σαμπινα σαμπρινα να μη νιωθεις μονη οταν κανεις δουλειες το σβ!! εγω σκοπευω να βγαλω χαλια, μοκετες, κουβερτες, χειμωνιατικα ρουχα κλπ κλπ. παγωσαμε!!!
και εχω και γαμο που δεν εχω καμια ορεξη να παω!!!
Printable View
σαμπινα σαμπρινα να μη νιωθεις μονη οταν κανεις δουλειες το σβ!! εγω σκοπευω να βγαλω χαλια, μοκετες, κουβερτες, χειμωνιατικα ρουχα κλπ κλπ. παγωσαμε!!!
και εχω και γαμο που δεν εχω καμια ορεξη να παω!!!
σμαρτ μια χαρα τα παμε με τη διατροφη! οσο μαγειρευει η καλη μανα και βρισκει η κορη να φαει οτι θελει δεν εχουμε δραματα..ποσο θα αντεξω δεν ξερω.....
κοιτα, αυτο νομιζω οτι ειναι προτεραιοτητα!!!
οσο για τις αντοχες δε χρειαζεται αν εισαι τελεια σε ολα!
επελεξε σε ποια θα εισαι.
:)
το θεμα smart μου ειναι οτι δεν μπορω να επιλεγω!! προσπαθω να τα καταφερω παντου και ολα και τελικα δεν τα προλαβαινω και αγχωνομαι.
προς το παρων εκοψα το γυμναστηριο και καπως ηρεμησα και επισης ελπιζω αν φυγει ο χαζοοκτωβρης με τις εξτρα δουλειες να ηρεμησω καπως!
ENTAΞΕΙ, τα κατάφερες να με κάνεις να ντραπώ που παρουσίασα ΜΟΝΟ το άχαρο και δύσκολο κομμάτι της οικογενειακής ζωής...και συγνώμη που, άθελά μου, σε υποτίμησα.....Quote:
Originally posted by NADINE
Καλημέρα κι από μένα,μόνο που δεν έχω φωτεινή να σας δώσω.
Υγρή,ομιχλώδη,με χαμηλή θερμοκρασία κι αν σας αρέσει...
Δεν πειράζει μπαρμπούνι,μην προσεύχεσαι για μένα.
Ούτως ή άλλως δε νομίζω να αλλάξουν και πολλά...
Θα σου αφιερώσω μόνο ένα ποίημα του Χριστιανόπουλου,
μελοποιημένο από τον Χατζιδάκι...Κάτι άλλο δεν έχω σήμερα να πω...
--->ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ
Εσείς που βρήκατε τον άνθρωπό σας
κι έχετε ένα χέρι να σας σφίγγει τρυφερά,
έναν ώμο ν' ακουμπάτε την πίκρα σας,
ένα κορμί να υπερασπίζει την έξαψή σας,
κοκκινίσατε άραγε για τη τόση ευτυχία σας,
έστω και μια φορά;
Είπατε να κρατήσετε ενός λεπτού σιγή
για τους απεγνωσμένους;
μην με κανετε να αγχωνομαι ρε παιδια, πολυ τρεξιμο ριχνεται αλλα ενταξει εγω πλεον το εχω συνηθισει,
ναταλακι καλως μας ηρθες, αχ θελω να δω πολυ πενομωρο, εγω παντως το Σαββατο στις 23 θα ειμαι στον γνωστο παιδοτοπο, ξερω πως η φιλη μας η μπαρμπ δεν θα με εγκαταλειψει μονη, αντε κανονιστε και εσεις.
κατα τα αλλα με το ζορι πινουμε πλεον το γαλα, αλλα μια γουλια εδω μια εκει πινει 2 ποτηρια την ημερα, δεν χρειαζεται και παραπανω ενταξει,
η κοιλια φουσκωνει επικινδυνα, και αρχισε να τουρλωνει και ο κωλος, πλακα εχω, παω σαν παπια και ολοι με κοροιδευουν.
α σημερα κλεινω 5 χρονια εγγαμου βιου, τι ωραια που ηταν εκεινη η μερα, τιποτα πλεον δεν γυριζει το χρονο πισω αλλα δεν εχω κανενα παραπονο, εχω ζησει τοσα διαφορετικα την τελευταια πενταετια
καλο ΣΚ, ελπιζω με καλο καιρο γιατι μου μειναν κατι τελευταια μερεμετια.........
βασια μου, μηπως να γυρισεις στο μπιμπερο? εμενα ο δικος μου ακομη με μπιμπερο το πινει. καλυτερα με μπιμπερο παρα χωρις γαλα. τα παιδια χρειαζονται το γαλα που τους ειναι αναντικαταστατο. λεω τωρα.Quote:
Originally posted by basia
μην με κανετε να αγχωνομαι ρε παιδια, πολυ τρεξιμο ριχνεται αλλα ενταξει εγω πλεον το εχω συνηθισει,
ναταλακι καλως μας ηρθες, αχ θελω να δω πολυ πενομωρο, εγω παντως το Σαββατο στις 23 θα ειμαι στον γνωστο παιδοτοπο, ξερω πως η φιλη μας η μπαρμπ δεν θα με εγκαταλειψει μονη, αντε κανονιστε και εσεις.
κατα τα αλλα με το ζορι πινουμε πλεον το γαλα, αλλα μια γουλια εδω μια εκει πινει 2 ποτηρια την ημερα, δεν χρειαζεται και παραπανω ενταξει,
η κοιλια φουσκωνει επικινδυνα, και αρχισε να τουρλωνει και ο κωλος, πλακα εχω, παω σαν παπια και ολοι με κοροιδευουν.
α σημερα κλεινω 5 χρονια εγγαμου βιου, τι ωραια που ηταν εκεινη η μερα, τιποτα πλεον δεν γυριζει το χρονο πισω αλλα δεν εχω κανενα παραπονο, εχω ζησει τοσα διαφορετικα την τελευταια πενταετια
καλο ΣΚ, ελπιζω με καλο καιρο γιατι μου μειναν κατι τελευταια μερεμετια.........
οσο για την επετειο να ζησετε βρε! και εγω ειχα χθες επετειο του πολιτικου μου γαμου!! εμεις κλεισαμε τα 11! πως περνανε τα χρονια! τρεχουμε τρεχουμε και μετα καταλαβαινουμε τι χασαμε!! και φυσικα δεν καναμε τιποτε απολυτως για τον εορτασμο. τωρα που το σκεφτομαι, λεω να προγραματισω κατι για την επετειο του θρησκευτικου που ειναι 5 δεκεμβριου και πεφτει κυριακη. μια που δεν ειναι εργασιμη κατι μπορει να κανουμε!!
τωρα που ειπες για την επετειο σου, αν θυμαμαι καλα και καποια αλλη εχει αυτη την εποχη επετειο. η πεννυ ισως? ποιος προλαβαινει ομως να ξεθαψει περσινα μηνυματα? ισως δευτερα ξεκλεψω χρονο.
Παλίρροια μου,δε θέλω να νιώθεις υπόλογη κι ούτε θεωρώ πως υποσυνείδητα με υποτίμησες...Quote:
Originally posted by tidekpe
ENTAΞΕΙ, τα κατάφερες να με κάνεις να ντραπώ που παρουσίασα ΜΟΝΟ το άχαρο και δύσκολο κομμάτι της οικογενειακής ζωής...και συγνώμη που, άθελά μου, σε υποτίμησα.....
Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης,σωστών επιλογών,προσωπικής μας αξίας,κάποιας ανωτέρας δύναμης παιχνίδι...
Ξέρω πως είμαι μακριά από εκεί που θα' θελα να είμαι και δεν ξέρω πώς να πλησιάσω,πώς να κρατήσω έστω την ελπίδα
χωρίς να τη θεωρήσω ουτοπική αφέλεια...Σας αγαπώ όλες πολύ,απλά τώρα τελευταία,που πάλι λυγίζει η αντοχή
νιώθω ακόμα πιο μόνη και άδεια,όπου κι αν περάσω...Στο τόπικ της sleeve όλοι χάνουν τρελά κιλά,
εδώ έχετε τις χαρές των παιδιών σας...Μη με παρεξηγείτε!Απλά ζορίζομαι και δε μπορώ να είμαι μόνο χαχαχούχα...
Και δυστυχώς όχι μόνο εγώ...Και στο οικογενειακό και στο φιλικό μου περιβάλλον... το συρματόπλεγμα...Πολύ κρύο εφέτος!
"Τούτες τις μέρες ο άνεμος μας κυνηγά, μας κυνηγάει
Γύρω σε κάθε βλέμμα το συρματόπλεγμα
Γύρω στην καρδιά μας το συρματόπλεγμα
Γύρω στην ελπίδα το συρματόπλεγμα
Πολύ κρύο, πολύ κρύο, πολύ κρύο εφέτος..."
Γιάννης Ρίτσος
Ίσως είναι καλύτερα να ξαναγράψω όταν θα είμαι ο εαυτός μου,που περιμένετε...Μη σας ρίχνω κι εσάς...
Quote:
Κι επειδή τη βλέπω τη γκριμάτσα στην δυσκοιλιοπαραπονιάρα μου,
ενα σπέσιαλ περιποιημένο σε βελούδινο βασιλικό μαξιλαράκι
για τη μεγαλειότητα της με την ευχή να χαίρει ανάλογης υπερτυχερής εύνοιας!
Αν το σχολιάσω θα καρφωθώ???????????
Oups! Too late!Quote:
Originally posted by GeorgiaP
Quote:
Κι επειδή τη βλέπω τη γκριμάτσα στην δυσκοιλιοπαραπονιάρα μου,
ενα σπέσιαλ περιποιημένο σε βελούδινο βασιλικό μαξιλαράκι
για τη μεγαλειότητα της με την ευχή να χαίρει ανάλογης υπερτυχερής εύνοιας!
Αν το σχολιάσω θα καρφωθώ???????????
Τον εαυτό μου που περιμένετε;;;;;;;
Τι είναι τούτο πάλι;;;;;;Εδώ δεν κατάφερα να παρουσιάσω ποτέ τον εαυτό μου που περιμένω...42 (σχεδόν) χρόνια...δε με ρίχνετε εσείς, κορίτσια...μια χαρά τα καταφέρνω και μόνη μου!!!
φιλιά, καλό ΣΚ...(και κακό να είναι, θα περάσει, το ρημάδι...)
Quote:
Originally posted by tidekpe
Τον εαυτό μου που περιμένετε;;;;;;;
Τι είναι τούτο πάλι;;;;;;
που τετοια τυχη? μια χαρα αναγνωριζομαι :PQuote:
οποιοι πιστοι προσελθετε, η κλικλικα που ειναι? καπου πηρε το ματι μου οτι εχει χασει καμποσο, αντε να την δω και να μην την γνωριζω,
φιλακια
ευτυχως μας μπαινουν παλια ρουχαλακια ομως! :smilegrin:
ΤουρλοκωλιQuote:
Καλησπέρα χαρωπές νοικοκυρές,που ούτε ένα τζα δε μας κάνετε μεταξύ χαλιών και κουρτινών...
Οι δουλειές θα γίνουν,τα χειμωνιάτικα ρούχα θα κατέβουν,όλα όσα σκοτίζουν το μυαλουδάκι σας θα περάσουν...
Αν νιώθεις πλήξη,βαρεμάρα,μοναξιά,μην πας ψυχίατρο και χάπια να μην πάρεις,
διώξ'τα παράσιτα που έχει η καρδιά,γιατί στο τέλος απ'το δέντρο θα σαλτάρεις!
Μα τι τρελαίνεσαι;Υπάρχει λύση!Να διώξεις της ζωής σου την ανία!Βάλε ραδιόφωνο στη διαπασών και άκου:
--->ΝΑΤΑΛΙΑ
καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!
καλε τι ωραιο το χειρογραφο? ναι, αυτη ειναι η ναταλια. να προσθεσω και μια μεγαλη αγκαλια που τους χωραει ολους!!
τελικα τι εκανα το σβ απο ολα οσα ηθελα να κανω? εστρωσα τα παιδικα με χαλακια για να μη παγωνουν τα μικρα. επισης αφησα σιδερο για να εχω κατι να κανω τις υπολοιπες μερες της βδομαδας και επισης αφησα τα χειμωνιατικα για λιγο ακομη εκει που ηταν και επισης εχω ενα γεματο σαλονι με σκονη που με περιμενει να το καθαρισω και εχω βρισει πατοκορφα ολους τους πλακατζηδες του κοσμου γιατι μου φουσκωσαν τα πλακακια στο σαλονι και επρεπε να τα κοψουμε για να τα ξεφουσκωσουμε και τωρα το επομενο σβ θα τα κολλησουμε και θα ξαναεχω μαστορα και θα ξαναβριζω!!! την καντεμια μου!! και μετα ηθελα να πηγαινω και κολυμβητηριο!
ναι, στη μεση του σαλονιου μου φουσκωσαν καμια 15αρια πλακακια γιατι ο εργολαβικος μαστορας ειχε κανει παρα πολυ καλα τη δουλεια του!! και τραβηξα ολα τα επιπλα στη μια ακρη, ηρθε ο μαστορας τα εκοψε και τα εβγαλε και τωρα εχω ενα εργοταξιο στο σπιτι το οποιο το καλυψα καπως με ενα χαλι για να παταμε και εχω ενα σαλονι αστα να πανε!!
καλε δεν με θελει εμενα η τυχη μου να τελειωσω και να ηρεμησω!! και επισης εφαγα ολη την αγορα να βρω ρουχα παρελασης για τη κορη μου!! καλα να παθω!! αν φορουσα ασπρα πουκαμισακια και μπλε φουστες μαι χαρα θα τη βολευα....
ομως ηπια και εναν γρηγορο καφε στο σπιτι της κολλητης της την οποια χρωστουσαμε δωρο γενεθλιων απο τις 11 σεπτεμβριου!! ολα τα προλαβα εκτος απο οσα σκοπευα να κανω!!
δεν πειραζει ομως! και αυριο μερα ειναι!! (η σημερινη μας εφυγε σχεδον!)
Καλημέρες κι από μένα και καλή βδομάδα να έχουμε!! Ελπίζω τα χαλιά και τα μαλλινάκια τελικά να κατέβηκαν - για σας το ελπίζω εγώ ακόμα δεν πιάστηκα- και να πω την αλήθεια δεν με βλέπω να τα καταφέρνω πριν το επόμενο Σαββατοκύριακο! Μπαρμπούνι κάνω συμπαράσταση στο ταλαιπωρημένο σαλόνι ΚΑΙ στο σίδερο!! Ένα βουνό περιμένει και μου κλείνει πονηρά το μάτι και γω φυσικά το αγνοώ!! Σιγά μην κάτσω να σκάσω δευτεριάτικα!!
Βάσια μου θα πάρω το Πεννομωρό και θα έρθω στο ραντεβού βρέξει-χιονίσει!!! Ελπίζω να τελείωσες με τις προετοιμασίες και να απολαμβάνεις τις τελευταίες ήσυχες μέρες και κυρίως νύχτες.. που όπως θα θυμάσαι ασφαλώς θα κάνεις λίγο καιρό να τις ξαναδείς!!
Και μένα μου το παίζει Γαλλικά και πιάνο!!!! Προδόθηκες κοπελιά :):):)Quote:
Καλησπέρα χαρωπές νοικοκυρές,που ούτε ένα τζα δε μας κάνετε μεταξύ χαλιών και κουρτινών...
Οι δουλειές θα γίνουν,τα χειμωνιάτικα ρούχα θα κατέβουν,όλα όσα σκοτίζουν το μυαλουδάκι σας θα περάσουν...
Αν νιώθεις πλήξη,βαρεμάρα,μοναξιά,μην πας ψυχίατρο και χάπια να μην πάρεις,
διώξ'τα παράσιτα που έχει η καρδιά,γιατί στο τέλος απ'το δέντρο θα σαλτάρεις!
Μα τι τρελαίνεσαι;Υπάρχει λύση!Να διώξεις της ζωής σου την ανία!Βάλε ραδιόφωνο στη διαπασών και άκου:
ΝΑΤΑΛΙΑ[/url]
Φιλιά πολλά σε όλους!
χαίρετε και καλή εβδομάδα...
είμαι ψιλοχάλια και χωντροσέρνομαι..λαιμός κι ατονία...αλλά όχι τόσο ώστε να μην πάω για μαθηματάκι...κι έχω κι εξάωρο..πάει θα κλείσω τελείως...τουμποφλό θα χρειαστώ το βράδυ αχ! ποτέ θα έρθει το βραδάκι να ξεραθώ στο κρεβατάκι μου....δεν μπορώ να σχολιάσω τώρα τα γραφόμενα, αλλά όχι πως θα μου ξεφύγετε...ευχηθείτε είτε να γίνω καλά είτε να καταπέσω τελείως...αυτό το μέτριο δεν το μπορώ ούτε και στον καφέ μου, πόσο μάλλον σε κατάσταση
φιλιά καλές μου και να προσέχετε!
περαστικα σου tide μου! εξαωρο ε? αληθεια σε λυπαμαι πολυ.
γεια σου μακαροναδα μου με το πεννομωρο σου. κοιτα μη μου πας κοντρα στο σιδερο! εχω να βαλω και 2 πλυντηρια σημερα οποτε οση και να ειναι η στιβα σου, παλι μπροστα ειμαι!!
στις 23 λοιπον ε? αντε να πιουμε κανενα καφε γιατι απο τη πολυ στερηση εχω νευρα και ολα μου φταινε!!
μπαρμπουνι με τα δυο ποτηρια ειμαι ευχαριστημενη , δεν χρειαζεται και παραπανω,φυσικα αν τα κοψει και αυτα θα γυρισω στο μπιμπερο εννοειται,αλλα βλεπω πως παμε καλυτερα, οχι πως δεν τα θυμαται αλλα το παιζουμε τρελιτσα.
πολυ χαιρομαι για την συναντηση μας, περιμενω πως και πως, οσο για την αυπνια, απλα δεν υπαρχει, στο πρωτο επειδη δεν εκανα τιποτα, το βραδυ βρικολακιαζα, τωρα τις καθημερινες δουλεια, τα ΣΚ προετοιμασιες ειμαι ενα πτωμα και κοιμαμαι κανονικοτατα χωρις καμμια ενοχληση, οπως πριν, και μεσημερι τα ΣΚ, ευτυχως αυτο δεν το εχω,
εντωμεταξυ συζητουσα με τον αντρα μου να φυγω και εγω μια μερα νωριτερα οπως και εσυ, αλλα το Σαββατο του λεω, βρε μηπως να καθησω και καμμια μερα παραπανω? θα βλεπω το μικρο οσο θελω , το μεγαλο θα μου το φερνεται και αυτο να το βλεπω, θα με ταιζουν θα με ποτιζουν, και εγω θα θελω να φυγω νωριτερα? ασε καλε διακοπες θα κανω στην κλινικη.
στην πρωτη 5 βραδια δεν κοιμηθηκα, την μια με εφταιγαν τα χαπια που μου εδωσαν για να γεννησω, την αλλη η διπλανη μου, την τριτη το μωρο που εκλαιγε, τωρα νομιζω πως καθε βραδυ θα κοιμαμαι σαν πουλακι...........
Καλησπερα!!!
σας φιλω γλυκα ομορφουλες μου!
Μπαρμπιτακι μου και μονο που φανταστηκα το σαλονι σου......εξαντληθηκα!!!
Ειναι πολυ δυσκολη εποχη απο μονη της (χαλια, κουρτινες, χειμωνιατικα, σιδερο κλπ) ποσο μαλλον να εχεις και μαστόρια!!! Κουραγιο κουκλα μου! Καλη δυναμη και καλο ξεμπερδεμα!
Tide μου περαστικα σου! Ευχομαι να μην σε ριξει στο κρεβατι και να το περασεις γρηγορα και στο ποδι! (ελα...πονηρα μυαλα...για το κρυωμα λεω...αλλα σιγα μην εχεις κουραγιο και για το αλλο με τετοια εξαντληση!)
Και εγω παλευω με τα χειμωνιατικα και με το σιδερο! Δεν τα ολοκληρωσα ακομη αλλα η περισσοτερη δουλεια εχει γινει!
Σημερα εκανα γενικη το σαλονι και εστρωσα τα ζεστα χειμωνιατικα χαλια μας και το καταευχαριστηθηκα!!! Τελικα ποσο πιο ζεστο και ομορφο ειναι το σπιτι ετσι!
Και αφου τα τελειωσα ωραια και καλα και ετοιμαζομουν και για ψωνια...μου ηρθε και περιοδος και οριζοντιωθηκα...Πηρα κουβερτουλα και το λαπτοπ αγκαλια και αραζω λιγο γιατι ποναει η κοιλιτσα μου... (κοιλαρα δηλαδη αλλα λεμε τωρα..)
Ο Δημητρης εχει αδεια σημερα οποτε ηπιαμε καφεδακι μαζι το πρωι, δεν εστειλα και την μικρη στον παιδικο, την χαρηκα λιγο παραπανω. Η μεγαλη δεν το γλιτωσε ομως πηγε σχολειο κανονικα και οταν γυρισε και μας βρηκε ολους εδω σχολιασε: ?τι καλα που ειμαστε ολοι μαζι και τρωμε παρεα! Μου αρεσει να γυριζω απο το σχολειο και να σε βρισκω μαμα εδω!?
Σε λιγο με περιμενει σιδερο και εχω να μαγειρεψω και για αυριο (πατσιτσιο).
Για συναντηση διαβαζω για τις 23? Ποιανου μηνα? 23/10, 23/11, 23/12???
Λοιπον... εγω δεν θα μπορεσω για τις 23 γιατι θα λειπω σε επαγγελματικο ταξιδι. Σκεφτομαστε να ερθει και ο Δημητρης με τα παιδια μαζι σαν εκδρομουλα, οποτε θα σας στερησω και τον Σποτακο απο τον καφε! Κατα τα Χριστουγενννα ομως που θα παει...θα σας δουμε!!!
Ηθελα να σε δω Βασια εγκυουλα αλλα....ατυχησα... Βγαλτε καλε εσεις οι αλλες καμια φωτογραφια να την δω και εγω με κοιλιτσα!
Και σχετικα με το μπιμπερο κανε το σαν παιχνιδι με επιβραβευσεις και φαντασια και θα ξεχασει το μπμπερο γρηγορα! Οπως ολα και αυτο θελει υπομονη...
Ναταλια πολυ ομορφο τραγουδι!!!
Ξαναγυριζω στην κουβερτουλα μου και στο χουχουλιασμα πριν σηκωθω για μαγειρεματοσιδερο!
Φιλακια πολλα πολλα και γλυκα!
Kαλημεροκαλημέρες στις πριγκιποπριγκιπέσσες μου!ʼντε και τον Σποράκο!Νιώθω γενναιοδωρη σήμερα!
Nεκταρινέλι,αφού σου άρεσε τόσο πολύ το τραγούδι,να σου γράψω μια κασέτα με τη φωνή μου για τις δύσκολες ώρες!
Περαστικούλια στην μπουκοπαλίρροια μου και στην εργοταξιοσαλονιάρα!
Λες και δεν είχες αρκετές δουλειές,φιλενάδα,με την αλλαγή εποχής και το νέο γραφείο του κανακάρη,
σου'ρθε και το γιαπί,το πηλοφόρι,το μυστρί!Εκτός αν είναι άλλος ο λόγος...Αν φτιάχτηκες από τον Πάμπλο
κι ήθελες να δεις γραμμωμένα ιδρωμένα αντρικά κορμιά από πολύ κοντά και κάθε βράδυ που κοιμόταν ο σύζυγος
και τ'αθώα πλάσματα,έριχνες νερά στα πλακάκια να φουσκώσουν!Τι κάνει ο άνθρωπος για λίγο οφθαλμόλουτρο!
Δε φαντάζομαι να το χόντρυνες το παιχνίδι,κοκκινομάλλικο σιγανό ποταμάκι...Αντρουπίς!
Στο δια ταύτα τώρα!Σας βλέπω αποφασισμένες την τριπλέτα Βάσια-Μπαρμπούνι-Πέννυ για συνάντηση στις 23
παρά την αδυναμία του Νεκταρινόσπορου(Νέκκυ+Σπορ άκος+τέκνα αυτών)να παρεβρεθεί!Αποφασίζουμε και διατάζουμε
η μελλοντοδευτερομάνα!Ούτε εγώ θα μπορέσω να έρθω στους εξωτερικούς σας παιδότοπους!Νομίζω θα προτιμήσω
να πάω στο Μέγαρο(δυστυχώς χωρίς τον παίδαρο)που έχει μια συναυλία,για την οποία θα έτρεχα στις Πρέσπες το καλοκαίρι.
Αφιέρωμα στον Γκάτσο με Ξαρχάκο και Πασπαλά,για όποιον ενδιαφέρεται!Εννοείται ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Αν το κάνετε Κυριακή,κάτι θα κάνω να σας βολέψω...Δεν ξέρω αν θα έχει επιστρέψει και η σύνεδρος...
Τέλος πάντων και να μη μπορείτε,δεν τραβώ κανένα ζόρι...Θα βρεθούμε λίγες μέρες μετά στην κλασσική κλινική!
Και τώρα,ετοιμαστείτε οι Αθηναίες της πρώην ομάδας R!Κάτι Αννεζίνες,κάτι παλίρροιες,κάτι Αλαλουμένιες,
κάτι Σαμπίνες,ήδη το Χανελέλι ενημερώθηκε,θα τηλεφωνήσω και τη Λινταλένια και τη Λιλένια και το Λούμπι μήπως,
σε δύο εβδομάδες συναντιόμαστε Αθήνα!Σας δίνω τρεις επιλογές(υποψιάζομαι θα διαλέξετε την τελευταία)
Τρίτη 26 Οκτ. ή Τετάρτη 27 Οκτ. ή Παρασκευή 29 Οκτ. Σκεφτειτε όμορφο μέρος να βολεύει
(νομίζω είναι πλέον γνωστή η εμμονή μου με τη θάλασσα)και βάλτε το στην ατζέντα σας!
Ζεναρνί,ως βασικό μέλος του αδελφού τόπικ,αν θέλεις,σε παίζουμε κι εσένα!
Μόνο το Νεκταρίνι μας μπαστακώθηκε με το έτσι θέλω(καλά και μ'ενα γλυκό χαμόγελο)
στις Θεσσαλονικοσυναντήσεις;Εξ� �λλου έχουμε από καιρό μπασταρδευτεί εδώ μέσα!
Πάει η άρεια εποχή,που τα μέλη της ομάδας R κατάπιναν κάθε πουρνό χαπάκι στην υγειά της ομάδας!
Και τώρα σας αφήνω...Να έχουμε μια υπέροχη Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010!Δε θα ξανάρθει άλλωστε!Φιλάκια!
NADINE πρεπει να εισαι απ'τα πιο αισιοδοξα ατομα!!!!!!!!!!!
Χαιρομαι να διαβαζω ποστς σου!
Να εισαι παντοτε καλα!!!!
:)Να'σαι καλά,μιαζωημιαευκαιρία μου!Μ'εκανες και γέλασα!
Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες,γιατί πού και πού περνώ και τις καταθλιπτικές μου περιόδους,
αλλά μάλλον έχεις δίκιο,στο βάθος είμαι μια Σκάρλετ,αφού το ξέρω,το πρωί θα είναι όλα φωτεινά!
Μου αρέσει πολύ η επιλογή σου για username!Για να μην ξεχνιόμαστε και αφηνόμαστε!
Η ζωη ως όλο είναι μία και μοναδική ευκαιρία να τη ζήσουμε στο έπακρο!Θέλω να πιστεύω όμως
πως ευκαιρίες για στιγμές ευτυχίας,για επανόρθωση λανθασμένων επιλογών,για ξεκίνημα από την αρχή
θα μας δοθούν αρκετές!Τόσες όσες χρειαζόμαστε ν'αγγίξουμε το καλύτερο δυνατό μας!
Xa xa,αυτό με το μπαστάρδεμα της ομάδας,ήταν άψογο.:smilegrin:Αθηνομάζωξη βλέπω,Θεσσαλονικοσύναξη ακούω,τι καλά!Εννοείται κι εγώ μέσα,τόσες τρελές μαζί δεν τις χάνω.:smilegrin:
Περαστικούλια tidekpe,να σου περάσει γρήγορα το μυξοβιόλι,χα χα.Δεν σε παίρνει να πάρεις καμιά μέρα άδεια,να χουχουλιάσεις σε κάνα κρεβατάκι,να πιεις κάνα ζεστό,να δεις λίγο τουβού;(αν και αυτό το τελευταίο μπορεί και να επιδεινώσει την κατάστασή σου,άστο καλύτερα):smilegrin:
Σήμερα έχει συννεφιά,αλλά εγώ,,,κρατιέμαι.
Νέκκυ,Μπαρμπαρέλλα,εσείς είστε σαίνια,εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμη να κατεβάσω χειμερινά,φοράμε ξώπλατα με ζακέτες,παρεό με παλτά,τοπάκια με καλτσόν,τέτοιους πολλούς ευφάνταστους και οργιώδεις συνδυασμούς.
Σας φιλώ και σας ζουπάω τρομερά και αυταρχικά.Μετά σας τσιμπάω κιόλας όμορφες συμφοριανές(εκ του συγχωριανές),όχι εκ της συμφοράς.
Και στον Σποράκο,που η Ναταλία χαρίστηκε,εγώ δεν χαρίζομαι.Δεν τον χαιρετώ,δεν τον χαιρετώ.ʼντε,καλά,τον χαιρετώ λιγουλάκι.:smilegrin:
Eιναι χειμαρρος συναισθηματων το καθε τι που γραφεις..
Η ζωη περναει και χανεται!
Αλλα δεν ακουγεται και τοσο αισιοδοξο αυτο! :P
Μια ζωη, μια ευκαιρια λοιπον!
Προσπαθω να επανορθωσω τις λαθος επιλογες που λες κ εσυ!
Ποσο δικιο εχεις!! Μακαρι ολα μας τα πρωινα να ειναι φωτεινα στο εξης!
Κακούουουουργες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!λάθος ευχή κάνατε...πάλι το παλεύω αυτό το βουητό στην κεφάλα μου, το πονάνε χέρια και πόδια αλλά με πάνε ακόμη, το πλάκωμα στο στήθος και άλλα πολλά ακόμη που όμως τα αντέχω (περίπου μέχρι τις 6 γιατί εχτές στις 9 δεν μπορούσα ούτε να πατήσω το γκάζι, μπήκα σε ένα ταξί που με έσυρε στο σπίτι και από εκεί και πέρα ανέλαβε ο καλός μου τα λοιπά.. εννοώ παιδιά κ.λ.π.) ε, και σήμερα έτσι της αντοχής ξεκινάει η μέρα μου, άρα, λάθος ευχή κάνατε...να ξεραθώ τελείως ζήτησα ή να γίνω καλά τελείως...κακούργες, με πήρατε στο λαιμό σας..παρόλ'αυτά σας φιλώ (για να σας κολλήσω να δείτε τη γλύκα) κι όταν τα χέρια μου δε θα πονάνε τόσο για να γράψω, θα τα πούμε!! ναι, σας απειλώ...
Περαστικάααα!!! Ήμουν χάλια πριν από δύο εβδομάδες και καταλαβαίνω. Τολμώ να πω πως ακόμη έχω ένα μικρό μπούκωμα. Τι γρίππη κι αυτή! Μάλλον η χειρότερη που έχω περάσει ποτέ. Λυπήσου με, μη με κολλήσεις, γιατί λένε ότι η υποτροπή είναι πολύ χειρότερη από την κανονική, αρχική ασθένεια. Κουράγιο και θα περάσει, σε επτά μέρες με αντιβίωση, σε μία εβδομάδα χωρίς αυτή :wink2:
καλα οτι μας παρατας για το μεγαρο δεν το πιστευω, αλλα ενταξει ειμαι εγω και με την Κυριακη αν μπορουν και οι αλλες.
κοριτσια τι λετε?
κατα τα αλλα και εμενα με τριγυρναει μια γριπουλα, αλλα την παλευω.
να δω ποτε θα πλυνω τα ρουχα του μωρου με αυτον τον βρωμοκαιρο.........
Το Πεννόπλασμα μπορεί την Κυριακή.Ένα μπαρμπούνι έμεινε τώρα...
Θα φανεί πόσο πολύ θέλει να με δει!Κανονίστε να με αρρωστήσετε
μετά που έχω και ταξίδι,σας έφαγα,κακομοίρες μου!Κι αυτό το λέω
και στις εδώ που θα συναντήσω νωρίτερα αλλά και στις κάτω μετά!
Παρεμπιπτόντως,περαστικά και στο Αβουλίνι μας!Στην αχάριστη
Ποπαϋολιβομάνα,που μας λέει κακούργες λες κι εμείς την κολλήσαμε
δεν έχει άλλα περαστικά από μένα!Να βράσεις στη μύξα σου!
Σαμπινάκι,οπτικοποίησα τους ενδυματολογικούς σας συνδυασμούς
κι έσκασα στα γέλια.Πες μου από πού περνάτε να έρθω να κόβω εισιτήρια!
Κι εγώ δουλειές κάνω,το δρόμο μου αργά να τραβώ,να τραβώ...
Αλλά δεν καταλαβαίνω Βασουλίνι,γιατί σ'εμποδίζει ο καιρός να πλύνεις
τα μωρουδιακά!Πες μου πως είσαι κι εσύ από αυτές που απλώνουν
στο μπαλκόνι να πάρουν τα ρούχα άρωμα και χρώμα καυσαερίου!
Αλλά ξέχασα...εσείς εκεί στας εξοχάς και εις τα εξωτερικά,που ζείτε,
το πολύ πολύ να πάρει άρωμα προβατίλας το ζιπουνάκι!Ίσως σε σοκάρω,
αλλά η τεχνολογία πλέον έχει προχωρήσει κι έχουν εφευρεθεί κάτι κατασκευάσματα
"απλώστρες" λέγονται,κάτι σαν σκιάχτρα για να κρεμάς ρούχα είναι,
για να την παρομοιάσω με κάτι γνώριμο στο βουκολικό σου περιβάλλον...
Δοκίμασε το!Μπορεί να σε εκπλήξει,πόσο καλά στεγνώνει κι αυτό τα ρούχα!
Αργότερα,πολύ αργότερα...σε κάποια χρόνια όταν μεγαλώσεις κι είσαι έτοιμη
να διευρύνεις κι άλλο τους ορίζοντες σου,θα σου μιλήσω και για το στεγνωτήριο!
Μη μου σκοτίζεις όμως το μυαλουδάκι σου από τώρα και μη μου αγχώνεσαι!
Κρατάμε προς το παρόν το "Απλώστρα"!Α!Ξέχασα να σημειώσω πως αυτό
το σκιάχτρο το στήνουμε ΜΕΣΑ στο σπίτι και στην περίπτωση που η σκεπή
σας από στάχια (ή τι άλλο έχετε)δεν μπάζει,είμαστε οκ!Κάν'το και θα με θυμηθείς!
αντε να πεις οχι μετα!! καλε εκεινη φωτογραφια του χιτλερ να της τη στειλω με αγαπη, που ειναι????Quote:
Ένα μπαρμπούνι έμεινε τώρα...
Θα φανεί πόσο πολύ θέλει να με δει!
αντε καλα. κυριακη. θα ανοιξουμε το μαγαζι το μεσημερι? δηλ κατα τις 5 εννοω να μη ταξιδευω και νυχτα. αρκει να μην εχω το μαστορα σπιτι, μη τον αφησω και μονο του ε? αληθεια ναταλια, να σε πληροφορησω οτι ο συγκεκριμενος μαστορας εχει λιγα στοιχεια του παμπλο και πολλα του μελαμψου!! ειδικα στα δοντια....οποτε με κατηγορεις ΑΔΙΚΑ!!!!
κουκλες ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση!
σαμπινα στειλε μας μαι φωτο να σε δουμε. θελω τον συνδιασμο β!!!
tide μου η θετικη μου ενεργεια μαζι σου.
αβα περαστικο να ηταν και να μη σε ξαναβρει φετος αλλο κρυωμα
αληθεια κοριτσια (και αγορια), παιρνετε τιποτε για ενισχυση του ανοσοποιητικου σας και να μην αρρωσταινετε ευκολα? εγω ναι, τα βρογχοβαξομ. περσυ τα δοκιμασα και ειδα πραγματι εναν καλυτερο χειμωνα. γιατι οχι και φετος λοιπον?
βασουλινι με το βασουλινι και το μικροβασουλινι στην κοιλιτσα αντε να πιουμε ενα καφεδακι αν τα πουμε γιατι σας πεθυμησαμε (ομιλω σαν μανα ενος περιζητητου γαμπρου!!)
και συνεχιζω
να μη σχολιασω οτι παραλιγο να μη βλεπαμε τον χιτλερ μας και να τη βλεπανε οι αθηναιες! τοσο μας αγαπαει πια?? θα εισαι με παρεα φανταζομαι στην αθηνα?? για λεγε.
καλα, ηθελα να γραψω και άλλα αλλά η ωρα περναει καιε χω διαβολεμενη δουλεια!
ενα μονο να σας πω! χθες μου ηρθαν οι κουμπαροι ακαλεστοι (απο μενα δηλαδη γιατι ο καλος μου συζυγος ξεχασε να με πει οτι τους καλεσε!!!) και μου μπαστακωθηκαν 2 ωρες με το ρολοι!! δεν μου φτανουν ολα τα τρεχαματα και τα προβληματα στο σαλονι και τα δε προλαβαινω, να πινω και καφε δυο ωρες! ε, ναι παραπονιεμαι γιατι δεν πινεις καφε αν εχεις το σαλονι ενα χαλι και μισο!! ξερετε τι ειναι να ετοιμαζεσαι να φας το ψητο σου το ψαρακι (λαυρακι χθες) και να χτυπαει το θυροτηλεφωνο και να σου λεει ο αλλος "α....ξεχασα να σου πω...." και να τρως το λαυρακι παγωμενο 2 ωρες μετα??
σημερα ομως ειναι μια αλλη μερα! ξεκινησε βεβαια λιγο νωρις (απο τις 4) αλλά κοιμηθηκα και μιση ωρα ενδιαμεσα!!
τελειωσα το χθεσινο σιδερο αλλά εβαλα δυο ακομη πλυντηρια χθες, ετσι αν μη μεινει ο χωρος αδειος και παραπονιεται!!
εχω σκοπο να κανω τα χειμωνιατικα ρουχα σημερα, ο κοσμος να χαλασει! λετε να εχω κι αλλη επισκεψη σημερα? εκτος απο τη περιοδο που εχω απο εχθες??
ρε νεκταρινι, που θα πας ταξιδακι? για λεγε να ξεχαστω λιγο!!
κοπελια και απλωστρα και στεγνωτηριο εχω αλλα θελω τα ρουχα του μωρου μου να στεγνωσουν φυσικα.........
ακου εκει προβατιλα, καλε που νομιζεις οτι ζω, επειδη το σπιτι μου ειναι 5 χλμ εξω απο την πολη? ουτε προβατακια εχουμε ουτε αγελαδιτσες, αντε κανενα αλογο που και που απο τον ιππικο ομιλο που ειναι απεναντι μας. οχι οτι δεν εχω δει και προβατα και αγελαδες εδω τριγυρω αλλα 1 στο χρονο
αλλα με αυτη την υγρασια και στην απλωστρα να τα βαλεις θελει 3 μερες για να στεγνωσουν,
κοιτα να δεις για τι απολογουμαι, α ρε που ειναι η φωτογραφια του χιτλερ που μελεταμε........
αντε κοριτσακια επιτελους το ραντεβου μας κλειστηκε, μπαρμπουνι οτι και να προκυψει να το ακυρωσεις για αλλη μερα.
Στον Χίτλερ με αγάπη!Μάλιστα!Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω!
Μου βγήκε το όνομα κι άντε να ξεκολλήσει τώρα η ρετσινιά,κακούργες!
Μια γρήγορη καλημέρα γιατί έχουμε και δουλειές...Αφιερωμένο στις κακές νονές μου!
http://www.youtube.com/watch?v=VqJJsqBJP3g
Love me!
Καλημέρα κι απο εμένα την απούσα..
κοριτσάκια μου sorry για την απουσία μου αλλά αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω..
δουλειά στο γραφείο βουνά... αλλαγή εποχής οπως αναφέρουν και τα κορίτσια πιο πάνω με ότι αυτό συνεπάγεται κουρτίνες χειμερινά παπούτσια, ρούχα κ.λ.π΄να τρέχω με το μωρό μου στον οδοντίατρο (όπου μωρό βλέπε ο σύζυγος που δεν πάει μόνος του και θέλει συμπαράσταση) και βέβαια ο γάμος του κουνιάδου μου το σάββατο με ότι και αυτό συνεπάγεται βλέπε μαλλιά νύχια αισθητικούς για καθαρισμούς και αποτριχώσεις πρόβες στην μοδίστρα γιατί έραψα ένα θεικό φόρεμα που ακόμα δεν είναι έτοιμο, ψώνια στα παιδιά μόνο του γιου μου το παντελόνι το άλλαξα τρεις φορές γιατί δεν ερχόταν να τον δοκιμάσει μέχρι να πετύχουμε το σωστό νούμερο... θέλετε κι άλλα....μια τρελλή έχω καταντήσει μπάρμπυ μου αρχίζω να σε συναγωνίζομαι στο τρέξιμο μου φαίνεται.,..
tide μου πολλά περαστικούλια...σαμπινάκι νέκυ τα χαιρετισματά μου
βάσια μου σου εφόσον έφτασαν πια οι μέρες σου σου εύχομαι να γεννήσεις σαν εμένα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου καισαρική έκανα τη δεύτερη αλλά δεν κατάλαβα τίποτα ,
η τέλεια γέννα
ξύπνησα μου έκαναν μία παυσίπονη και μετά ξεσάλωσα, πρώτα βάφτηκα μετά χτενίστηκα, και μετά την δεύτερη μέρα τσάκισα ένα κουτί γλυκά ... ξεκουράστηκα, κοιμήθηκα, είδα φίλους χωρίς να έχω το άγχος τι θα τους κεράσω, με πρόσεχαν όλοι, πήρα δώρα (το ωραιότερο βέβαια ήταν του άντρα μουένα δακτυλίδι που το φοράω πάντα)...γενικά πέρασα τέλεια..
με το καλό και σε σένα με ένα γερό μωράκι...
ναταλία μου εννοείται ότι θα συναντηθούμε έστω και για έναν μεσημεριανό καφε σε θάλασσα μεριά πάρε με τηλέφωνο να συννενοηθούμε, ..βόλτα με (κλειστό αμάξι) θα σε πάω ...
στο καβούρι σε μία παραλία δίπλα στην θάλασσα που τόσο σου αρέσει!!!!! ανυπομονώ να τα πούμε και από κοντά...
φιλιά πολλά σε όλες να περνάτε καλά...να ξέρετε ότι ακόμα κι αν δεν γράφω κάθε μέρα γιατί είπαμε τρέχω και δεν φτάνω πάντα σας διαβάζω στα γρήγορα να μαθαίνω νέα σας..
την καλημέρα μου σε όλες και στο boy της παρέας...
φιλακια στην αννεζινα μας! σου συμπαραστεκομαστε κουκλα! σε καταλαβαινουμε απολυτα!!
φιλακαι και στον ανεπαναληπτο χιτλερ μας!
εχουμε και δουλειες ε?
χθες λοιπον δεν ειχα επισκεψεις αλλά ηθελα ενα καλτσονακι για τη κορη για τη παρελαση...ε, ολη τη βεροια εφαγα για αν βρω ενα ασπρο απλο καλσον στα μετρα της!! πανε 2 ωρες! ευτυχως που δεν ειχα και μαγειρεμα (φασολαδα εχουμε και σημερα) και προλαβα τα ρουχα των παιδιων! παει μιση δουλεια δηλ! επιτελους αρχιζω να συνερχομαι!!
σημερα εχει μαγειρεμα (για ψαροσουπα το βλεπω) καθαριοτητα με την αλβανιδα και λεω να καταφερω τα άλλα μισα ρουχα. λετε? α, και χρωσταω ακομη το γλυκο στις γιαγιαδες. λεω να κανω μια αχλαδοπιτα σημερα! (μηλοπιττα με αχλαδι γιατι δεν τρωει μηλο η κορη). και επισης υποσχεθηκα ψωμι σε μια συναδελφο που πηγε στον γιατρο στα γιαννενα χθες και της εκοψε τη ζαχαρη!!
αντε φιλακια! καλη υπολοιπη μερα!
εξακολουθώ να είμαι χάλια.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!και είναι καιο Ποπάυ με πυρετό και η Όλιβ με γαστρεντερίτιδα...πήγα μόνο για το πρωινό δίωρο...και το απόγευμα θα μείνω με τα παιδάκια μου, που με ανζητούν...να μη σας πω τώρα κακούργες;;;;Που λανθάνετε στις ευχές σας; Εγώ έπρεπε να ξεραθώ, όχι τ ατεκνάκια μου...
καλά αυτό με τη βράσιμο στη μύξα, Νατάλι...τι να πω!!!!!Απέδειξες ότι το γέλιο πηγάζει και άπό τη σιχασιά...
φιλάκια σε όλες ευχαριστώ για τα περαστικά (σαν πλακάκι αισθάνομαι), να περάσετε καλά στα ψώνια, στα ραψίματα, στους καφέδες, με ή άνευ μαστόρων, στα καθαρίσματα, συμμαζέματα κ.λ.π.
Ax!Τα κόλλησε τα καημένα τα κινούμενα σχέδια για να μη νιώθει μόνη σαν το λεμόνι!
Φαντάζομαι οι κακούργες ευθύνονται ΚΑΙ για αυτό ε;Έλα να γιατρευόμαστε σιγά σιγά!
Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσες ξυπνούν από τις 4,τακτοποιούν παπούτσια 3-5 τα ξημερώματα,
τρέχουν όλη μέρα πανικόβλητες και δίνουν το κακό παράδειγμα σε κάτι Αννεζίνες και εγκυμονούσες...
Συμμαζευτείτε πριν χαλάσετε όλη την πιάτσα και καλομάθουν κι οι υπόλοιποι άντρες και μας τρέχουν κι εμάς...