Καλημερα και καλη βδομαδα να'χουμε...
+300 σημερα και 56.9. Ο Θεος με εσωσε απο το 57 το οποιο μαλλον θα κοιτουσα εξισου ασυγκινητη...
Printable View
Καλημερα και καλη βδομαδα να'χουμε...
+300 σημερα και 56.9. Ο Θεος με εσωσε απο το 57 το οποιο μαλλον θα κοιτουσα εξισου ασυγκινητη...
Καλημέρα κορίτσια. Ελα καλέ Ελένη μου μην το προκαταβάλλεις το κρεπάλιασμα. Μια χαρά θα τα πας. Μια νέα εβδομάδα ξεκινά δυναμικά.
Πηνελόπη εντάξει είσαι. Ήπιες και μπόλικα νερά αύριο το πολύ θα χεις ξεφουσκώσει.
Καλημερα!
Σημερα στα ιδια, δηλαδη 77,1! Και σαν να μην εφτανε αυτο... εχω και πυρετο!
Καλημερα.-100 σημερα.:)
καλά τελείωσε. Δε σας βρίσκω πουθενά κορίτσια. Costance καθιέρωσε τις 2000 θερμίδες. Δεν παίζει ρε συ να υπάρχουν μέρες να λιμοκτονείς και να μην κουνιέται η ρημάδα και να υπάρχουν μέρες που αφήνεσαι και τρως λίγο παραπάνω και αμέσως δουλεύει το σύστημα.
Τελικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πότε πότε ο οργανισμός το θέλει το ξεσάλλωμα του και ότι πολλές φορές η στέρηση και η καταπόνηση έχει αρνητικά αποτελέσματα.
Κοριτσάρες μου καλημέρα!!!! Αν και δεν κάνω καθημερινό ζύγισμα ήθελα να σας ενημερώσω ότι
11.1.11 ζύγισμα στην διαιτολόγο 125.4
Ξεκίνησα την διατροφή 12.1.11
και σήμερα, 17.1.11 (5 μέρες φουλ διατροφή δλδ) ζύγισμα στην διαιτολόγο 124.1 !!!!!
Καλημέρα -400 εδω
κορίτσια μην πτοείστε και μην χαλιεστε, Πωλινάκι μπράβο σου, πολυ καλη απώλεια:yes:
Quote:
Originally posted by Constance
Καλημερα.-100 σημερα.:)
Επρεπε να φας και σοκολατα...
Και τα κουφα συνεχιζονται..... -1200 σημερα!!!! 74,2. Τι να πω? Τουλαχιστων η ψυχολογια ειναι στα υψη! Η βδομαδα αρχισε σουπερ, αντε να δουμε πως θα παει...
Οχι επρεπε να κανω κανονικα διαιτα σημερα θα ειχα πεσει τρελα.:P
Μαρακι με εσωσε το γεγονος οτι εφαγα πολυ νωρις το πολυ φαι.Οποτε το κανω αυτο την επομενη μερα ειναι μια χαρα.Οποτε κανω κρεπαλες βραδυ αντε να ξεφουσκωσω μετα.
kat μπραβο για τη φοβερη απωλεια.:thumbup:
Ρε! Σου λεω... επρεπε να φας και σοκολατα... Παιδια τωρα θελω γλυκο. Δεν την παλευω καθολου. Πρεπει να αποτοξινωθω...
Γεια στα κοριτσακια μου..Τι κανετε;
Μπραβο σε οσες ξεφουσκωνουν..Εγω εκανα το μινι κρεπαλιασμα χθες με κατι λουκουμαδες αλλα τπτ το σημαντικο..Και σημερα -100 γρ.
Να δω ποσες μερες θα κανω να ξεφουσκωσω..
68.7kg χερακι-χερακι με την Constance !!:blush:
Καλημερα!
-900 σημερα
56 ολα.
Καλη συνεχεια σε ολες!
Καλημέρα!!!Επιτέλους κοπελιά δούλεψε και μια φορά το γιαούρτι
:D
Καλημερα!Στα ιδια σημερα,δεν πτοουμαστε καθολου.:)
Eleni μπραβο ετσι σε θελουμε!:D
Καλως την κοπέλα μας πίσω. Αντε μπρος στον αγώνα. καλέ να προσθέσω και τα ντόνατ στη λίστα με τις θαυματουργές τροφές?
+200 σήμερα, εεε δεν γινεται να βλεπω και συνεχεια - χαχα
εχω ξυπνησει στραβα ομως σημερα γκρ
σχεδόν μια βδομάδα πριν ξεκινάω να πρήζομαι εγώ, πετάω κανα 2 τεράστια σπυράκια στην πλάτη ή στην μούρη.Quote:
Originally posted by kat73
1 με 2 μονο? Τι λες τωρα? Μηπως τοτε δεν εχω κατακρατηση γιατι εγω περιμενω σε καμια βδομαδα και απλως τρωω βλακειες????
Αχ μου φαινεται οτι ολο δικαιολογιες ψαχνω......
Όταν αδιαθετώ ξεκινάω να ξε-πρήζομαι. Δηλαδή ναι 2 βδομάδες περίπου τον μήνα πρήζομαι - ξεπρήζομαι... τραγικό είναι...
Kαλως το το κοριτσι!Πισω στη μαχη!! :)
-400 γρ.
68.3 kg αργα κ βασανιστικα..
Καλα πεθαινωωωωω για το until Pasxa time!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Ειναι και η Alexandrita τοσο φαν σου οσο εγω;;:starhit:
Απλα ελπιζω τοτε το Αγιον Πασχα να μην ειναι σκατα με φραουλες :( :lol:
λεγε ρε. απολαμβανουμε
πασχαλινο τικερ δεν ειχε? κανα αβγο κανα τσουρεκι?!
Ελενη μου εχει εκει που λέει χολιντεις.
στο λιλυ δε μου ανοιγει.Quote:
Originally posted by polinaki1983
λεει
404 File not found
Sorry, your request was not valid.
http://lilypie.com/Quote:
Originally posted by click
στο λιλυ δε μου ανοιγει.Quote:
Originally posted by polinaki1983
λεει
404 File not found
Sorry, your request was not valid.
http://daisypath.com/Holidays.php
Δε φτανει που θα τα τρωω 10-10 τα τσουρεκια και τα καλιτσουνια,πρεπει να τα κανουμε και τικερ;;Μαζοχες!!!Quote:
Originally posted by click
πασχαλινο τικερ δεν ειχε? κανα αβγο κανα τσουρεκι?!
Πώς θα μπορουσα να μην ειμαι?????Το Αγιον Πασχα εχει γράψει :)Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Ειναι και η Alexandrita τοσο φαν σου οσο εγω;;:starhit:
Απλα ελπιζω τοτε το Αγιον Πασχα να μην ειναι σκατα με φραουλες :( :lol:
Καλημερα!
-400
55.6
Σημερα +100.Το κοτοπουλακι χθες εκανε το θαυμα του.Ενηγουεη!:P
Και τα κουφα συνεχιζονται.....
17/1/11 ημουν 74,2
18/1/11 ...... 74,8 και σημερα
19/1/11 ...... 74,4
Το κακο ειναι οτι αυριο φευγω για το χωριο μεχρι την Τριτη και σιγα μην καταφερω να προσεξω διατροφη εκει..... :(
Κοριτσακια βλεπω απωλειες κ πολυ χαιρομαι!! :)
-100 γρ. σημερα
68.2 kg
Καλημερα! Ηπια κατι κοκτειλακια χτες και αρκετα ξηροκαρπια και πατατακια αλλα δεν πτοηθηκα....
-100 σημερα
55.5
μπράβο κοριτσάρες. Αυτή η βδομάδα σας πάει εξαιρετικά.
Kαλημερα.Χθες εκανα συντηρηση με το βραδυνο ποτο και τα ξηροκαρπια.Σημερα στα ιδια,λογικον.:)
Σημερα στα ιδια,πιθανοτατα λογω ψωμιου και μελιου χθες κατα τις 12 το βραδυ..Αδιορθωτο μυαλο..
Με πηρε τηλ η διατροφολογος μου και αυριο παω για λιπομετρηση!!:puzzled::puzzled::puzzled :
Και θα μιλησουμε γενικως και για συντηρηση
+200 σημερα χωρις κανενα απολυτως λογο....
55.7
Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο!
καλημέρα εγώ ακόμη δεν έχω ξεκινήσει..
ντρέπομαι
ΔΕΥΤΈΡΑ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ
δίαιτα για 5 εβδομάδες και δεν θα καταλαβαίνω τίποτα
1 μήας θα είναι θα περάσει!!
και μέχρι τότε θα τρώω φυσιολογικά
΄'οχι τα πάντα λες και δνε θα ξαναφάω ποτέ!!!
Γεια σας κοριτσαρες, εγω δεν λεω να πεσω κατω απο τα 114 παιζω μεταξυ 114 και 114,2 απο την Δευτέρα
δεν ξέρω αν φταιει οτι ειμαι στις γονιμες και οι κακη ψυχολογια παντως δεν πεφτω
Σήμερα πήγα και στην διαιτολόγο και εχω χασει και 1200 λιπος σε 2 εβδομαδες :smilegrin: