...οτι πρεπει να κοψω το αλκοολ :P
οχι ενταξει δεν πινω πολυ, αλλα με "πιανει" αμεσως πλεον....................................
Printable View
οχι ενταξει δεν πινω πολυ, αλλα με "πιανει" αμεσως πλεον....................................
Quote:
Originally posted by click
οι βαρβάτες δόσεις είναι αυτές που μας χαλάνε, λίγο τη φορά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν φίλη κλικλίκω!
επίσης σκέφτομαι ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που γυρνώντας σπίτι ξημερώματα έβλεπα τον κόσμο να πηγαίνει στη δουλειά του. Τώρα είμαι αυτός ο κόσμος που πηγαίνει στη δουλειά του. σνιφ.
Σκέφτομαι ότι πήγα ένα ωραίο 3ημεράκι και τσουουουουουππππππ.......... γύρισα και αμέσως μπήκα στο φόρουμ να δω τί κάνει το παρεάκι!!!!!
Πώς περάσατε λοιπον????
γεμίσαμε μπαταρίες??????:spin::spin::spin::spin::s pin::spin::spin:
χαχαχαχχ αυτο ενιωσα χθες πρωι...Κυριακη κ ολοι τρωγανε μετα απο ξενυχτι, κι γω κατευθυνομουν δουλεια, μετα απο λιγοτερο ξενυχτι...Quote:
Originally posted by grin
επίσης σκέφτομαι ότι πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που γυρνώντας σπίτι ξημερώματα έβλεπα τον κόσμο να πηγαίνει στη δουλειά του. Τώρα είμαι αυτός ο κόσμος που πηγαίνει στη δουλειά του. σνιφ.
σκεφτομαι οτι θελω να απαλαχθώ απο τη μανία να μη τρωω φαγητό κανονικό.
τελευταία φτιάχνω συνέχεια φαγητό εγώ( και η μητερα μου διαφορετικό φαγητό).
όταν λοιπόν το φτιάχνω εγω(για μενα) το κάνω με σχεδόν καθόλου λάδι.
Δε το βρίσκω φυσιολογικό. Δε λέω πχ να φτιάξω σούπα- φασολάκια- ρυζι κλπ και να κολυμπάνε στο λάδι. αλλά να είναι φυσιολογικά.
Το θεωρώ άρρωστο να κάνω τετοια διατροφή. Σκέφτομαι οτι δε θα μπορώ να φαω οταν με καλεσουν σε ενα τραπεζι.
Δηλαδή αυριο-μεθαυριο οταν θα εχω δικη μου οικογένεια θα κανω διαιτητικά? οχι.
ή ακομη και το φαγητο του σπιτιου μου, το τρωω οταν ξερω οτι θα φαω παραπανω..οποτε δε με νοιαζουν οι θερμίδες.
Έχω μειώσει σχεδόν στο ελάχιστο τα υπερφαγικά και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.
Τρωω γενικά λιγότερο και χάνω σταθερά, και για αυτό είμαι χαρούμενη.
Αλλά θέλω να χάνω ενω τρωω κανονικό φαγητό και όχι διαιτητικό.
Ας είναι λιγότερη ποσότητα, αρκεί να νιωθω ανθρωπος.
Δε ξέρω, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Πιστευω οτι με μικρές ποσότητες θα μπορω να χανω.
μην το φοβασαι το λαδακι. βαζε στη μεριδα σου κανονικα μια κουταλια ή ενα κουταλακι λαδι, δεν υπαρχει προβλημα μην το φοβασαι.
ουτε την κανονικη ποσοτητα αλατιου.
μην πεφτουμε απο τη μια εμμονη στην αλλη
skeftomai,,,ti uperoxi meraaaaaaaaaaaaaaa ti liakadaaaaaaa k egw mesaaa sxolasa k me epiase pali spastiki kollitida...eleossss??looooool...dn masame....kati m leei oti eimai polu konda sto 8rakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................k dn zigizomaiiiiiiiiii k to vlepw k to kserw...xaxaxa
σκεφτομαι ποσα πολλα ειναι αυτα που θελω να αλλαξω....και ποσο δυσκολο ειναι........................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..ΧΙΧΙΧΙΧΙ.....
cici μου ειχα πελαγωσει στην αρχη με το θεμα αυτο, καθοτι εχω κ παραδοσιακο κακομαθημενο ανδρα που προερχεται και απο οικογενεια οπου το λαδι κ τα λιπαρα βασιλευουν στην κουζινα τους.Quote:
Originally posted by Ciciliana
σκεφτομαι οτι θελω να απαλαχθώ απο τη μανία να μη τρωω φαγητό κανονικό.
τελευταία φτιάχνω συνέχεια φαγητό εγώ( και η μητερα μου διαφορετικό φαγητό).
όταν λοιπόν το φτιάχνω εγω(για μενα) το κάνω με σχεδόν καθόλου λάδι.
Δε το βρίσκω φυσιολογικό. Δε λέω πχ να φτιάξω σούπα- φασολάκια- ρυζι κλπ και να κολυμπάνε στο λάδι. αλλά να είναι φυσιολογικά.
Το θεωρώ άρρωστο να κάνω τετοια διατροφή. Σκέφτομαι οτι δε θα μπορώ να φαω οταν με καλεσουν σε ενα τραπεζι.
Δηλαδή αυριο-μεθαυριο οταν θα εχω δικη μου οικογένεια θα κανω διαιτητικά? οχι.
ή ακομη και το φαγητο του σπιτιου μου, το τρωω οταν ξερω οτι θα φαω παραπανω..οποτε δε με νοιαζουν οι θερμίδες.
Έχω μειώσει σχεδόν στο ελάχιστο τα υπερφαγικά και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.
Τρωω γενικά λιγότερο και χάνω σταθερά, και για αυτό είμαι χαρούμενη.
Αλλά θέλω να χάνω ενω τρωω κανονικό φαγητό και όχι διαιτητικό.
Ας είναι λιγότερη ποσότητα, αρκεί να νιωθω ανθρωπος.
Δε ξέρω, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Πιστευω οτι με μικρές ποσότητες θα μπορω να χανω.
Πλεον εχω βρει νομιζω την χρυση τομη,
σημερα για παραδειγμα εκανα φακες, εγω εχω να φαω φακες αυριο στη διαιτα μου (δεν τις εκανα και κεφι σημερα).
Ετσι αρχισα να προβληματιζομαι (αυτο το εχω μονιμα) μηπως να μη βαλω λαδι στις δικες μου φακες κτλ...
Τελικα εκανα το στανταρ...εβαλα σε ολες τις φακες λαδι στο τελος μαγειρεματος απλα το μετρησα με 1 κουταλι σουπας κ εβαλα 8 κ.σ.
Αν το βαλεις σε ποτηρι μη νομιζεις οτι ειναι λιγο, σιγουρα λιγοτερο απο οσο προτεινουν οι συνταγες μαγειρικης.
Αν το σκεφτεις ανα μεριδα ειναι οκ ομως (μπηκε σε μια τεραστια κατσαρολα που σημαινει οτι η μεριδα που θα φαω εγω αντε να εχει 1 κ.σ., στην χειροτερη 2).
Αυριο θα του κανω φασολακια με πατατα, σαυτα θα βαλω λιγοτερο λαδι γιατι βγαινουν λιγοτερες μεριδες.
Επισης σαυτα τα φαγητα το λαδι ειναι στον πατο της κατσαρολας στο τελος οποτε μπορεις να τρως απο τα πανω πανω τα οποια τα σερβιρεις με τρυπητη κουταλα.
Δεν χρειαζεται να κανεις εκπτωσεις σε τιποτε, παντα να σκεφτεσαι ¨"μετα τι". Στοχος ειναι να καθιερωσουμε πιο υγιεινες συνηθειες και οχι να γινουμε σκλαβοι αυτων, πρεπει να μας βολευεουν αν θελουμε να εχουν διαρκεια...
Σκεφτηκα απειρες φορες να κανω γλυκο λαιτ, δεν το εκανα, προτιμω μια στο τοσο να φαω κανονικο απτο να φτιαξω λαιτ για ολους και να το καταβροχθισω μονη (αφου δε θα του αρεσει).
Τα πραγματα δεν ειναι πολυ δυσκολα, εμεις τα μεγενθυνουμε ειλικρινα...(εγω να δεις ποσο)
φιλια κουκλιτσα:starhit: και μη μουν ανησυχεις για τιποτε!
ΥΓ αν η πεθερα σου ειναι σαν τη δικη μου απλα μη πολυπαιρνεις φαγητο απο εκει... :thumbup: (μελλοντικα :smug:
ciciliana το ιδιο ακριβως ισχυει και με μενα....και νομιζα οτι ημουν η μονη...παντα τρωω κατι διαφορετικο και αν αποφασισω να φαω απ το κανονικο θα οδηγηθω σε υπερφαγικο.....παντα νεροβραστα χωρις λαδι, αφου πριν ανακαλυψω τα μαυρα μακαρονια δεν ετρωγα ουτε μακαρονια εφτιαχνα κατι αλλο και παντα μ αρεσει να τρωω μονη τις ωρες που θεωρω εγω σωστες...εντελως αντικοινωνικη συμπεριφορα. Αυτο γινεται χρονια τωρα. Δεν ξερω αν ποτε φυγει αυτη η εμμονη μου...Οταν τρωω κατι ιδιο με τους αλλους νοιωθω κιολας καπως......ουφ βαρεθηκα
κοριτσια, με καθησύχασαν οι απαντήσεις σας...ευχαριστω.
Πραγματικά ώρες ώρες σκέφτομαι οτι όταν κανω διαιτητικό φαγητό έχω το σκεπτικό.."α..τωρα δεν εχω φαει πολύ, ειναι λίγα λιπαρα, οπότε έχω περιθώριο" και έτσι πέφτω αρκετες φορες στη παγίδα να φαω κι άλλο..
Σκέφτηκα ακόμη οτι όσες φορες έχω κατσει να φαω σε τραπέζι τρωω λιγότερο ή έστω κανονικά.
badgirl, όντως τα μεγενθύνουμε, και εγω σημερα έφαγα μπάμιες και τις είχα κάνει με ελαχιστο λάδι και μετά απο ώρα πείνασα πάλι και έφαγα και 2η μερίδα.
Οπότε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... Αν τις μαγείρευα κανονικά όπως λες το λαδι θα πήγαινε σε όλη τη κατσαρόλα και με τη μερίδα μου θα χώρταινα.
Αύριο πχ η μητερα μου θα φτιάξει λαχανοπιτα (για μενα χωρίς τυρί) και σκέφτομαι να φαω ενα κομμάτι.
ΥΓ. ελπίζω να πετύχω καλή πεθερά, αφού θα αγαπάω τον γιό της, ελπίζω να με αγαπάει και η μητέρα του :)
Μαγια,αυτο με τις ωρες το εχω κι εγω ακομη ενω πλεον κανω συντηρηση και αν δεν φαω τις ωρες που πρεπει και εχω συνηθισει,δεν μου βγαινει σε καλο,δλδ τρωω παραπανω.Quote:
Originally posted by magia
ciciliana το ιδιο ακριβως ισχυει και με μενα....και νομιζα οτι ημουν η μονη...παντα τρωω κατι διαφορετικο και αν αποφασισω να φαω απ το κανονικο θα οδηγηθω σε υπερφαγικο.....παντα νεροβραστα χωρις λαδι, αφου πριν ανακαλυψω τα μαυρα μακαρονια δεν ετρωγα ουτε μακαρονια εφτιαχνα κατι αλλο και παντα μ αρεσει να τρωω μονη τις ωρες που θεωρω εγω σωστες...εντελως αντικοινωνικη συμπεριφορα. Αυτο γινεται χρονια τωρα. Δεν ξερω αν ποτε φυγει αυτη η εμμονη μου...Οταν τρωω κατι ιδιο με τους αλλους νοιωθω κιολας καπως......ουφ βαρεθηκα
Σισι,1 κ.σ. λαδι,δεν σου κανει κακο! :)
θελω καποιον να μου μαγειρεψει αλλιως παλι με τοστ θα τη βγαλω. γαμωτο
Σκέφτομαι πως η πόλη μου χρειάζεται μερικούς κατοίκους ακόμα.ʼντε,μετακομίστε φίλοι μου!Κάντε ένα κλικ εδώ ν'αποκτήσω έναν κάτοικο: http://clowncity.myminicity.com
Ευχαριστώ!!!:)