εχω τρομερο πονοκεφαλο.αυτη η μουντιλα εξω μου τσακιζει το νευρικο συστημα.
Printable View
εχω τρομερο πονοκεφαλο.αυτη η μουντιλα εξω μου τσακιζει το νευρικο συστημα.
τζινα αν με δεις πως βγαζω το σκυλο για κατουρημα με το που σηκωνομαι απο το κρεβατι θα γελας.λες και το εσκασα απο το Δαφνι.
Ναταλία τον είχα ξεχάσει αυτόν. Γιορτάζει και τη Δευτέρα αλλά δεν θα τον πάρω τηλέφωνο χιχιχι.
Λίλα ευτυχώς που τα σκυλάκια μας δεν τρομάζουν έτσι όπως μας βλέπουν! Εγώ μέχρι να στρώσω το σγουρό ατίθασο μαλλί και να καλύψω τους μαύρους κύκλους θέλω πόση ώρα, αφού αν γίνει σεισμός δεν προλαβαίνω να σουλουπωθώ και να φύγω γρήγορα από το σπίτι, οπότε μένω μέσα κι αν πέσει το κτίριο όταν θα με βρουν στα ερείπια τουλάχιστον θα δικαιολογείται η εμφάνισή μου! :lol:
:lol::lol::lol:
ο παπαρακος μου οταν κοβω τα μαλλια μου του κανει εντυπωση πως μυριζει η λακ και ερχεται και τα μυριζει σαν τρελος.οταν πηγαινα σχολειο ξυπναγα μιση ωρα πριν τον αδερφο μου για να καβατζωσω το μπανιο.αν η βλεφαριδα δεν στεκοταν καγκελο και αν δεν αδειαζα μιση λακ επανω μου δεν εφευγα για το σχολειο.τωρα η μασκαρα κλαιει απο την ελλειψη επικοινωνιας.
καλησπέρα σας!
Γλαύκη & Λιλάκο, όμορφα και ουσιαστικά τα κείμενα/ποιήματα που ποστάρατε..
Σήμερα έβαψα τα νύχια μου στο χρώμα του τικερακίου μου, είπα, δε βαριέσαι, άνοιξη είναι, ας κάνουμε την υπέρβαση!
για του λόγου το αληθές!
Hallo ΜακΓιώτ. Είναι πολύ ωραίο αυτό το χρώμα, εγώ έχω ένα πουκάμισο σε αυτό το χρώμα και είναι το αγαπημένο μου, περιμένω να καλοκαιριάσει για να το φορέσω. Φαντάζομαι ότι θα δείχνουν πολύ ωραία τα νύχια σου, φωτό δεν έχει;;
Με πρόλαβες άτιμο πλάσμα! :lol: Φροντίζουμε για σας πριν από εσάς! :lol:
Μεγάλη κουβέντα ανοίξατε ρε κορίτσια με τις εκκρεμότητες και τον ελεύθερο χρόνο .
Το ημερολόγιο στη δουλειά δεν αδειάζει ποτέ και η λίστα στο σπίτι ατελείωτη . Και πάντα μόνο τα επείγοντα .
Μια Κυριακή μένω στο σπίτι και το μόνο που θέλω είναι να μείνω σπίτι , ν΄αράξω σπίτι ... κι άμα πεινάσω τηγανίζω κάνα αυγό ... Μιλάμε με την φίλη μου μέσα στην εβδομάδα και κανονίζουμε να πάμε την Κυριακή για καφέ , για φαγητό , για βόλτα , να πάω σπίτι της να καθίσουμε κι έρχεται η Κυριακή και δεν την πέρνω τηλέφωνο για να μην βγώ απ΄το σπίτι . Κι απ΄την άλλη με πιάνει τρόμος στην ιδέα να μην έχω τίποτα να κάνω , να μην έχω ν΄απασχολήσω το μυαλό μου με πράγματα που είναι έξω μου .
Και εγώ το έχω σκεφτεί Ναταλία μου αυτό...ότι δηλαδή ένα υποσυνείδητο κομμάτι μου αφήνει επίτηδες εκκρεμότητες εδώ και εκεί, ασήμαντες μεν, για να νιώθω ότι έχω κάτι να κάνω ή για να μάθω να μην δίνω σημασία και να προσαρμόζω τον τελειομανή εαυτό μου σε μη τέλειες καταστάσεις. Από την άλλη είναι τόσο ρευστά τα πράγματα πλέον μπροστά το τόσο αβέβαιο μέλλον μας που νιώθω και λίγο μάταιο να ξεσηκώσω όλο τον κόσμο και να φτιάξω το σπίτι μας τόσο όμορφο, που μετά θα κλαίω που μπορεί να αναγκαστώ να το αφήσω πίσω μου... έτσι προσπαθώ να μην δίνω τόσο σημασία στα επίγεια και να τακτοποιώ πιο πολύ αυτά που κουβαλάω μέσα μου, τις σκέψεις μου, τους φόβους μου, τα συναισθήματα μου. Τουλάχιστον αυτά όπου και να βρεθώ του χρόνου θα τα έχω μαζί μου. Και όσο πιο τακτοποιημένα είναι τόσο καλύτερα θα είμαι και εγώ όπου και να βρίσκομαι...Quote:
Originally posted by NADINE
Ελάκι μου,δε νομίζω πως σε βασανίζουν αυτά καθ'εαυτά τ'ασήμαντα πράγματα.Ούτως ή άλλως εσύ η ίδια τα βαφτίζεις ασήμαντα
και όταν είχες ελάχιστο ελεύθερο χρόνο ούτε τους έδινες σημασία παρά ασχολούσουν με τα ουσιώδη και πολύ καλά ασφαλώς έκανες!
Έχω την αίσθηση πως κατά κάποιο τρόπο τα χρησιμοποιείς να προβάλεις εκεί την κατηγορία της αργόσχολης τώρα που δεν εργάζεσαι.
Είναι κάτι έξω από τα νερά σου αυτό που συμβαίνει και πια δεν το απολαμβάνεις.Δε νιώθεις δημιουργικά,δε βγάζεις τα χρήματα σου...
Λες κι αν τακτοποιούσες τις εκκρεμότητες θα ένιωθες χρήσιμη και θ'άραζες αναπαυτικότερα στον καναπέ σου κάνοντας ζάπινγκ!
Ενδεχομένως προβάλλεται κι εκεί η τελειομανία σου κι η ανάγκη να τα έχεις όλα υπό έλεγχο.Για δες το όμως λίγο αλλιώς...Ίσως
το κομμάτι σου που επιθυμεί να χαλαρώσει τα κρατά επίτηδες σε εκκρεμότητα μήπως μέσω αυτών που ως ασήμαντα δεν κοστίζουν
και πολύ μέσα σου,κάνεις την υπέρβαση σου και συμφιλιωθείς με κάποια πράγματα,αποδεχτείς κάποια άλλα πως καλώς έχουν ως έχουν
και διευκολύνεις στο εξής τον εαυτό σου.Υπάρχει βέβαια κι η απλή σκέψη πως αν συζητάτε μετακόμιση είναι άδικο ξόδεμα χρόνου κι ενέργειας
όλο αυτό.Ωστόσο δεν αποκλείονται και τα δύο...Κι εγώ ως γνωστόν πάντα λατρεύω να διαβάζω ανάμεσα στις σειρές.Νομίζω κι εσύ άλλωστε!
Χθες σκεφτόμουν και πάλι την λύση του εξωτερικού. Μία κουβέντα την πυροδότησε και άρχισα να φλερτάρω θετικά με την σκέψη αυτή. ʼρχισα να σχηματίζω στο μυαλό μου μία νέα ζωή από το μηδέν. Καλό είναι να προετοιμάζομαι, αχρείαστες να είναι αυτές οι σκέψεις.
Όσο για το αν μου αρέσει να διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές, καλά το έχεις καταλάβει, πράγματι είναι το χόμπι μου ;). Επίσης μου αρέσει να διαβάζω και ανάμεσα στις σκέψεις. Εκεί βρίσκονται οι απαντήσεις σε όλα μας τα μεγάλα υπαρξιακά ερωτήματα. Πάντα πίστευα για μένα ότι η συναισθηματική μου νοημοσύνη είναι πιο εξελιγμένη σε σχέση με την νοητική μου. Γι αυτό και διαβάζω τους ανθρώπους με την καρδιά μου και όχι με το μυαλό μου.
Μακ τα νυχάκια σου είναι λαχταριστά! Απέραντο γαλάζιο το σημερινό θέμα και μου αρέσει πολύ! Εύχομαι ο καιρός το ΣΚ να συμβαδίσει με την διάθεση σου!
Λιλάκο ελπίζω σύντομα να δεις πιο θετικά το θέμα του έρωτα και την σχέση με το άλλο φύλλο. Στο κάτω κάτω είσαι πολύ μικρή ακόμη για να έχεις τόσο αρνητικές και κυνικές σκέψεις.
Από την άλλη όλοι μας έχουμε την τάση να απαξιώνουμε αυτά που ναι μεν ποθούμε αλλά βλέπουμε ότι δεν έρχονται απλόχερα στην ζωή μας. Παρόλα αυτά η ελπίδα μέσα μας δεν πρέπει να πεθαίνει ποτέ. Στο κάτω κάτω το είπε και η Ναταλία πριν μερικές σελίδες με μία φράση, πρέπει να έχουμε όραμα για το μέλλον μας, γιατί ότι οραματιζόμαστε κάποια στιγμή θα έρθει και στην ζωή μας. Αν σκέφτεσαι ότι όλοι οι άντρες γύρω μας είναι μακάκες, μόνο μακάκες θα βλέπεις. ʼνοιξε λοιπόν την καρδιά σου και μην φοβάσαι να ελπίζεις και να αποζητάς αυτό που πραγματικά επιθυμείς με τον φόβο ότι μπορεί να μην έρθει και να απογοητευτείς. Το να πληγωνόμαστε είναι καλύτερο από το να μην κάνουμε όνειρα ;).