά μου βρίσκω κάθε φορά μαζί σου
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
μη με παρει καμια ξόφαλτσα αλλα μη μαλώνετε βρε αλλο χαλαρώστε http://yoursmiles.org/ksmile/monster/k3001.png
:D :D :D :D :D
Οι περισσοτερες κοπελες σημερα επιθυμουν να ειναι ανεξαρτητες βγαζοντας και ξοδευοντας τα χρηματα του δικου τους μοχθου εργασιας και οχι του συντροφου τους!
Ξωτικό νομίζω οτί φαίνεται πολύ καθαρά ποιος χρησιμοποιεί άσχημες φράσεις και προσβάλει. Δεν θεωρώ οτί έκανα κάτι για το οποίο θα έπρεπε να πάρει αυτή την διάσταση και όχι δεν μιλησα σαν ένα παιδάκι του δημοτικού αλλά σαν επισήμανση οτί δεν ξεκίνησα κάτι με σκοπό να γίνουν έτσι τα πράγματα.
τα σβησα εγω μη κουραζεσαι Ξωτικό. μιλατε αερα και βριστειτε μονοι σας. ουτε να κουβεντιασω δε μπορω εδω μεσα πλεον. καληνυχτα.