σε τι μορφη?? (jpeg, tif??)Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αγγελική κι εγώ πάω στο post reply και από το browse ανεβάζω τις φωτογραφίες, δεν ξέρω γιατί σου βγάζει error.
Printable View
σε τι μορφη?? (jpeg, tif??)Quote:
Αγγελική κι εγώ πάω στο post reply και από το browse ανεβάζω τις φωτογραφίες, δεν ξέρω γιατί σου βγάζει error.
Αγγελική καλημέρα ,
Εγώ όσες φορές έχω ανεβάσει ήταν jpeg . Μήπως είναι μεγάλο το μέγεθος της εικόνας ?
Αγγελική jpeg είναι και συνήθως 400-500 pixels.
Καλημέρα Ναταλένιες μου!
Το πρωί ξύπνησα με έναν τραγικό πονοκέφαλο ο οποίος δεν έλεγε να φύγει με τίποτα. Ήπια κάνα 2 ποτήρια νερό γιατί σκέφτηκα ότι θα είναι αφυδάτωση και μετά από καμιά ώρα τσίμπησα ελάχιστα και πήρα ένα παυσίπονο. Το στομάχι δεν άντεξε όμως και έφυγα στην τουαλέτα τρέχοντας. Έκανα έναν περιποιημένο εμετό και μετά συνήλθα. Τώρα είμαι καλύτερα, το στομάχι μια χαρά και το κεφάλι περνάει σιγά σιγά. Αχ και έχω και δουλειές, πρέπει να κατέβω στην Γλυφάδα στις 15.00! Πφφφφ!
Μα καλά τι ήταν αυτό που έπαθα δεν έχω καταλάβει! Θυμώνω που και με την ζούμπα και τώρα με την ποδηλατοβόλτα με το παραμικρό αρρωσταίνω. Μα τόσο αδύναμος είναι ο οργανισμός μου; Μα να μην μπορώ να αθληθώ πάνω από 2 ώρες χωρίς παρενέργειες; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδρά έτσι ο οργανισμός μου σε κάτι που το θέλω τόσο πολύ. Που θα μου πάει θα συνηθίσω όμως, δεν το βάζω κάτω! Πάντως χθες ντύθηκα πολύ καλά με αντιανεμικά μπουφάν και με κουκούλα που την έβαζα κάθε φορά που σταματούσαμε. Η βόλτα γύρω από την Ακρόπολη ήταν υπέροχη και η στάση μας έγινε έξω από το Ηρώδειο :D. Χαλάλι η πρωινή αδιαθεσία, που όχι δεν είναι από εγκυμοσύνη... για να μην μπαίνουν ιδέες σε μερικές μερικές :lol:
Ναταλία μου αν και έχω ρίξει ήδη κλεφτοματιές μέσα από την κάμερα της Μακ ξαφνιάζομαι και πάλι στην θέα της κουζίνας σου! Νομίζω ότι θα ξεπροβάλει από κάνα ντουλάπι η Χιονάτη και οι επτά Νάνοι και θα μας κάνουν πρωινό! :lol:. Μου κάνει εντύπωση το πόσο έχεις εξωτερικεύσει τον εσωτερικό σου κόσμο μέσα σε λίγα τετραγωνικά ντουβαριών! Θα ήθελα να ήμουν μικρό παιδί και να με ξαμολούσαν στο σπίτι σου να το ανακαλύψω!
Όσο για τις πιο βαθιές σας σκέψεις Μακ και Ναταλία, αν και τις διάβασα, δεν έχω κουράγιο λόγω πονοκεφάλου να τοποθετηθώ, επιφυλάσσομαι για αργότερα όταν ο πονοκέφαλος θα έχει φύγει, γιατί ακόμη με σφυροκοπάει....
ελλακιον μηπως αρπαξες καμια ιωσουλα?
Δεν νομίζω Λιλάκι μου, νιώθω ότι από τον έντονο πονοκέφαλο με έπιασε απλά ναυτία. Θέλω να ξαναπάρω παυσίπονο αλλά φοβάμαι το στομάχι μου, αν και έφαγα τώρα ελαφρά μεν, αλλά καλά.
Ελάκι περαστικούλια .
Μήπως σε φύσηξε πολύς αέρας χθες στη ποδηλατοβόλτα ?
Α και με 2 ποτήρια νερό πρωι - πρωι νηστικιά κι εγώ θα έτρεχα στη τουαλέτα κι αμέσως , όχι μετά από καμμιά ώρα .
Έπρεπε να φας κάτι πρώτα .
Περαστικά σου Eli, ελπίζω να μη σε μάτιασε κανένας γιατί θα τον ξεματιάσω......με το πηρούνι!! :lol:
:smilegrin::spin::smilegrin:Quote:
Περαστικά σου Eli, ελπίζω να μη σε μάτιασε κανένας γιατί θα τον ξεματιάσω......με το πηρούνι!! :lol:
Εγώ πάλι,κάθε μα κάθε φορά που ακούω για εμετό από κάποια μη δαχτυλιδάτη γιατί σκέφτομαι ουά ουά ουά;
Περαστικά Ελάκιον μας και σύντομα!Δεν πτοούμαστε ωστόσο!Εσύ το Ζουμποχαβά σου!
Η Φτουτάτη και η wow(που αγνοώ και τι ακριβώς την ταλαιπωρεί)πώς είναι σήμερα;
έχει φαντασία το κορίτσι μας, εκτός από ψυχή...
αχ Ναταλάκι μου σίγουρα δεν είναι εγκυμοσύνη καθώς τώρα έφυγαν οι Ρωσσοι. Μακάρι ο καλός Θεούλης να φέρει στην αδελφούλα μου ένα μωράκι για να γίνω και εγώ θεία και η Μαριλένα να αποκτήσει ξαδελφάκι-αδελφάκι.
Αυτή είναι μια πολύ κομψή τοποθέτηση!Quote:
Originally posted by monahoiot
έχει φαντασία το κορίτσι μας, εκτός από ψυχή...
Υπάρχει και μια άλλη εκδοχή ωστόσο...
Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται!:starhit:
γεια σας κοριτσαρες!
σημερα λιακαδα το εριξα στις δουλιες!
οχι τιποτα σοβαρο μη φανταστητε πλυντηρια απλωμα μαγειρεμα κλπ
η αληθεια ειναι οτι μολις εκανα την επεμβαση ειχα τρελλη ορεξη για δουλιες
αλλα τωρα ν ιωθω αδυναμη να κανω οτιδηποτε και πρεπει να σηκωσω χαλια να μαζεψω χειμωνιατικα
και δεν εχω κουραγιο η κορη παλι την εφαγε ο ερωτας και ολο το ταβανι κοιταει οποτε θα περιμενουν ολα!
:lol::lol: Καλλιόπη μην την κατηγορείς την κόρη σου γιατί το ταβάνι που κοιτάει είναι καθαρό γι'αυτό και δεν αγχώνεται για να καθαρίσει!:lol::lol:
μπα καταμαυρο ειναι θελει βαψιμο και το ταβανι και το σπιτι ολο
αλλα βλεπεις το κοριτσι μου αγαπησε και αγαπησε και μακρια και την τρωνε τα τηλεφωνα και οι σκεψεις
αλλα οκ δεν με πειραζει γιατι τη βοηθισε πολυ στη ψυχολογια της αρχισε επιτελους να νιωθω αυτο που ειναι ενα ομορφο κοριτσι!!!
αν δεις φοτο της στο φ/β θα δεις οτι λεω αληθεια (δεν ειμαι κουκουβαγια )
και τοσο χρονια μας επριζε ολους εμαι ασχημη και χοντρη και δεν με θελει κανεις !!!!!
ευτυχως γλυτωσαμε απο αυτο!