Ελπίζω η Eli να πέρασε όμορφα στην ποδηλατοβόλτα της. Θα μας τα πει αύριο υποθέτω. Κορίτσια μου σας καληνυχτώ, πάω να κάνω ένα μπανάκι και να ξαπλώσω τ'ανάσκελο να δω του βου. Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Ναταλία μου καληνύχτα x 72. Φιλάκια.
Printable View
Ελπίζω η Eli να πέρασε όμορφα στην ποδηλατοβόλτα της. Θα μας τα πει αύριο υποθέτω. Κορίτσια μου σας καληνυχτώ, πάω να κάνω ένα μπανάκι και να ξαπλώσω τ'ανάσκελο να δω του βου. Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Ναταλία μου καληνύχτα x 72. Φιλάκια.
Καληνυχτα τζινακιον.καληνυχτα τσουπρες μου παω να πεσω ξερη.τα λεμε αυριο.
Μία αργοπορημένη καληνύχτα και από το ποδηλατομέτωπο!
Η βόλτα ήταν υπέροχη, το μυαλό καθάρισε από άγονες σκέψεις, το κορμί εξαντλήθηκε, η ψυχή όμως ανατάθηκε! Αποστολή εξετελέσθη!
Είμαι ένα χαρούμενο πτώμα :D
Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι όνειρα γλυκά σε όλες μας! :love::love:
Μόλις πριν λίγο κοιμήθηκε το κορίτσι μου κι άνοιξα τον υπολογιστή...Περάσαμε πολύ όμορφα με την εξαίρεση κάποιοων δακρύων
που την ξεφτύλισα στη Μονόπολη.Εκείνη ν'αφήνει υγρές στάμπες στον καναπέ κι εγώ να γελάω απ'το δράμα της,όσο κι αν σφιγγόμουν
να κρατηθώ να δείξω σεβασμό στον πόνο της.Στο τέλος της χάρισα κάπου 4.000 ? να ηρεμήσει να συνεχίσουμε...Είδαμε τον Ratatouille,
διαβάσαμε τα νεραϊδοπαραμύθια μας,ανταλλάξαμε τα σ'αγαπώ μας και τα κανένας δε σ'αγαπά περισσότερο από μένα,φιλάκια,μαγικές
χρυσόσκονες στα βλέφαρα για παραμυθένια όνειρα,ανάψαμε τα λουλουδένια φωτάκια πάνω απ'το κρεβάτι...πόση ευτυχία χωρά
σε πράγματα απλά όταν έχουν μέσα τους αγάπη!Είναι αλλιώς να έχεις για μιά-δυό μέρες ένα παιδί να ζει μαζί σου κι αλλιώς ολόκληρη
κοινή ζωή,ωστόσο είναι πολύ όμορφη η ζωή που(προς το παρόν ελπίζω)δεν έζησα...Ευλογημένες οι μητέρες...Ούτε που μπορεί
να συλλάβει ο νους μου πώς δεν παθαίνουν εγκεφαλικά ευτυχίας όσοι-δυστυχώς ελάχιστοι-αξιώνονται να δημιουργήσουν οικογένεια
με τη λατρεία της ζωής τους!Από τα πολλά ζευγάρια που προσωπικά σε στενό βαθμό γνωρίζω μόνο ο αδερφός μου και μια παιδική μου
φίλη μοιράζονται υγιείς σχέσεις αγάπης κι ευλογήθηκαν να γεννήσουν καλότυχα,ευτυχισμένα,γεμάτ α αγάπη κι όμορφες εικόνες ζωής παιδιά!
Μακάρι να ήταν περισσότερες οι οικογένειες αυτές...Καμιά φορά αναρρωτιέμαι για τη μοναξιά και το αβάσταχτο βάρος των υπόλοιπων σχέσεων.
Τον εγκλωβισμό,την ασφυξία,την καταπίεση,τις χωριστές ζωές,την παντελή αδιαφορία για το ποιός πραγματικά είναι ο άλλος και τι χρειάζεται...
Κάπου εκεί είναι που παρηγοριέμαι στο καλύτερα μόνη μου...όχι πως κακώς το επιλέγουν όσοι το ζουν(ο καθένας έχει πάντα τους σημαντικούς
κι απόλυτα σεβαστούς λόγους του).Απλά εγώ δε θα το άντεχα νομίζω στο βαθμό,που με γνωρίζω τι χρειάζομαι για να είμαι καλά και να λειτουργώ.
Ελπίζω να βρω το μαζί της αρμονικής συνύπαρξης δύο ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων,που μοιράζονται ό,τι σπουδαίο δένει τους ανθρώπους.
Ελπίζω να το βρούμε όλοι όσοι ακόμα το ψάχνουμε.Όσοι το βρήκαν να το περιφρουρίσουν να μη φθαρεί μέσα στις προκλήσεις της ρουτίνας και της ζωής
κι όσοι δείχνουν να του γύρισαν την πλάτη,να το διεκδικήσουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό,να κάνουν τις υπερβάσεις τους να βρεθούν πιο κοντά
στον αληθινό τους εαυτό,τα θέλω τους και τη χαρά τους!Καμιά φορά συρρικνωνόμαστε τόσο πολύ για να επιβιώσουμε στη ζωή,που ντυθήκαμε
που καταντά κορσές σφιχτός που όχι μόνο δεν ευνοεί αεράτες κινήσεις,αλλά ευνουχίζει κι αυτήν ακόμα την ανάσα!Στα ελεύθερα πετάγματα μας!
Όνειρα αστροφωτισμένα και καλή ξεκούραση,Ναταλένιες μου!Ελπίζω αύριο να κοπάσουν οι χωματένιες βροχές και ν'απολαύσουμε επιτέλους βόλτες
στη φύση,στην πόλη,όπου τυχόν βρίσκεται ο καθένας...27 φιλάκια στο εγκλωβισμένο Τζινάκιον(φαντάζεσαι τη μούρλα σου να μην είχες και internet?)
καλή ξεκούραση στο πτωματένιο ποδηλατικό Ελοκράνος,περαστικά στη wow και στη Φτουτάτη μας + καλή δύναμη στη μετακόμιση της,γοητευτικά όνειρα
στην αφή ψυχή που γέρνει το ολοκάθαρο κορμί της στο δίδυμο κρεβάτι της,καλό ξημέρωμα με λιγότερα δυνατά τσιγάρα στο Ιθακοκόριτσο,
μ'ανάλαφρες στιγμές χαράς στο Αβουλίνι,που σήμερα μας έλειψε,δημιουργική μέρα γεμάτη ευχάριστες προκλήσεις που εξιτάρουν στη Βασιλική μας,
μοναδικής ομορφιά θέα στην Αγγελικούλα να εμπνέεται για όσα καλείται να διαχειριστεί,μια ακόμα όμορφη μέρα όλο βόλτες στη γυριστρούλα Λίλα,
πρωινό καφεδάκι με παρεούλα στην παραπονιάρα Καλλιόπη,απολαυστικές οικογενειακές στιγμές της τελευταίας μέρας ρεπό της Ζουρζουβίλας μας,
και πολλές πολλές ευχές για μια αναπάντεχα ιδιαίτερη μέρα σε όλες τις αιθέριες υπάρξεις που κατά καιρούς βολτάρουν απ'τα μέρη μας!
Πωλινάκι,σε χάσαμε πάλι...Ελπίζω να είσαι στην υγεία σου καλά και να στέρεψε το αιματάκι...Για το τέλος αφήνω την Μακόνες μου...Εδώ θα σταθώ
Αρχικά αγαπώ να σε διαβάζω και χαίρομαι για το προσωπικό σου μοίρασμα,του οποίου μας κάνεις κοινωνούς.Τη μέρα που γεννιόσουν,φιλενάδα,είχαν τρελά κέφια οι μοίρες!Quote:
Originally posted by monahoiot
Είπα απόψε να σας μεταφέρω κάποιες σκέψεις που έχω καταγράψει τα τελευταία χρόνια...
Μου αρέσει που κρατάς ημερολόγιο και κατ'επέκταση καλή επαφή με βιώματα,σκέψεις,ανάγκες,πο� � συνθέτουν το ποιά είσαι σήμερα και ποιά βήματα διαλέγεις να χαράσσεις.
Είναι πολύ πιο απολαυστικές οι πτήσεις,που σταδιακά και με κόπο διασχίζουν υψηλότερες στοιβάδες συννέφων,με πλατύτερο το χαμόγελο επιβράβευσης κι αυτοπεποίθησης
και συνειδητά ανάλαφρα τα πετάγματα,που δε σηκώνουν πια αναστεναγμούς!Με πρόσωπο κάθε μέρα λουσμένο ήλιο,με το βλέμμα καθαρό και στραμμένο μπροστά παίρνει
δύναμη η κίνηση σου να ωθήσει την πρώην ενδεχομένως "εύθρυπτη" ωστόσο όλο και πιο ασφαλή στο δέρμα της ύπαρξή σου όλο και μακρύτερα απ'όσα επισκιάζουν τη χαρά!
Η εμπειρία σε δίδαξε τόση σοφία!Οι μοναχικές στιγμές τόση αυτογνωσία!Ο ανικανοποίητος νους κλήθηκε να ξεδιπλώσει πτυχές συνειδητότητας τόσο πολύτιμες στ'αληθινά θέλω!
Ο,τιδήποτε φαινομενικά αρνητικό στάθηκε ηθικός αυτουργός για ένα τέτοιο ταξίδι,όσο κι αν κατά καιρούς απογοητευόταν με τ'αξιοθέατα ή περιοριζόταν απ'τις καιρικές συνθήκες
να'ναι ευλογημένο,γιατί χωρίς αυτό τίποτα απ'όσα υπέροχα γεννήθηκαν κι όσα μέλλονται να τ'ακολουθήσουν δε θα είχε τη βάση στέρεα ν'ακουμπήσει!Ό,τι υπέροχο είσαι
κι έχεις σήμερα το χρωστάς στις παραπάνω στιγμές και τις παρόμοιες τους πολύ περισσότερο από τις επιφανειακότερες ανάλαφρες που χάθηκαν στη λήθη της ασημαντότητας τους.
Να είμαστε ευγνώμονες για κάθε πληγή που χάραξε τον εγωισμό και την τελειομανία μας και μ'εφόδια όσα ακριβά διδαχτήκαμε να διεκδικήσουμε τα καλύτερα μας!Σε Ναταλοφιλώ!
Πριν κλείσω τα βλέφαρα,μια σύντομη βόλτα μας απ'την κουζίνα μου...Ούτε εγώ κάθομαι περισσότερο μέσα της αφού...
Λιτή,απέριττη,μ'ελάχιστα πράγματα όπως άλλωστε και το υπόλοιπο σπίτι...Ντουλάπια δεν άνοιξα,σας λυπήθηκα να μετράτε σερβίτσια...
Και μια περίτρανη απόδειξη του πόσο πολύ μαγειρεύω!Ποιός άλλος θα έβαζε αφίσα εκεί που υποτίθεται πετιούνται λαδιές;
ʼντε κι ένα κοντινό στο γεμάτο αγαπημένες ζωγραφιές ψυγείο μου!Πόσο θα ήθελα να είχα κι άλλο χώρο να τις βάλω όλες!
Καληνυχτώ με ένα κινέζικο γνωμικό,που προσπαθώ να μην ξεχνώ ειδικά τις στιγμές,που οι αντοχές δείχνουν να λυγίζουν...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!
Έτσι νιώθω και εγώ πως είναι τα πράγματα..ʼλλωστε το είπε και ο Οδυσσέας Ιωάννου μέσα από "Το Γράμμα" του Σωκράτη Μάλαμα :"χωρίς αυτή τη σκοτεινιά τα χρόνια μένουν άδεια"Quote:
Originally posted by NADINE
Να είμαστε ευγνώμονες για κάθε πληγή που χάραξε τον εγωισμό και την τελειομανία μας και μ'εφόδια όσα ακριβά διδαχτήκαμε να διεκδικήσουμε τα καλύτερα μας!Σε Ναταλοφιλώ!
ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ----ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
Αφιερωμένο Ναταλία mou ♥
Α, καλά , αυτό δεν το είχα συνειδητοποιήσει! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Και μια περίτρανη απόδειξη του πόσο πολύ μαγειρεύω!Ποιός άλλος θα έβαζε αφίσα εκεί που υποτίθεται πετιούνται λαδιές;
Μόνο εσύ θα την έβαζες εκεί την αφίσα,όντως!
Βλέποντας εικόνες του ονειρόσπιτου, νοσταλγώ να ξαναμοιραστώ μια λευκή σοκολάτα με βύσσινο μιλώντας για τα μικρά και τα μεγάλα..
καλημέρα αγαπημένες Ναταλένιες μου!
Δεν έχω δει άλλη κουζίνα όμοια με την δική σου Ναταλία. Καταρχήν δεν νομίζω κανένας να καταλάβαινε ότι είναι ο χωρος της κουζίνας σου αν δεν το έλεγες. Είναι υπέροχα όλα. όλες οι αναμνήσεις σου είναι εκει, τίποτε δεν έχει κρυφτεί, είσαι όλη εσύ παντού. Το Ναταλοσπιτο!
Μακ μουυυυυυ!!!! ουου τι κάνεις???
Ηλιολουστες καλημερες στον Ναταλόκοσμο!!!!
Δεν καταφερα να σας καληνυχτήσω χθες, εξαντλήθηκα με τα το μενού και ήθελα να πετάξω το laptop από το μπαλκόνι!!!
Ναταλάκι μου η κουζίνα σου είναι παραδεισος!
Κατερινακι μου μπράβο για τα ραμματα... την Δευτέρα τελειώνουν τα βάσανακια σου!
Γιωτάκι μου τι να σου πω.... με τα bedadine κοριτσάκι μου δεν κανεις μελανια!!!!!! Μακαρι οι μελανιες σου να είναι μονο απο bedadine.
Ελακι ποσο χαίρομαι για την βόλτα σου! μακάρι να μπορούσα να την απολαύσω και εγω!
Τζινακι σημερα μαλλον θα ευχαριστηθείτε το τραπεζάκι της αυλης με τέτοιο ήλιο!
Τις καλημέρες μου σε όλο το υπόλοιπο team!
http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...kr807o5vdr.gif