καλε κουβαληαγε και τον επιταφιο για καποιο κομματι της περιφορας.
Printable View
καλε κουβαληαγε και τον επιταφιο για καποιο κομματι της περιφορας.
Μάλλον για να εξιλεωθεί για τα αποκαλυπτήρια που κάνει κάθε τόσο! :lol:
δεν εχω τιποτα να φορεσω ολα μου πανε τεραστια.και αυτο το κρυο δεν λεει να τελειωσει να φορεσουμε κανενα καλοκαιρινο που αγορασαμε και δεν ειναι σαν τσουβαλι.
Είναι όντως σπαστικό Λίλα να θέλεις να φορέσεις τώρα που αδυνάτισες ωραία ρούχα στο νούμερό σου για να φαίνεται το σώμα σου και να πρέπει να φοράς πάλι τα φαρδιά. Κάνε όμως λίγο υπομονή ακόμα, θα καλοκαιριάσει που θα πάει;
Κούκου! Να μαι κι εγώ και είμαι για φτύσιμο!
Χθες το βράδυ βγήκα έξω και πήγα για γάμπαρη. Ήμουν τόσο χαρούμενη, το περίμενα με τόση λαχτάρα, ώστε χοροπηδούσα στο δρόμο από τη χαρά μου! Στην πορεία υπήρξα πολύ άτακτο παιδί! Έφαγα σαν κτήνος, ήπια σα νεροφίδα, βρήκα και τσιγάρα και το μπουμπούνισα... Αίσχος, φιλενάδες μου! Λοιπόν, είναι άξιον απορίας το πώς λειτουργεί ο δακτύλιος, όταν θέλω πραγματικά να υπαρβάλω.. Πού χώρεσαν δύο μερίδες γάμπαρη, μία γαρίδες, πατάτες, τυριά, κρασιά, λουκάνικα, σουτζουκάκια... Τι να πω.. Σήμερα ακόμα χειρότερα. Θέλετε να σας πω τι έφαγα, να τρομάξετε; Και μάλιστα χωρίς εμετούς. Ακούστε και πάθετε την πλάκα σας! Ήπια ένα μεγάλο μίλκο, ένα χυμό πορτοκάλι, έφαγα έξι κομματάκια κοτόπιτα, ένα ρυζόγαλο, τρεις γκοφρέτες, τρία πιάτα σούπα, οκτώ λουκάνικα φρανκφούρτης και μία γαβάθα πουρέ!
Για να ολοκληρωθεί το αίσχος, αποφάσισα να το ρίξω στο τελμπελιό το Σαββατοκύριακο και έτσι κατέβασα δέκα παιχνίδια, που σημαίνει ότι μου αναλογούν δέκα ώρες στον υπολογιστή! Πού να βρω χρόνο να σφουγγαρίσω και να κάνω τα δέοντα!
Α! Μη με μαλώσετε μερικές μερικές (ονόματα δε λέμε) γιατί θα σας φάω κι εσάς! :lol: Τώρα που πήρα φόρα..
Τι να σου πω βρε Αβουλίνι; Αυτό δεν είναι δακτύλιος είναι ο ʼρχοντας των δαχτυλιδιών!! :lol: :lol:
:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: Αρχόντισσα σε όλα μου είμαι, η άτιμη!
:lol::lol::lol::lol:
Πάω να την πέσω στην τηλεόραση, βαρύ το στομάχι βλέπετε...
Στο μεταξύ κατέβασα άλλα οκτώ παιχνίδια, δέκα οκτώ το σύνολο! Πάρτυ θα κάνω!
Καληνύχτα! Τα λέμε αύριο..
Καληνύχτα ʼβα και καλή ξεκούραση.
:lol: :lol: άπαιχτη!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τι να σου πω βρε Αβουλίνι; Αυτό δεν είναι δακτύλιος είναι ο ʼρχοντας των δαχτυλιδιών!! :lol: :lol:
Μακ πως ειναι τα νεα μεμε?ξεμαυρισαν απο το μπεταντιν?
Αχ, Γιώτα μου καλύτερα να σου βγει το μπεταντίν παρά το όνομα! :lol: :lol:
Οι υπολοιπες τσουπρες που χαθηκαν αποψε?