Εμένα μου χάλασε η ζυγαριά εδώ και 10 μέρες και δεν έχω αξιωθεί να πάω να πάρω άλλη. Και τα'χω πάρει και στο κρανίο, γιατί είναι στην εγγύηση και δεν μου την αλλάζουν, αλλά πρέπει να τρέχω στην αντιπροσωπεία για service.:flaming:
Printable View
Εμένα μου χάλασε η ζυγαριά εδώ και 10 μέρες και δεν έχω αξιωθεί να πάω να πάρω άλλη. Και τα'χω πάρει και στο κρανίο, γιατί είναι στην εγγύηση και δεν μου την αλλάζουν, αλλά πρέπει να τρέχω στην αντιπροσωπεία για service.:flaming:
κατερίνα ξέχνα την ζυγαριά. τα ρούχα είναι πολύ καλύτερος δείκτης
μαρουλένια διάλεξες τελείως λάθος στιγμή να ζυγιστείς αν κ η γνώση είναι δύναμη.
με τις κραιπάλες των εορτών και το ξεκίνημα άσκησης μάλλον έγινε κατακράτηση.
ντοντ πάνικ. πάρε βαθιές ανάσες ,και συνέχισε την άσκηση κ την ισορροπημένη διατροφή. σε μία εβδομάδα θα είσαι πολύ πιο κοντά στον στόχο σου.
αν μη τι άλλο έχεις κ εμένα την συμπάσχουσα, σήμερα ζυγίστηκα 77,5. πριν τρεις εβδομάδες ζύγιζα 73. καταλαβαίνεις δράμα. μαζί θα τα κατέβουμε.
Ναι παρόμοια κιλά πήραμε, αν και σε άλλη δεκάδα, αλλά φαντάζομαι πως ο πανικός της ανώτερη δεκάδας είναι ίδιος τόσο στη ζυγαριά όσο και στην ηλικία...
Ζυγίστηκα γιατί είμαι αμετανόητη και έπρεπε να πάθω ένα σοκ, γιατί αλήθεια αν φτάσω ποτέ τα 90 είμαι πεπεισμένη πως η ανηφόρα μετά δε θα έχει σταματημό...
Ελπίζω λοιπόν στην κατακράτηση
venceremos?
Μη ξεχνάς οτι εγώ είμαι κοντοστούπα ενώ εσύ ψηλιά
καλά έκανες αλλά μην φρικάρουμε μόνο
βενσερέμος
Ναι ναι στέκομαι περήφανη στο 1.69 μου :P
εγώ είμαι 163 άρα 6 πόντους πιο κοντή κ με μια πρόχειρη προσέγγιση 6 κιλά πιο κοντά στην ψαλίδα, η διαφορά μας με ανεβάζει στην δεκάδα σου έστω κ στην αρχή της. αν υπολογίσεις επίσης οτι έχω κ τεράστιο ποσοστό λίπους κ κιλά κυρίως στο πάνω μέρος του σώματός μου, υπολογίζω οτι μάλλον έχουμε πάνω κάτω το ίδιο εκτόπισμα.
ps μεγιά το τικεράκι
Δεν έχεις και πολύ άδικο Σου Σου μου, αλλά να, πάνω που έπιασα κι εγώ διψήφιο ύστερα από αρκετά χρόνια, πήγε και χάλασε η ρημαδιασμένη να μην μπορώ να το χαρώ. Κατάλαβες? Μέχρι και τα μηχανήματα κόντρα μου πάνε!
Άντε να πάει 15 να πληρωθούμε να πάρω άλλη, να ανεβαίνω πάνω της να τραγουδάω: "Πού πήγε ο άσσος, εεεεε, πού πήγε ο άαααασος"!!!!
αχ τι ωραία για το διψήφιο!αντε καλέ τώρα ονειρεύεσαι ζυγαριές. εγώ λέω μόλις πληρωθείς να πας να πάρεις κάτι σε ρούχο,αξεσουάρ κτλ. εκεί να δεις χαρά για το 9!
Όντως συμβαίνει αυτό; Με το ξεκίνημα άσκησης γίνεται κατακράτηση και αυξάνει το βάρος μας;Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
με τις κραιπάλες των εορτών και το ξεκίνημα άσκησης μάλλον έγινε κατακράτηση.
νομίζω οτι αν έχεις φάει το μεσημέρι τρία πιτόγυρα κ μετά από κανά τρίωρο πας για ένα περπάτημα κ πιεις κ 1 λίτρο νερό, μπορεί μέχρι το άλλο πρωί η ζυγαριά να έχει ανοδική πορεία. για την πρώτη μέρα λέω. αν κοπούν τα πιτόγυρα κ συνεχιστεί η άσκηση την επομένη η ζυγαριά συνήθως κατεβαίνει απότομα.
μπακλαβά αφορμές ψάχνεις να παρατήσεις το αυλισμα?
95.1
Baklava όντως συμβαίνει αυτό με την άσκηση. Όταν ξεκινάμε ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες κατακρατήσεις. Συνήθως όμως πιο έντονο είναι όταν κάνουμε προπόνηση με βάρη που κρατάνε οι μύες γαλακτικό οξύ και όχι τόσο στην αερόβια άσκηση. Κατακράτηση μπορεί να υπάρξει και όταν αυξάνουμε το βάρος σε μια άσκηση ή όταν κάνουμε καινούριες ασκήσεις που "πιάνουν" λίγο διαφορετικά.Quote:
Originally posted by baklavas
Όντως συμβαίνει αυτό; Με το ξεκίνημα άσκησης γίνεται κατακράτηση και αυξάνει το βάρος μας;
Στη δική μου περίπτωση πάντως νομίζω ότι δεν το λες κατακράτηση... Το λες κοψίδια,σιροπιαστά,μελομακ άρονα
85.7
85.6
77,50
Μαντάμ σου σου μου,
έχομε ακριβώς 20 κιλά διαφορά!
Σήμερις είμαι 97,5!!
(Έφτασα στα -37 τώρα! :-D )
Wooohoooo μπράβο Μαντζιιιιι!
τι είναι 20 κιλά μαντζούρ μου 3 σακούλες ψώνια!
κ με τον τρόπο που τρέφομαι πλας τις διατροφικές μου διαταραχές τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου, είμαι σίγουρη οτι κ το ποσοστό λίπους σου ίσως είναι κ χαμηλότερο απτο δικό μου!
φιλιά πολλά ,καλή συνέχεια!
[align=center]http://animatedimagepic.com/image/co...tions-2271.gif[/align]Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Σήμερις είμαι 97,5!!
Με γεια το τικεράκι πουλάκι μου :)Quote:
Μαντάμ σου σου μου,
Είμαι σίγουρη ότι έχεις μια χαρά σώμα!!Quote:
κ με τον τρόπο που τρέφομαι πλας τις διατροφικές μου διαταραχές τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου, είμαι σίγουρη οτι κ το ποσοστό λίπους σου ίσως είναι κ χαμηλότερο απτο δικό μου!
Απλά υπερβάλλεις! :thumbup:
Baklavas, ευχαριστώ!
Ευχαριστώ Μαρουλένια μου!Quote:
Originally posted by marulenia
Με γεια το τικεράκι πουλάκι μου :)
Το έβαλα για να δείξω ότι τρώω σαν πουλάκι!! :smilegrin: (πλακίτσα ε!)
Ματζουράνα μπράβο για την απώλεια!!! Συνέχισε έτσι δυναμικά! Άντε το καλοκαίρι κάποια θα φορά xs έτσι όπως το πάει χαχα!! :bouncing:
Φιλιά κούκλα, να προσέχεις!
Μπράβο ρε μαντζουράνα ! τέλεια πορεία !Quote:
Μαντάμ σου σου μου,
Σήμερις είμαι 97,5!!
Besbab και Stellou, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!
Να είστε καλά! :love:
85.7
μπράβο παιδιά!!!
πάντα τέτοια!!! άντε να ομορφαίνει επικίνδυνα το φόρουμ και να βγούμε όλοι να κατακτήσουμε τα πλήθη!!!
:roll::roll:
Πορτοκαλένια Naranja,
μην ξεχνάς ότι είμαστε ήδη ανυπέρβλητες!!
Γεια σας, είμαι η Ελένη όπως δηλώνω και στο να name.. 97,5 κιλά σημερα..
γεια σου ελένη καλώς μας ήρθες κ καλή αρχή!
Γεια σου μαντάμ σου σου, καλώς σας βρήκα.. Για να δούμε γιατί πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση, δύσκολος δρόμος βέβαια..Quote:
γεια σου ελένη καλώς μας ήρθες κ καλή αρχή!
Πολύ δύσκολος δρόμος παιδιά, πραγματικά ... η κατάσταση απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση! Θα είμαι και γω εδώ την Δευτέρα (ή την Τρίτη, ανάλογα τις εξόδους , τελειώνει και η εξεταστική όλο και κάτι θα παίξει σε έξοδο) με ζύγισμα και τικεράκι ... να δούμε ...
Καλή αρχή Ελένη και μπράβο σε όσους τα καταφέρνουν! και καλά κουράγια σε μας τους υπόλοιπους ...
Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Μαντζουράνα...
Σε ευχαριστώ πολύ Στελλού, τα φοιτητικά χρόνια είναι η πιο ξέγνοιαστη περίοδος.. Ειδικά αν έχεις και καλή παρέα, να τα χαρείς στο έπακρο.. Για να δουμε πως θα πάει, ξεκίνησα στα 108.. Στόχος να χάσω 10 το επόμενο διάστημα και αν χάσω και 5 ακόμα μακάρι.. Καλό σκ να έχεις!!Quote:
Originally posted by Elen chr
Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Μαντζουράνα...
85,2
muy bien marulenia κεγώ 77,00 καλώς ήρθες στην κατηγορία φτερού κ officially
ανυπέρβλητες όπως κ ναχει
Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα. Είναι η πρώτη καταγραφή ζυγίσματος μου εδώ. Άντε καλή μου αρχή και εύχομαι σε όλους μας και εις κατώτερα!
9/2/15: 83,9
Επόμενο ζύγισμα 17/2
καλή αρχή anna
η μαρτζοράν που βόσκει?????