Κόρες τι κάνετε!! Εγώ είμαι Σαλόνικα κι έχει ωραίο Ήλιο ότι πρέπει για περπάτημα!!!
Σου σου δεν μπορώ να σου αποκαλύψω που είμαι καταλαβαίνεις οι ουρές για τα αυτόγραφα είναι αποτρεπτικές!!! Το πρόγραμμα πάντως το κρατώ κι ας βρέθηκα μπροστά σε χίλιους μύριους πειρασμούς με το καλησπέρα που είπα στην πόλη σας! Από την βραδινή έξοδο λοιπόν προτίμησα να φάω ψάρι ψητό και αχνιστό και ψητό καλαμάρι με βραστή σαλάτα και 1 φέτα ψωμί! Αντί για γλυκό έφαγα 2 φέτες ζουμερό ανανά και ήμουν τζαστ φάιν!
Σήμερα το πρωί στο μπουφέ είχε την μάνα του και τον πατέρα του κι εγώ έφαγα 1 αυγό, 2 φέτες γαλοπούλα μια τυρί, ένα ψωμάκι μαύρο κι ένα χυμό πορτοκάλι!!! So far so good!
Layza καλωσήρθες! Όλα καλά με δυο παρατηρήσεις από μένα: στο μεσημεριανό έπρεπε να φας σαλάτα και να παραλείψεις το ψωμί! Τα όσπρια είναι υδατάνθρακας! Το βράδυ ήθελε επίσης λίγη ντοματούλα ή κάτι φρέσκο σαλατικό μαζί με το τοστ!
Μπλακ καλό ταξιδάκι! Πινκ και σου σου δεν θέλω άλλες αποκαλύψεις για ζαχαροπλαστεία στην πόλη σας θα φαρμακωθώ!! Χάπια αντισταμινικά υπάρχουν πάντα πλέον σε όλες τις τσάντες και τα πορτοφόλια μου αφού μέσα σε ένα χρόνο το έχω πάθει 5-6 φορες με διαφορετικά πράγματα κάθε φορά!
Κορίτσια μου καλημέρα! Να έχετε μια υπέρλαμπρη μέρα με καλή διάθεση! Ελενη ελπίζω να φτιάξουν και τα δικά σου σήμερα!!!