μειώνεται δραματικά η ποιότητα τις κοινότητας με το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς. οι διαχειρισταί που είναι?
Printable View
πωωω κολυμα.. παλι σφηνα μπαινεις στο μνημονιο? σε λιγο θα βλεπεις κ στον υπνο σου μνημονια... κανε ενα μπρεικ κ φαε κανενα σταφιδοψωμο που ειναι κ το αγαπημενο μου...
Paoki , sfinas , karydi περνα για αυτογραφο , μπορω μονο Τριτη και Πεμπτη..Αλλα για εσενα , για τετοιο θαυμαστη που ξυπναει και κοιμαται με την σκεψη του σε εμενα , περνα οποτε θες!Ανοιχτα ολη την βδομαδα :D
Τελικά το μωρό κοιμάται...ψυχουλίνι μου...θα μου το φέρει όταν ξυπνήσει...τι καλά... :)
Θαρρείς οτι κάτι κανεις τώρα , άλλα ξέρεις έχω δηλώσει ποια είμαι απο την πρωτη στιγμή , ίσως να γελάς σαν μπουλης τώρα πίσω απο μια οθόνη , τόση είναι η κατάντια σου παοκι . Κυριακή είναι ρε πάρε το κορίτσι σου και πηγαίνετε για ενα ουζακι , αν παλι θες να την βγαλεις εδώ να ψαχνεις σαν εμμονικος ψυχακιας το προφίλ μου κανένα πρόβλημα , μονο σε παρακαλώ πρόσεχε γιατί φαντάζομαι τι θα γίνεται όσο το κάνεις αυτό , μην βαρεσεις πολλές και την κανεις λάστιχο.
ρε ντόρα τώρα διάβαζα ένα θέμα που άνοιξες με τίτλο ''μεροληπτική διαχείριση'' , ενταξει περιττό να σου πω ότι σου δίνω το βραβείο ξεκατινιάσματος και για το 2011-2012 εύκολα...χα !!!
με συγκινεί το ενδιαφέρον σου για το αναπαραγωγικό μου σύστημα !!! :)
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...7/SNC00858.jpg
testing testing
Σκέφτομαι ότι σήμερα είναι μια αρκετά όμορφη μέρα από άποψη φωτεινότητας κι αναρωτιέμαι γιατί η διάθεση μου δεν μπορεί για την ώρα τουλάχιστον να την ακολουθήσει...μήπως επειδή κρυώνω; Ή μήπως επειδή δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον εαυτό μου σήμερα; Πάντως νιώθω πως κάτι λείπει...ελπίζω οι επόμενες μέρες να είναι καλύτερες, πάντως θα προσπαθήσω...
Το ξέρω...ναι, προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά όσο μπορώ...να, τώρα έλουσα το μαλλί και θα σηκωθώ να με περιποιηθώ κι άλλο γιατί το απόγευμα θα βγω...και χθες βγήκα για δωροψώνια, κάνω ότι μπορώ...ελπίζω όσο πλησιάζουν οι γιορτές να χαίρομαι όλο και περισσότερο, ειδικά αν ξεμπερδέψω με κάποιες μικρές υποχρεώσεις που με αγχώνουν...
Σ' ευχαριστώ, καλή μέρα και καλές γιορτές να έχεις κι εσύ και όλοι! :)
Απλά να ξέρεις ότι υπάρχουν και χειρότερα.Εγώ πχ τώρα έχω διάθεση να πάω να κοιμηθώ και να ξυπνήσω αύριο αλλά δεν είναι εφικτό να το κάνω αυτό,χωρίς συνέπειες.Και ξέρω ότι πρέπει να ξεχάσω ότι νυστάζω απίστευτα γιατί υπάρχουν άτομα που στηρίζονται σε μένα για να βγει η δουλειά τους σωστά.
Εγώ στο σπίτι δε στόλισα αλλά στολίσαμε στη δουλειά και όπως περνούσα σήμερα το πρωϊ για να πάω στο δικό μου χώρο,το πήρα σβάρνα και έφυγαν τα μισά στολίδια και χρειάστηκε να το ξαναστολίσω.Οπότε μπορώ να πω και εγώ ότι στόλισα δέντρο :p έριξα και τον πρώτο πρωϊνό φραπέ στο χώρο μου και χρειάστηκε να κάνω και σφουγγάρισμα.Αλλά οκ όλα είναι υπό έλεγχο,λέω τώρα..