Ένα πλοίο καίγεται, ένα (το 3ο για φέτος) αεροπλάνο εξαφανίστηκε τα ξημερώματα... Κάποιοι (466) παλεύουν για να επιβιώσουν, κάποιοι άλλοι (162) προφανώς δε ζουν πια και πόσοι ακόμα αγωνιούν και κλαίνε γι' αυτούς σήμερα...
Printable View
Ένα πλοίο καίγεται, ένα (το 3ο για φέτος) αεροπλάνο εξαφανίστηκε τα ξημερώματα... Κάποιοι (466) παλεύουν για να επιβιώσουν, κάποιοι άλλοι (162) προφανώς δε ζουν πια και πόσοι ακόμα αγωνιούν και κλαίνε γι' αυτούς σήμερα...
Ειθε να μην χαθει ουτε μια ψυχη..!Τι τους βρηκε τους ανθρωπους..
Καλες γιορτες και καλη χρονια να χουμε.Μακαρι του χρονου να ΜΗΝ ειμαστε ακομα εδω!!
το 3 για φετος μεσα σε εκατομυρια πλοια που ταξιδευουν ομως.Quote:
(το 3ο για φέτος)
αν σκεφτει κανεις οτι πετανε εκατομυρια αεροπλανα κ πλοια σε ολο το πλανητη ε ολο κ κατι θα συμβει σε ενα καπου αλλα το ποσοστο πιθανοτητων να εισαι μεσα σε αυτα ειναι απειροελαχιστο αφου μεσα σε χιλιαδες αεροπλανα που πεταγαν μονο αυτο καταφερε να εξαφανιστει κ εκτος του οτι σε αυτες τις χωρες πχ ασια κλπ ειναι πραγματικα υποαναπτυκτες.πολες φορες μεγενθυνουμε τα πραγματα επιδη τα παιζουν 24 ωρες οι ειδησεις κ ξεχναμε την ελαχιστη πιθανοτητα που υπαρχει σε αυτο να συμβει.
αλλα τωρα αν καπιος πχ καβαλαει μια μηχανη στην εθνικη κ διπλα του περνανε φορτηγα κ αμαξια αν το κανει κ συνεχεια αυτο σημαινει οτι μαλον παει γυρευοντας. εγω παντως θα αισθανομουν πολυ πιο ασφαλης στο αεροπλανο παρα πανω στη μηχανη σχεδον ακαλυπτος σε 2 ροδες. τουλαχιστον το ποδηλατο δεν ανεβαζει κ ταχυτητα.
Το 3ο για φέτος το είπα για το αεροπορικό δυστύχημα, όχι για το πλοίο, και δεν το είπα για φόβο για τα αεροπλάνα (αντιθέτως τα λατρεύω και τα θεωρώ το ασφαλέστερο μέσο μετακίνησης), αλλά για την "κακοτυχία" <--μέσα σε εισαγωγικά- της φετινής αεροπορικής χρονιάς. Οι αεροπορικές που είχαν αυτά τα ατυχήματα καθόλου υποανάπτυκτες δεν είναι, όπως δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε υποανάπτυκτες και την Air France ή την American που έχουν χάσει αεροπλάνα σε επίσης σοβαρά αεροπορικά δυστυχήματα με εκατοντάδες επιβάτες μέσα. Επειδή όμως το φόρουμ αυτό δεν είναι αεροπορικό (υπάρχει άλλο φόρουμ που ειδικεύεται σε θέματα αεροπορίας :Ρ) σταματώ εδώ την off topic κουβέντα.
Το πρωί απλά κατέθεσα τη σκέψη μου γι' αυτούς τους ανθρώπους που χάθηκαν και τους άλλους που προσπαθούν να επιβιώσουν, έχοντας ξυπνήσει και διαβάζοντας τα νέα.
Κρίμα για τους ανθρώπους.Δυστυχώς κανείς μας δε μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει την επόμενη ημέρα.Γιαυτό ας προσπαθήσουμε να ζούμε όλοι όσο καλύτερα γίνεται τις στιγμές που βρισκόμαστε ακόμη σε αυτόν τον κόσμο.Ας παλέψουμε να μην είμαστε μίζεροι,αν δε μπορούμε να κάνουμε καλό τουλάχιστον να μην κάνουμε κακό,να χαιρόμαστε που είμαστε ακόμη ζωντανοί και γενικά να περνάμε όσο πιο χαρούμενοι γίνεται.
κ παλι αν το πας ετσι τωρα αυτη τη στιγμη στο διαδυκτιο βρισκονται 1.000.000 υπολογιστες πες η πολοι περισσοτεροι. φανταζεσε ποσοι απο αυτους σημερα θα καουν? εγω δε μπορω να φανταστω το νουμερο
αλλα σιγουρα μεσα σε τοσα εκατομυριο συσκευες καπιες θα τα φτυσουν.
Οι ανθρωποι του αεροπλανου θα ειναι σιγουρα νεκροι..Στο πλοιο ας ευχηθουμε να ειναι ολοι σωοι γιατι νυχτωνει και τα πραγματα δυσκολευουν..συν οτι ειναι πολλες ωρες εκτεθειμενοι στο κρυο , τον τσουχτερο αερα και στον πανικο.
Αλέξανδρε, τον τελευταίο καιρό, από τότε που είχες γράψει μία "σοφή" πρόταση στο θέμα μιας κοπέλας που την κακοποιούσε η σχέση της, αν θυμάσαι... γράφεις και πιο πολύ απο μία πρόταση στα θεματα σου και είσαι πιο κατανοητός, σε εμένα τουλάχιστον... Και μου δίνεις την εντύπωση πως αφιερώνεις και παραπάνω χρόνο στο να διαβάσεις τα μεγάλα θέματα.. Κάτι καλό σου έφερε μου φαίνεται ο αη βασίλης και σου έχει φτιάξει η διάθεση... και σου εύχομαι έτσι να σου πάει η καινούρια χρονιά.
Αν δεν πέφτω εξω...
α εισαι κ τεφτερτζου βλεπω :-) εγω παντα ετσι ειμουν απλα αλλες φορες φαινεται κ αλλες φορες δε φαινεται. συνηθως αλλα οχι παντα τις σοφες φρασεις τις κρατω για μενα κ για αυτους που μιλω περισσοτερο αλλα αν συζητω κ δημοσια σε οσους δε μπορω να στηλω πμ τα διαβαζετε κ σεις.Quote:
Αλέξανδρε, τον τελευταίο καιρό, από τότε που είχες γράψει μία "σοφή" πρόταση στο θέμα μιας κοπέλας που την κακοποιούσε η σχέση της, αν θυμάσαι..
τι είναι τεφτερτζου?
Ε! καλά δεν ήσουν και πάντα έτσι... πολλές φορες γράφεις μια δύο σειρές... και κατά καιρούς πέταγες και ένα σπαστικό "τώρα βαριέμαι να εξηγώ" ή "όλο αυτό βαριέμαι να το διαβάσω". Πάντως εγώ βλέπω άλλον Αλέξανδρο και μου αρέσει...
...και νόμιζα πως άλλαξε κάτι στη ζωή σου προς το θετικό.. τέλος πάντων.. Εύχομαι τότε ο καινούριος χρόνος να φέρει αλλαγές ευχάριστες αφού δεν έγιναν ήδη, και η ευχή για διατήρηση τους είναι άκυρη.
Σκέφτομαι ότι αν τελικά η γάτα μου δεν τα καταφέρει, δεν θέλω να γιορτάσω την Πρωτοχρονιά...
Τι έχει το γατόνι Κύκνε?