Σας αφήνω κοκόνες πάω να ξαπλώσω.
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά Ναταλόσκομε! Φιλάκια πολλά :kiss:
Printable View
Σας αφήνω κοκόνες πάω να ξαπλώσω.
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά Ναταλόσκομε! Φιλάκια πολλά :kiss:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ʼντε βρε, κι άμα κουραστείς θα σε βάλω και στο μάρσιπο μαζί με το ποδήλατό σου! :lol: :lol:
ΚανγκουρΤζίνα καληνύχτα και όνειρα γλυκά! :lol:
Καληνύχτα Eli και καλό ήρεμο ξημέρωμα. Πάω κι εγώ να πιάσω το τηλεκοντάρ και να κάνω κονταροζάπινγκ! :lol: Καληνύχτα κορίτσια και καλή μας ξεκούραση. Ναταλία καληνύχτα x 72 και καλή έξοδο του Μεσολογγίου αύριο! :lol: Φιλάκια.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: δεν παίζεσαιιιι!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καληνύχτα Eli και καλό ήρεμο ξημέρωμα. Πάω κι εγώ να πιάσω το τηλεκοντάρ και να κάνω κονταροζάπινγκ! :lol:
Ευχαριστώ για την ευχή του καλού ξημερώματος καλή μου ;)...καήκαμε στο κουρκούτι και φυσάμε στο γιαούρτι!
Δε σε φοβάμαι εσένα γιατί όπως λένε σπινιάρει το βατραχάκι στο γιαούρτι; Δε σπινιάρει! :lol: :lol:
Α,καλά...Δεν παλεύεστε εσείς!
Μόλις έκλεισα τηλέφωνο και νιώθω απίστευτη εξάντληση!
Έλεγα μόλις τους βάλω όλους για ύπνο θα καθήσω να γράψω με την ησυχία μου,
αλλά δεν έχω ενέργεια...Πάω στο κρεβατάκι μου να ξαπλώσω και τα λέμε στις καλημέρες μας!
Αύριο κάτι κανόνισα με το Πεννόπλασμα κι ελπίζω όπου κι αν επιλέξουμε να πάμε,τουλάχιστον να ντυθώ και να βγω!
Τζινάκι,ετοιμάζομαι για τη Μεγάλη Έξοδο,που λες κι εσύ,αν και σιγά τη μεγάλη,έχω μείνει εβδομάδες κι εβδομάδες μέσα!
Θέλετε να έρθετε στα ενδότερα μαζί μου;Πάμε Παρισάκι να ονειρευτούμε βόλτες στο Σηκουάνα και καφεδάκια στα μπιστρό;
Πάνω στη συρταριέρα,λεπτομέρεια από το αγαπημένο μου γλυπτό του Antonio Canova "Έρωτας και Ψυχή".
Το είδα πρώτη φορά στο Λούβρο κι ανάμεσα στα τόσα που έχει μου έκλεψε την καρδιά!Το έχουν σε μια γωνία
μιας τεράστιας αίθουσας με Ρωμαϊκά Αγάλματα κι όπως πέφτει το φως απ'το παράθυρο δίπλα του,φλερτάρει κι εκείνο
παιχνιδίζοντας ανάμεσα τους....Ένα δεύτερο του ιδίου υπάρχει και στην Πετρούπολη,στο Ερμιτάζ,το οποίο ωστόσο χαντακώνεται
κάπως στη στενόμακρη αίθουσα δίπλα απ'τις τρεις Χάριτες κι άλλα του Canova...Δόξα τω Θεώ αξιώθηκα κι εκείνο να το συναντήσω!
Ο τοίχος απέναντι στο κρεβάτι,Παρίσι φυσικά κι εκείνος...Μικρές ασπόμαυρες ομορφιές του...Η τηλεόραση,απλά τοποθετημένη εκεί.
Δε συμφωνώ με την ύπαρξης της στην κρεβατοκάμαρα,αλλά έλα που δεν έχω πού αλλού να τη βάλω...Στην μπρίζα πάντως δεν είναι.
Τέλος,η γωνιά με τα μπιχλιμπίδια μου(κολιέ,καρφίτσες κλπ)στο πίσω μέρος της πόρτας.
Kάτω,το διάσημο φιλί στο Δημαρχείο του Παρισιού του Robert Doisneau το 1950.
Στο δωμάτιο αυτό προς το παρόν ονειρεύτηκαν η Λούλου,το Αβουλίνι,η Φτουτάτη,η Μακ...Με χαρά περιμένω επανάληψη καθώς και τις υπόλοιπες!
Τις φωτογραφίες αυτές τις έβγαλα σήμερα,αμέσως μόλις αποφάσισα να σας ταξιδέψω στον κόσμο μου.Αύριο θα βγάλω κι άλλους χώρους...Καληνύχτα!
--->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ : ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ
Μόλις βρήκα και μια φθινοπωρινή του Ντουλιού να μου χαμογελά ξαπλωμένο στο κρεβάτι μου...Δε γίνεται τελικά να πάω άκλαφτη για ύπνο...Ουφ!
Βροχερες, συνεφιασμένες καλημέρες!!!!!! Τώρα εγώ γιατί χαίρομαι που είναι όλα μουσκεμα και εχουμε την πρώτη εκδηλωση της "καλοκαιρινης" σεζόν ουτε που ξερω.....
ʼυπνη είμαι, κουρασμένη είμαι... μαραθώνιο σιδερώματος έχω και σήμερα (είχα και χθες το βραδυ), το απόγευμα διατροφολόγο έχω... προς τι τόση χαρα??????? ανάποδος άνθρωπος βλέπεις
http://www.youtube.com/watch?v=v6L8Dzahtls
Ναταλάκι μου το παρίσι σου με ταξίδεψε επαρκως....
Οι υπόλοιπες τσουπρες πως ξυπνησατε????
http://dl4.glitter-graphics.net/pub/...e3ehugmaot.jpg
Βροχερες καλημέρες κι απο μένα . Τι κάνετε κορίτσια ? Εγώ χθες την έκανα νωρίς , πηγαίνοντας σπίτι έπεσα για λίγο και καλά στον καναπέ και δεν κοιμήθηκα απλώς - ξεράθηκα ως το πρωι΄είναι η σωστή έκφραση .
Μια μουσκεμενη καλημερα και απο μενα!
ολα καλα ελπιζω!
Καλημερούδια και από μένα!
ουφ βαρέθηκα με την βροχή! Ελπίζω να κοπάσει για να μπορέσουμε να κάνουμε και την βραδινή ποδηλατοβόλτα μας :grind:. Αν και από τι είδα όντως θα κοπάσει. Θέλω να βγει ο ήλιος και να ζεστάνει ο καιρός χάιντε επιτέλους!
Ναταλία μου το δωμάτιο του Παρισιού μαγευτικό και ταξιδιάρικο. Αν έμπαινα σε αυτό το δωμάτιο θα έπρεπε πρώτα να το επεξεργαστώ για καμιά ώρα και μετά να κάτσω και να χαλαρώσω χιχιχιχι.