Καλημέρα κορίτσια .
Καλημέρα Ελένη πρωινή - πρωινή ..
Printable View
Καλημέρα κορίτσια .
Καλημέρα Ελένη πρωινή - πρωινή ..
Καλημέρα κορίτσια. Είναι πολύ όμορφο το ποίημα Λίλα. Βλέπω ότι αρχίζεις να εγκλιματίζεσαι στη ζωή του serial killer! :lol: :lol:
εχω ξεκινησει και ανακαινιση στο μπουντρουμι για τα θυματα μου.
το breakaki χασαμε.τζινακιον ποτε γυρνατε?
Μάλλον τη Δευτέρα θα γυρίσουμε Αθήνα.
Καλημερούδια μας!
Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να είμαι χθες μαζί σας...Χαίρομαι ωστόσο που είστε καλά κι ανοίγουμε τα πέταλα μας...
Έχω έρθει με τον καφέ μου στην αγαπημένη μου Παρισένια κούπα και το υπέροχο τσουρέκι του Πεννοπλάσματος
(κρίμα που νιώθει πλέον σαν ξένο παραμύθι και δεν ξαναμπαίνει στην παρέα μας,θα την αγαπούσατε κι εσείς)
κι ενώ με τυλίγει μια γλυκιά αύρα καθώς έρχομαι κοντά σας,περνώ πρώτα απ'τις αγκαλιαστές καληνύχτες
και μπαίνω στον κήπο του Εγωιστή Γίγαντα...Μα ποιός κλαίει με παραμύθι που ήδη γνωρίζει;Ε,μετά άρχισαν
τα "μαμά μου"...τέλος πάντων,στανιάρουμε κάπως και συνεχίζουμε...Διάβασα όμορφα πραγματάκια κι εδώ...
Εγώ είπα να μη σας βάλω ποιήματα,πίνακες κι ό,τι εδώ και χρόνια βάζω στα σχετικά τόπικς,αλλά μου αρέσουν
πολύ αυτές οι δροσερές γουλιές στον διψασμένο νου που κερνάτε.Για να δούμε πόσο ξεχωριστά θα περάσουμε
τη σημερινή ημέρα...Χθες βράδυ παρέδωσα το κοριτσάκι μου στη μαμά του.Στον απολογισμό που τη ρώτησα
αν περάσαμε όμορφα και τι κρατάμε ως την πιο κορυφαία μας στιγμή,μου απάντησε πως ήταν όλα τέλεια
και δεν μπορεί κάτι να ξεχωρίσει και πως το σημαντικότερο όλων ήταν το ότι ήμασταν μαζί!Λιώμα η Ναταλία!
Εκεί ξύπνησε ο Κρόνος μέσα μου και της είπα "θα σε φάω(αυτό το έχω πει τόσες πολλές φορές και στην Αλμένια
που είναι από τα πρώτα ελληνικά που έμαθε το μωρό!)για να σ'έχω συνέχεια μέσα μου,όπου είμαι,όπου πάω
και θα πω στη μαμά σου πως έφυγε η Θεοδώρα".Αυτή η τροφή πια!Ακόμα και στις σχέσεις αγάπης παρεμβαίνει!
Πάω να βγάλω τη μνήμη από τη μηχανή να σας πάω στο άλλο δωμάτιο,που τράβηξα χθες βράδυ και σας χρωστώ
στα παίσια του ένας χώρος την ημέρα.Αυτό είναι το δωμάτιο που κρύβει μέσα του ό,τι δε θέλω να έχω στα πόδια μου
ωστόσο χρειάζομαι.Πχ.τις 12 Χριστουγεννιάτικες κούτες,τα ρούχα και τα λευκά είδη,πράγματα που ακόμα δεν τακτοποίησα,
εκεί απλώνω τα πλυμμένα ρούχα κι εκεί υποτίθεται με περιμένουν τα χιλιόμετρα που θα με οδηγήσουν σε μια καλύτερη
φυσική κατάσταση κι ένα ελαφρύτερο σώμα...Είναι το δωμάτιο του Μποτέρο.Όλες οι ροδαλές υπάρξεις αναπαύονται εκεί.
Κάτω από το κρεβάτι,αποθηκευμένα έπιπλα,αποσυναρμολογημένα. Κάθε εκατοστό αξιοποιείται!Δίπλα στο διάδρομο χαμηλά
είναι ο Φώτης,μια μαριονέτα που μου πήρε η μαμά ούτε θυμάμαι από πού...Ένα ράφι δίπλα που γέρνει...πού είναι ο Μπομπ
ο Μάστορας να μου το φτιάξει;Αχ...Αχρείαστοι να είναι οι άντρες,που λένε,αλλά ενίοτε χρειάζονται οι άτιμοι...
παλι βρεχει εδω.
Κι εδώ βρέχει,Λιλάκι...Απ'ό,τι μας είχαν πει μόνο χθες θα είχαμε το ηλιόλουστο διάλειμμα μας...Δεν πειράζει...
Κι η άλλη πλευρά με τον Αντώνη.Μια σύνθεση ΙΚΕΑ,οικονομική και πρακτική.Τα πράγματα όπως είναι από χθες βράδυ.
Τα ρούχα μου σκουρόχρωμα,κλασσικά...Τ'ασ� �εράκια που κρέμονται είναι φωτάκια,αλλά δεν τ'ανάβω ιδιαίτερα.
Η φούξια πετσέτα είναι που σκούπισε τη μαμά στο τελευταίο της μπάνιο.Εννοείται δε θα ξαναπλυθεί...
Η άλλη πλευρά του τοίχου είναι μια λευκή ντουλάπα με καρδιές και κουδούνια στα πόμωλα της.
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο να σας δείξω...Μια καρέκλα,ένας καθρέφτης...κι άλλα πραγματα για τακτοποίηση...
Καλημέρα Ναταλία, κρίμα που είσαι μακριά αλλιώς θα σου το έφτιαχνα εγώ το πεσμένο ράφι. Προκειμένου να μην χρειάζομαι τους άτιμους που λες κι εσύ, έχω γίνει Τζινομπόμπ ο μάστορας, μέχρι και ούπα βάζω στον τοίχο χωρίς να έχω καν τρυπάνι!
Λιλάκι σας έχει ταράξει στην βροχή, ευτυχώς εδώ έχει ήλιο.
Αχ!Τζονομάστρορα μου εσύ!Αντράκλα μου με τις άξιες μπρατσάρες σου!Εκτός από ράφια θα με παίρνεις και τις νύχτες αγκαλιά;
Ναταλία μου τι να σου πω; Μπορώ να σε εξυπηρετήσω για κανένα ράφι, κανένα μεντεσέ, κανένα ντουί, καμιά κλειδαριά, άντε να σου βάψω και κανέναν τοίχο. Όμως νυχτερινές αγκαλιές δεν μπορώ να σου κάνω γιατί δεν έχω τα απαραίτητα εργαλεία!! :lol: :lol:
Δεν έχεις χέρια να με τυλίξουν;Στέρνο να γείρω;Δάχτυλα να μου χαϊδεύουν τα μαλλιά;Χείλη να μου φιλούν το μέτωπο;Δε σε καταλαβαίνω...
Καλημέρα και από εμένα :)
Ξύπνησα και πήρα το πρωινό μου και είμαι έτοιμη να ξεκινήσω την μέρα μου έστω και λίγο αργοπορημένη :). Σήμερα το πρόγραμμα έχει μαγείρεμα ρεβίθια, βόλτα στο Pet shop για να πάρω μία γυάλα και οδηγίες για την ανάρρωση του Σωκράτη, ένα σύντομο super market, συμμάζεμα και το απόγευμα καφέδιασμα. Εδώ φυσάει πολύ αν και έχει ήλιο. Περίεργος ο καιρός, σαν να αρνείται να ανοιξιάσει...
Ναταλία μου όλοι έχουμε πράγματα που θέλουν κάποια στιγμή τακτοποίηση. Όταν σταμάτησα από την δουλειά έτριβα τα χεράκια μου και σκεφτόμουν ότι να η ευκαιρία να συμμαζέψω τα αμάζευτα! Τελικά λίγα πράγματα τακτοποίησα στους μήνες που ακολούθησαν και τα υπόλοιπα έμειναν κρυμμένα και παραπονεμένα στις ντουλάπες να με περιμένουν. Μάλλον δεν βρίσκω το νόημα στο να τα τακτοποιήσω. Ίσως απλά να με πιάνει η σπαρίλα μου δεν ξέρω... Το μπαλκόνι μου που με τόση χαρά είχα σχεδιάσει να το γεμίσω με λουλούδια και μυρωδικά ακόμη με κοιτάει άδειο και ορφανό. Από τη μία σκέφτομαι πόσο κρίμα είναι που δεν έχω ασχοληθεί από την άλλη μπαίνει ένα διαβολάκι μέσα μου και μου λέει ότι δεν έχει νόημα να ασχοληθώ μιας και σε λίγο καιρό μπορεί να φύγουμε και από αυτό το σπίτι. Έτσι όλα μένουν σε μια βασανιστική εκκρεμότητα και περιμένουν, δεν ξέρω ακόμη τι....
Ναταλία μου έχουμε διάδρομο να σκονίζεται βλέπω εεεε; χιχιχιχιιχχι