5αράαακι;;;;; Μπράβο ρε συ!!!Quote:
Originally posted by granita
καλημερα!σημερα 59.7,αλλα εχω ενα φουσκωμα,θα σκασω μιλαμε!
Printable View
Μια απο τα ιδια κι εγω..με ποναει η κοιλια μου κατω χαμηλα κιολας.Χθες δεν εφαγα καθολου λαδι(ξεχασα).Λετε να βοηθησει σημερα?
ευχαριστώ!αν δεν ειχα κ το φουσκωμα θα πετουσα απ τη χαρα μου!εσυ πως νοιωθεις σημερα κουκλίτσα μου?Quote:
Originally posted by dew
granitoula τωρα το συνειδητοποιω επειδη δεν το πανυγηρισες.5αρακι!!!!!
χαχα.ναι οντως κ εγω νομιζα οτι θα το πανηγυρισω αλλα δε μ αφηνει το χαζοφουσκωμα!ελπιζω παντως σε 5 μέρες να φτασω τον στοχο μου (-700γρ).
Δεν ξερω τιποτα,εμεις θελουμε ψηφιακο κερασμα.:P:P
Προσπαθώ να είμαι καλά γιατί δεν έχω άλλη επιλογή... :P
Πρέπει να οργανωθώ κάπως μήπως και φτιάξω τη ζωή μου αλλά δεν ξέρω πως και από που να αρχίσω!
Το θέμα της δίαιτας το έχω πάρει εγωιστικά πάντως, Ότι και να συμβαίνει, τουλάχιστον έχω κάτι που ελέγχω 100% και αυτό είναι το σώμα μου αυτή τη στιγμή!
ʼντε να φύγει και το φουσκωματάκι σου να δεις και τα 5αράκια σου να κατεβαίνουν!
Aυτο το προσπαθω να ειμαι καλα εχω βαρεθει να το λεω παντως.Σε καταλαβαινω απολυτα.Το θεμα της διαιτας ομως περναει μονο απο το χερι μας, αρα με θεληση μπορουμε να το φτιαξουμε.Συμφωνω απολυτα μαζι σου!Quote:
Originally posted by dew
Προσπαθώ να είμαι καλά γιατί δεν έχω άλλη επιλογή... :P
Πρέπει να οργανωθώ κάπως μήπως και φτιάξω τη ζωή μου αλλά δεν ξέρω πως και από που να αρχίσω!
Το θέμα της δίαιτας το έχω πάρει εγωιστικά πάντως, Ότι και να συμβαίνει, τουλάχιστον έχω κάτι που ελέγχω 100% και αυτό είναι το σώμα μου αυτή τη στιγμή!
ʼντε να φύγει και το φουσκωματάκι σου να δεις και τα 5αράκια σου να κατεβαίνουν!
χαχαχαχαχα!εγινε!
Οπως καταλαβαινουμε ολοι το ψηφιακο κερασμα συμφερει γιατι εχει 0 θερμιδες.:P:P
Αν είναι έτσι ε γώ τότε θα πάρω διπλή μερίδα, μπράβο granita!
dew υπομονή, θα φιάξει που θα πάει, το νόμισμα έχει 2 όψεις....
αντε βρε τυχερες σας κερναω ολες λοιπον ηλεκτρονικα παστακια,παγωτινια και σοκολατακια!!!!!!σε 5 κιλα το ξαναγιορτάζουμε!
γεια σας κορίτσια!
έχω χαθεί λίγο, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω το πρωί από τη δουλειά.... καταρχάς μπράβο σε όλες σας, τα πηγαίνετε πολύ καλά, και εννοείται σεμί-γρανίτα θα συμμετάσχω κι εγώ στο κέρασμα, τα παγωτίνια σου μούρλια!!
dew μη στεναχωριέσαι, κάτι θα γίνει βρε, υπομονή μωρέ, τι στο καλό που θα πάει θα τακτοποιηθείς:)
φιλιά και καλή συνέχεια σε όλες!
Ευχαριστώ βρε κορίτσια :)
Nina τι βλέπουν τα ματάκια μου;; Πάει ΄και ο δεύτερος στόχος και αλλάξαμε και τικεράκι;; Μπράβο μπράβο!!!
Μπραβο σε ολεσ σασ! σασ θαυμαζω, ελπιζω και γω σιγα σιγα να τα καταφερω...Αν και εχασα Τοhttp://www.ticker.7910.org/wa__64__0...3VyIHRleHQ.gif 1ο κιλο