Μαράκι για πες μας, πως είναι ο έγγαμος βίος????? Πως περάσατε? Ειδα τις φώτο και ήσουμα μιά κούκλα!!!!
Printable View
Μαράκι για πες μας, πως είναι ο έγγαμος βίος????? Πως περάσατε? Ειδα τις φώτο και ήσουμα μιά κούκλα!!!!
Εννοειται οτι με ενημερωνεισ για συναντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι θα στισ στειλω γιατι εγω δεν παιζει να τισ ανεβασω!!!!! ααααα τελειαααααααααααααααααααα ααααα θα βρεθουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!Quote:
Originally posted by polinaki1983
72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλέ τί βλέπουν τα υπέροχα ματάκια μου????????????????? Αγνώριστη θα έχεις γίνει!!!!!! Δεν ξέρω πως μπορεις να τις ανεβάσεις από το κινητό. Λογικά με τον ίδιο τρόπο όπως και από υπολογιστή. Αν θες στείλε μου τις στο email και θα στις ανεβάσω εγώ. Το πριν και το μετά έτσι? χεχεχεχε
Ναι θα κατεύουμε 25/11 βραδάκι και θα φύγουμε 28/11 απογευματάκι. Είδη με κάπια κορίτσια κανονίζουμε συνάντηση. Αμμα είναι να συνεννοηθούμε όλες μαζί!
καλως σας βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!ναι ναι δεκαααααα αντεεεεεεεε να τελειωνουμεεεε!!!!!!!!!!!!!!!χιχ� �ιχιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιχι� �:starhit:Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Μαράκι μας καλώς ήρθες πίσω!!! άντε τι βλέπω,δέκα κιλάκια σου έμειναν,σούπερ!!!
ο εγγαμος βιος?????οπως και πριν....δεν εχει αλλαξει τπτ περα απο την ατακα των απεξω <αντε ποτε θα κανετε παιδακι!!!!!> χαχχαχαχαχα κατα τα αλλα τα ιδια!!!!!! σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!!!!!:spin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
πολινακιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι στειλε μου το email σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy:
Αχ πολύ χάρικα που επέστρεψες!!!!
:smug:
xixiixxiixixiixiix!!!!!!!!!!!!!!!!!!! your email please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πω πω το χω το χω το αγγλικο η ρουφιανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:kiss:
σου το έστειλα με U2UQuote:
Originally posted by Maria Hope
xixiixxiixixiixiix!!!!!!!!!!!!!!!!!!! your email please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πω πω το χω το χω το αγγλικο η ρουφιανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:kiss:
και εγω μαλλον θα στισ στειλω στο fb inbox....χιχιιχιχιχιχι
ΟΚ!!! Αλλα αν μου τις στείλεις στο FB απόψε ή άυριο βράδυ θα τις ανεβάσω.
την μια την εστειλα στο fb την αλλη ομως στην εστειλα στο κινητο γιατι δεν μπορω να την φορτωσω πουθενα!!!! :sniffle:
σου εστειλα δυο στο κινητο τισ πηρεσ?????
Τί εννοείς μου την έστειλες στο κινητό καλή μου? Δεν μπορώ να πάρω mms από εξωτερικό.....
καλο εεεε????χαχαχχαχαχαχχα??? θα δωωωωω τι θα κανωωωωωωωωωω!!!!!!