χαχαχαχαχαχα!!
παρομοιως..
Printable View
Σκέφτομαι ότι αυτή η ζωή είναι σαν το ποδήλατο. Πρέπει να κάνεις συνεχώς πετάλι γιατί αν σταματήσεις, τότε σταματάει και το ποδήλατο, αρχίζεις να χάνεις την ισορροπία σου και πέφτεις. Συνεχίζουμε συνεχώς παιδιά, ακόμη και στην ανηφόρα, πάμε για ορθοπεταλιές που λέει κι ο Μακεδόνας. Αγαπημένο τραγούδι..
https://youtu.be/U6WCqwS8Y24?si=dFy5njDAUAXN0Vsy
Επίσης σκέφτομαι ότι πεινάω. Συνεχώς. Έχω γίνει γουρούνι. Είχα χάσει κάμποσα κιλά και με τις μλκίες που πάω και τρώω όλη την ώρα έχω πάρει πάλι πίσω αρκετά.. Το ζώον! Το βόδι! Καλά να τα πάθω. Αλλά δε θα του περάσει.. Από Σεπτέμβρη αρχίζω πάλι σοβαρά δίαιτα και μπάσκετ (όσο μπορώ στην πράξη, έστω λίγο). Προς το παρόν πάω να παραγγείλω μια πίτσα και να καταστρώσω τα σχέδιά μου. Και μόλις καταλήξω στο πλάνο μου θα το γιορτάσω και με παγωτάκι. Αλλά πιο αργα αυτο γιατί πρέπει να βγω, δεν έχω εδώ. Ουφ..
πείτε τίποτα ...........
πες εσυ.......
εγώ τα ίδια.. εσύ που είσαι απο τους τυχερούς axl και μένεις εξοχή, τι θέα έχεις ?
Σκατα, ισα που βλεπω ουρανο, βουνα απο παντου.
Και ψωφοκρυο, το πρωι ηταν 10 βαθμους
χμμ εντάξει δεν ακούγεται και τόσο χάλια, άλλοι ονειρεύονται αυτή την εικόνα
ενταξει, αρχηζω να το συνηθιζω να κοιμαμαι με την φλοκατη απο τον αυγουστο
δεν είναι και τόσο άσχημα, γενικά είχε αρκετή ζέστη που δεν παλεύονταν όλο τον αύγουστο ...
εγω γουσταρω να λιωνω. νιωθω ασφαλεια
ο καθένας με οτι γουστάρει ..άλλοι γουστάρουν να διαβάζουν μλκιες
πες τπτα ρ axl
τπτ χαχαχα
πφφφφφ..μείναμε εσύ kαι εγώ axl
ναι, εχω ιβεντ σε μια ωρα στο παιχνιδι
τι παιχνίδι ειναι αυτο
χαζο ρπγ αλλα περναει η ωρα
Τύπου ηλεκτρική ασφάλεια? Αυτή που καίγεται και λιώνει και το πλαστικό μπροστά? Χαχαχαχα
Έλα ρε φίλε, είναι τέλεια εκεί που ζεις! Βουνά γύρω γύρω, κρύο από τον Αύγουστο, σωστός παράδεισος! Εγώ θα είχα κήπο, κοτούλες, ένα κυνηγόσκυλο να πηγαίνω για κυνήγι στα βουνά, θα βρισκα καμια λίμνη ή ποτάμι να πηγαίνω να ψαρεύω. Πωωω.. Ονειρεμένη ζωή!
Ποιο παίζεις? Εμένα δεν είναι το φόρτε μου τα rpg αλλά είχαμε παίξει μερικές φορές με τον ξάδερφο και το φιλο που έφυγε. Αυτοί μαζευόντουσαν μαζί και με κάτι άλλα παιδιά κάθε εβδομάδα και παίζανε D&D pen and paper, το παλικάρι ήταν ο DM μας. Ουφφφ… Αδιανόητο μου φαίνεται, δεν μπορώ να το χωνέψω..
Καλημέρα παιδιά...
Axl, δεν το λέω για να σ' εμποδίσω να εκφραστείς φυσικά αλλά αυτό το παιχνίδι μου φέρνει στο μυαλό κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις για κάποιον που έβαζε το παιχνίδι πάνω απ' όλα...
Εντωμεταξύ πάλι μας την έπεσαν μποτάκια… το γουδί το γουδοχέρι..
Πρεπει να μπαναρουν την λεξη temu...
δεν είναι θέμα συμφέροντος, εαν νιώθεις οτι φορτώνεις το μυαλό σου με το να επεξεργάζεσαι μια πληροφορία, τότε απλά ναι μην το κάνεις
Δεν το ξερω. Εγω παλια επαιζα ενα με ψαρεμα, ας μην του κανουμε διαφημιση τωρα γιατι ετσι κι αλλιως αποδειχτηκε οτι δεν αξιζε. Ειχε κι αυτο event και τετοια και σε εβαζε στο εθιστικο τριπακι να κυνηγας διάφορους στοχους, αλλα ο πυρηνας του με βαση το πως το διαμορφωναν καθε τοσο οι δημιουργοι του ηταν pay to win. Καζινο σωστο. Ειχα μπει στον πειρασμο κι εβαλα κι εγω μερικες φορες χρηματα για να παρω τον ακριβο εξοπλισμο που εξασφαλιζει οτι θα πιασεις το μεγαλο ψαρι και θα βγεις πρωτος. Και μετα λεω οπα, τι γινεται εδω τωρα και το παρατησα. Λιγο λυπαμαι που χαθηκα με τα παιδια που ημασταν μαζι στην ομαδα αλλα με δυο τρεις εχω κρατησει επαφη. Ενας απο Ρουμανια, ενας απο Πολωνια (πολυ δημοφιλες εκει το συγκεκριμενο παιχνιδι), μια απο Χαβαη και ενας απο Ιρλανδια. Με ολο τον υπολοιπο κοσμο που ηξερα δυστυχως χαθηκαμε και ηταν πολλα ατομα.
Εσύ να γράφεις πιο συχνά στην ενότητα «διπολική διαταραχή», σου ταιριάζει! Τώρα από που και ως που έχεις βγάλει αυτά τα συμπεράσματα και με τι θράσος ξεστομίζεις τέτοιες κουβέντες δεν ξέρω και ούτε θα μπω στον κόπο να ασχοληθώ…
Και το ποιος ψάχνει για προσοχή είναι ολοφάνερο νομίζω.. που ανοίγει θέμα «συνάντηση με άτομα εξίσου μοναχικά στην Αθήνα».
Επίσης και μόνο από αυτό που κάνεις τώρα (που στοχοποιείς ένα άτομο άνευ λόγου και αιτίας) ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ένδειξη απελπισίας και δίψας για προσοχή. Θες εγώ να σου απαντήσω και να μπούμε σε κόντρες. (Εντελώς περιττές εντωμεταξύ). Για αυτό αν θες να ξεσπάσεις, αλλού όχι σε μένα.
Α και κάτι τελευταίο: αυτή σου την εμμονή μαζί μου (πάλι χωρίς λόγο), να την κοιτάξεις!