47 λεπτα... ουτε αμα παιρνεις δωρο μια τουρτα μολις τελειωσεις...
Printable View
47 λεπτα... ουτε αμα παιρνεις δωρο μια τουρτα μολις τελειωσεις...
penelope1985 μου για να πω την αληθεια τα αλλα οργανα δεν τα πολυ συμπαθω . Ο διαδρομος μου αρεσει πολυ . Σκεφτομαι αν καταφερω και σταθεροποιηθω αβιαστα στα 45 λεπτα διαδρομο και χαλαρα καποια οργανα θα ειμαι super .........Στα οργανα να πω την αληθεια δυο φορες που εχω κανει ζοριζομαι ......
τυχερη!!Quote:
Originally posted by Alma libre
Ο διαδρομος μου αρεσει πολυ .
εγω δε βλεπω να τον συνηθιζω ποτε. νομιζω ειναι το πιο βαρετο πραγμα εβερ.............
κανω 20' και νομιζω οτι ειμαι εναν αιωνα εκει πανω
τα βαρη ειναι πορωση
Εγω θα σ προτεινα να πεις στον γυμναστη σ οτι θες να κανεις ομαδες ομαδες καθε μερα. οποτε να μην εχεις πανω απο 3-4 οργανα την φορα. και προσθεσε σε αυτα κοιλιακους και ραχιαιους... 1 ωρα συνολικα δλδ. Παντως εγω 45 λεπτα γυμναστικη και παλι τα παιζω...
penelope1985 μου έτσι το έχω σκεφτει και εγω ........ Να ξερες ποσο κουράγιο μου δινεις με τα λογια σου .Νομιζα οτι μονο εγω λογω κιλων και α- γυμνασιας ζοριζομαι ...........Ευχαριστω....
Οχι εγω ψυχαναγκαστικα τα κανω αυτα... και μπορω να πεισω τον εαυτο μ πολυ ευκολα να μην παει μια μερα γυμναστηριο...
Σημερα εμεινα ευχαριστημενη απ'τον εαυτο μου γιατι εβγαλα την προπονηση χωρις να παραλειψω τα βαρη.
15 λεπτα στεππερ
20 λεπτα διαδρομο (στο 7,2 με 7,6 alexandritaaa:wink1::tumble: )
10 λεπτα ποδηλατο
βαρη στηθος-δικεφαλα
κοιλιακους
ραχιαιους:tumble:
Εγώ ενώ ξεκίνησα δυναμικά τις τελευταίες μέρες το βαριέμαι αφόρητα το γυμναστήριο. Χτες έκανα μόνο
15΄ ποδήλατο
15΄διάδρομο
5΄ steps
Και σήμερα η ζυγαριά με δείχνει 1/2 κιλό πιο βαριά.... :sniff:
Σήμερα τπτ απο γυμναστικη φυσικα... μπορει να κανω λιγο airwalker αργοτερα αμα βρω κουραγιο...
55 λεπτα διαδρομο.
Μέχρι την τριτη θα κανω μονο διαδρομο να ξεσκουριασω πρωτα λιγο και μετα θα μπω σε κανονικο προγραμμα.........
Destiny κι εμενα μου συμβαινει αυτο μερικες φορες,κανουμε κατακρατηση λογω της γυμναστικης.Μην ανησυχεις:)Quote:
Originally posted by Destiny
Εγώ ενώ ξεκίνησα δυναμικά τις τελευταίες μέρες το βαριέμαι αφόρητα το γυμναστήριο. Χτες έκανα μόνο
15΄ ποδήλατο
15΄διάδρομο
5΄ steps
ειμαι συγκινημένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σημερα εμεινα ευχαριστημενη απ'τον εαυτο μου γιατι εβγαλα την προπονηση χωρις να παραλειψω τα βαρη.
15 λεπτα στεππερ
20 λεπτα διαδρομο (στο 7,2 με 7,6 alexandritaaa:wink1::tumble: )
10 λεπτα ποδηλατο
βαρη στηθος-δικεφαλα
κοιλιακους
ραχιαιους:tumble:
και για το διαδρομο αλλα πρωτιστως που εκανες βαρη για το στηθος!!!!!
Ω ναι φιληηηη!!
Σε σκεφτομουν χθες ολη την ωρα που ημουν στο γυμναστηριο!!
Α ναι; δεν το ήξερα, ευχαριστώ!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Destiny κι εμενα μου συμβαινει αυτο μερικες φορες,κανουμε κατακρατηση λογω της γυμναστικης.Μην ανησυχεις:)Quote:
Originally posted by Destiny
15΄ ποδήλατο
15΄διάδρομο
5΄ steps
Σήμερον:
10' διαδρομο
10' ποδηλατο
ραχιαιους
κοιλιακους
βαρη
leg raises