Αλεξ , δεν εννοω φυσικα οτι εισαι ' μικρος και τρελλος ' αλλα οντως πιστευω οτι ζεις στο δικο σου κοσμο , και εχεις γραψει τις μεγαλυτερες αληθειες και εξυπνες παρατηρησεις εδω μεσα .
Printable View
Φίλες και φίλοι που παλεύετε με την κατάθλιψη και με ρωτάτε εναγωνίως αν αυτό που νιώθετε και ζείτε θ' αλλάξει ποτέ, κι αν ο πόνος θα περάσει.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η απελπισία αυτή, η βεβαιότητα πως έτσι θα πορεύεσαι δυστυχής στον αιώνα τον άπαντα, είναι σύμπτωμα της ίδιας της νόσου - κομμάτι του κακόβουλου ψυχικού λογισμικού της. Κι εγώ, τρεις φορές που με επισκέφθηκε η ρουφιάνα η κατάθλιψη, κάθε φορά τη νόμιζα παντοτινή, και κάθε φορά έκανα λάθος. Κι ενώ ο πόνος του καθενός είναι μοναδικός και ιερός, να ξέρετε πως χιλιάδες άνθρωποι βιώνουν ακριβώς το ίδιο άγχος με εσάς, δίνουν τον ίδιο πόλεμο, κι εφόσον λαμβάνουν τη σωστή θεραπεία θα βγουν νικητές όπως κι εσείς.
(Κι αν σας φόβισε, εύλογα, η ιστορία της Κατερίνας, θέλω να σας πω ότι η μάνα μου ήταν μια άρρωστη γυναίκα που αρνιόταν πεισματικά να αγωνιστεί για να γίνει καλά - αντί να δουλέψει μ' έναν γιατρό, προτιμούσε την εύκολη λύση των χαπιών και του αλκοόλ. Σήμερα, ωστόσο, άνθρωποι με διπολική διαταραχή μπορούν να ζήσουν μιαν απολύτως κανονική, ευτυχισμένη ζωή. Η αρρώστια δεν είναι κατάρα - είναι μια ευκαιρία να αποδείξεις τη δύναμή που κι ο ίδιος δεν υποπτεύεσαι πως έχεις).
Αυγουστος Κορτώ
Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει τόση ανοχή και άτομα που βρίσκονται εδώ με ξεκάθαρο σκοπό να προκαλέσουν και τίποτα άλλο, εξακολουθούν να μπορούν να γράφουν ενώ η παρουσία τους είναι άχρηστη για να μην πω κι επιβλαβής...εγώ για παράδειγμα εκνευρίζομαι και δεν νομίζω ότι είναι καλό το φόρουμ να προκαλεί τέτοια συναισθήματα...υποτίθεται πως είναι φόρουμ υποστήριξης κι ότι βρισκόμαστε εδώ για να ενισχύεται η ψυχική μας ηρεμία κι όχι το αντίθετο...
Δηλαδή φτάσαμε στο σημείο να μην θέλουν ν' ανοίξουν θέμα τα μέλη εξαιτίας κάποιων προβληματικών που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να ενοχλούν;
σκεφτομαι, οτι ο μισογυνισμος (και τα απωθημενα) δεν κρυβονται.
οσες κοψε-ραψε αποψεις και να ξεπατικωσει κανεις παριστανοντας την φεμινιστρια, αυτος ξεχειλιζει απο καθε πορο του δερματος του ... ολο και θα πεταχτει κανενας μαλακας ολοιδιος να τον συγχαρει κι αν δεν πεταχτει, θα συγχαιρει μονος του τον εαυτο του ;)
αντε κι ενα δωρο για τα χριστουγεννα, για οποιον εννοει :)
πετας ενα δολωμα και μολις το φαει ο μισογυνης χαλαρωνει και ξεδιπλωνει τον πραγματικο του εαυτο, μεχρι τελείας και επιβεβαιωνεσαι!!!!
αντιπερισπασμος λεγεται στα ελληνικα ;)
https://www.youtube.com/watch?v=moxZpEjCw1o
XO XO XO
MERRY CHRISTMAS!!!!!
Κανένας δεν μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες για πάντα. Μόνο κάποιους για λίγο.
Αν λοιπόν κάποιος προσπαθεί να διοχετεύσει όλη την ευφυία που διαθέτει σε έναν τέτοιο σκοπό, πέρα από το ότι ματαιοπονεί, σημαίνει ότι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Οπότε, είναι αναμενόμενο και αναπόφευκτο να είναι μόνος στην πραγματική ζωή.
Κάπως καλυτερα σήμερα..
Μεγαλύτερο πρεζακι απο τον καπνιστή δεν υπάρχει!!!
aν ομως το πας ετσι αν ολοι χαλαρωσουν κ δειξουν τον αλλο τους εαυτο τοτε θα δουμε πιος ειναι ο καλυτερος απο ολους κ πιος δε ξερει να κανει τιποτε αλλο απο το να επικρυνει τους αλλος ενω ο ιδιος δε πιανει ουτε τη βαση. ενα αρχαιο ρητο λεει οτι σε καθε καλο υπαρχει κ ενα κακο.Quote:
πετας ενα δολωμα και μολις το φαει ο μισογυνης χαλαρωνει και ξεδιπλωνει τον πραγματικο του εαυτο, μεχρι τελείας και επιβεβαιωνεσαι!!!!
Οτι πρέπει να διώξω τους μύκητες από το αιδοίο μου.
Οτι πρέπει να ξαναπάω την μάνα μου στην ψυχολόγο.
Οτι πρέπει να χαλαρώσει η κατάσταση.
Οτι το να μείνω μόνη μου,ήταν για μένα κάτι σαν σωτηρία.
Οτι πλέον βλέπω την ζωή με διαφορετικό μάτι.
Οτι ακούω house music baby........
You get a link http://www.traxsource.com/title/419834
ENJOY IT.
Παραβλεπω τους μηκυτες απο το αιδοιο σου και παω να ακουσω την μουσικη που παρεθεσες και μου ερχεται η εικονα ενος μεγαλου κλαμπ με εκεινο τον λευκο τον φωτισμο που αναβοσβηνει και σου κανει ιλιγγο και ενω περπατας να βρεις την τουαλετα γιατι κατουριεσαι απο την συγκινηση της μουσικης , ψαχνεις λοξα με το ματι σου να βρεις τον Dj να του δωσεις ΜΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ και να φανει σαν ατυχημα!
aμα θες να σε διαφωτισω...Quote:
Οτι πρέπει να διώξω τους μύκητες από το αιδοίο μου.