Originally Posted by
giorgos panou
Ουδεπωτες θα εγραφα κατι τετοιο για την μητερα καποιου =καποιοας! ακομα κι το χειρωτερο κακο να μου ειχες κανει!! δεν με χαρακτηριζει τετοιο ηθος δεσποινης μνιμονιο! σε παρακαλω μην με παρουσιαζεις ως θυριο! δεν ειμαι ουτες κανας αλητης, ουτε ειμαι κανας αγενεστατος υβρεολογος! απεναντιας προσπαθω παντα με τα πιο ευγενη,με τα πιο "απαλα" επυθετα να αντικρουσω καθε επιθεση προς το προσωπομου! προς την ηθικημου δλδη!
Ουδεπωτες θα σε ειπα "*****" Πρωτον διοτι σεβομαι τις κοπελες που κανουν αυτο το αρχαιο επαγγελμα ! κι δεν θα τολμαγα να τις συνδιασω με ηβρεις! ,Μαλιστα καπωτες ειχα φιλες κοπελες που ηταν ιεροδουλες, κι με τραβεστι εκανα παρεα καπωτες! κι ουδεπωτες ενιωσα να θελουν να κερδισουν κατις απο εμενα η απο αλλα αγορια της παρεας! ηταν μια χρα ατομα ,που μπορουσες να κουβεντιασεις κι να συνενοηθεις μαζιτους!! Αρα λοιπον δε το βλεπω σαν βρισια το επαγγελμα αυτο!
Μνιμονιο δε ξερω τι δουλεια κανεις, αν κι νομιζω,-το λεω με μεγαλη περιπτωση να καμω λαθος,κι συγνωμη αν κανω λαθος - νομιζω οτι καπωτες δουλευες σε νυχτρινη δουλεια, εκανες χορο? το ξανα λεω! δε θελω να σε μειωσω! μην το παρεις με προκαταληψη! Για εμενα δεν ειναι κακο το επαγγελμα αυτο χορευτρια ηταν μια κοπελαμου πριν 4-5 χρονια! οπου ηταν παρα πολυ πιστη συντροφος! οπου ειχαμε μια φυσιολογικη σχεση!περναγαμε οπως ολα τα ζευγαρια! χορευαι κι μονο χορευαι! σε γνωστα κλαμπ της αθηνας! σε ειδικους διαμορφωμενους χωρους- κατι σαν κλουβια- σε αποσταση ασφαλειας απο τα χερια των πελατων των μαγαζιων! ηταν χορευτρια ,το γουσταρε απο μικρη κι δεν υπηρχε τπτα το πονηρο στο επγγελμα της! ουδεπωτες ειχε καποια αλλη σχεση με το μαγαζι κι με τους πελατους εκτως απο τον χορο! αξιοπρεπεστατο επαγγελμα! αξιοππρεπεστατη κοπελια! ειμασταν ερωτευμενοι! της ειχα απολυτη εμπιστωσυνη! παρα το οτις ηταν αρκετα ομορφη κι ειχε καθε μερα πολλες επυλογες για να βρι ανδρες πολυ πιο ομορφους απο μενα, πολυ πιο πετυχημενους απο μενα,πολυ πιο πλουσιους απο μενα!!- σε σχεση με αλλες κοπελες που εκαναν καθως πρεπει δουλειες αλλα "επεζαν" με ανδρες τριγυρο τους! κι ουτε ειχαν την ομορφια της!- ετσι λοιπον καταληγω στο οτι δεν ειναι ντροπη να εισουν χορετρια! κι προσωπικα ακομα πιο πολυ δεν το λεω για να σε τσιγκλισω!
Εν κατακλείδι μνιμονιο - (εν κατακλειδι =Τελειώνοντας, καταλήγοντας, στο τέλος)για να σε βοηθησω σε περιπτωση που δεν γνωριζες τι σημαινει ¨) - θελω να ξερεις οτι δεν εχω ορεξη για να συνεχισουμε να τσακονομαστε εδω μεσα! προσωπικα θα παψω να γραφω αλλα μηνυματα για τις διαφωρες μας! απλα, αν θες , ενα τελευταιο ερωτημα! αφου - οπως διαβαζουμε απο τα μηνυματασου- δεν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα, δεν εχεις ψυχικη ασθενεια, ουτε κι εχεις καποιο αλλο ψυχολογικο θεμα! γιατι λοιπον εισαι τοσο πολυ συχνα μεσα σε ενα φορουμ που αφορα ως επι των πλειστων ανθρωπους που ειτε εχουμε ψυχικη ασθενεια, βλεπε ψυχωσεις, ψυχασθενειες, η ψυχολογικες καταστασεις σε ασχημη περιοδο! ,δεν θελω να πω οτι το φορουμ ειναι μονο για οσους εχουν ψυχικες ασθενειες! αλλα γενικα ειναι για παρομοια προβληματα!