Originally Posted by
KENO
προσεξε τι εγραψα προηγουμενως, δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να παω σχεδον με οποιαδηποτε, αν ειναι μονο σεξ και τπτ παραπανω. το θεωρω καθαρα αναγκη, σαν να θελει μια αγκαλια απλα. αν ομως θελει κατι παραπανω, δλδ σχεση, ε τοτε ναι θα πρεπει να μου ταιριαζει και να τη βρισκω μοναδικη. γιατι εχω φαει αρκετες φορες τα μουτρα μου με αλλες, και τελικα ξερω οτι παλι μετα απο εναν μηνα θα μεινω παλι μονος μου. και ποιος ο λογος να δεθω με μια κοπελα συναισθηματικα, οταν στο τελος θα με παρατησει ? γιαυτο καθολου αισθηματα, παρα να με ξαναγαμησουν ψυχολογικα! τοιχοι και μαλακιες δεν υπαρχουν, δε μου κανε καμια προταση κι αρνηθηκα, συνηθως δινω ευκαιριες, αν και προβλεπω το αποτελεσμα. εδω περιμενετε εσεις απο τους αντρες να σας τη πεσουν, δε τη πεφτετε σχεδον ποτε οι ιδιες, γιαυτο τελικα καταληγουμε ολοι μονοι.
υπαρχει περιπτωση να μην αρεσει σε καποιον το σεξ ? εστω κι αν ειναι με τη μορφη παρτουζας και πρεπει να μοιραστει τη κοπελα με αλλους. το σεξ ειναι αναγκη λεμε, οχι κατορθωμα! μονο αν ειχε σχεση σοβαρη νομιζω θα ελεγε οχι. αλλα εδω προτιμουν και οι κοπελες να παραμεινουν αγαμητες, παρα να δοκιμασουν και να κερδισουν αλλη μια εμπειρια παραπανω. κι απ'αυτη την αγαμια τελικα καταληγουμε ολοι σκατα.