https://www.facebook.com/video.php?v=935640966457578
Οσοι εχετε φβ δειτε αυτο το βιντεακι!!
Printable View
https://www.facebook.com/video.php?v=935640966457578
Οσοι εχετε φβ δειτε αυτο το βιντεακι!!
Ομορφο.. :)
ναι,αλλα δεν σχολιαζω.εγω οτι και να πω ολοι με παρεξηγουνε εδω μεσα!
Ενταξι, δε λεει να "κραζουμε" ο ενας τον αλλον, γενικα! αν μπει κανενας ξεκάρφωτος θα νομιζει ότι ειτε ειμαστε σε κανα φορουμ με μετοχες! γενικα ότι εχουμε να χωρισουμε πολλα ευρο!!χαχα, η θα νομιζει ότι ειμαστε ανηλικα! και πρωτον βαζω τον εαυτομου, δε θα ξανα πω πικρα λογια - αν κι ουδεπωτες εβρισα,η γενικα επιτεθηκα σε καποιον- αλλα ο.κ.
"“Ο οφθαλμός αντί οφθαλμού", καταλήγει να κάνει όλο τον κόσμο τυφλό!οπως ελεγε κι ο συντροφος Μαχατμα!¨), επισης ελεγε “Υπάρχουν πάντα καλά στοιχεία στους ανθρώπους και υπάρχουν πράγματα που δεν είναι τόσο καλά. Όμως, μπορείς να επιλέξεις σε τι να επικεντρωθείς . Αν θέλεις βελτίωση, τότε η επικέντρωση στα καλά των ανθρώπων είναι μία χρήσιμη επιλογή. Κάνει τη ζωή πιο εύκολη και οι σχέσεις γίνονται πιο ευχάριστες και θετικές.” αλλα σορρυ στη συγκεκριμενη δεσποινης δεν εχω βρει ακομα τα "καλα στοιχεια της"χιχιχι.
Παντος συμφορμητες μου, πιστευω ότι δεν είναι τοσο κακο να βαλουμε κι λιγο χαβαλέ στα μηνυματαμας! με τον χαβαλέ εννοω το καλοπροαιρετο χιουμορ, όχι την κακια ουτε τις προσβολες! ε? συμφωνείτε?
Για παραδηγμα τα παιδια "Καρυδις" η ο "Σταφιδας" πρεπει να παραδεχτούμε ότι εχουν χιουμορ καποιες φορες! βεβαια όχι παντα, ειδικα ο Καρυδις εχει αρκετο "μπλακ χιουμορ" κι νομιζω ότι είναι λιγάκι σκληρος σορρυ φιλεμου. Από την άλλη ο Σταφιδας" δε ξερω,αλλα είναι πιο χαλαρος. Επισης και η Φαβελ, μπορω να πω ότι αν κι γραφει σοβαρα θεματα μερικες φορες ο τροπος που γραφει εχει έναν εξυπνο σαρκαστικο τροπο! Όπως κι ο Μαγκαιβερ! εχει χιουμορ ,βεβαια είναι ξεχωριστο το δικοτου στυλ, διοτι σε καποιους μπορει να αρεσει κι σε αλλους να μην γελασουν καθολου!ακομα κι να τους φανει αστοχο τελειως Για μενα παντος,νομιζω ότι είναι ενδιαφερον κι ευστοχο το χιουμορ του διοτις εχει κι αυτοσαρκασμο μεσα! δεν ντρεπεται να εκθεσει κι τον εαυτοτου κανωντας χιουμορ!
Γενικα είναι κι αλλα παιδια εδώ μεσα που εχουν χιουμορ! κι μπραβοτους! εσεις δε θα θελατε να "βαλουμε" χιουμορ στο φορουμ?
Τι γλυκια ψυχη..Διαβητη παθαμε!!
επισης θα παρακαλουσα ένα μελος του φορουμ - δεν μπορω να πω ονομα - θα το παρακαλουσα να μην μου ξανα στειλει προσωπικο μηνυμα με περιεχομενο σαν εκεινα που συνηθιζε!!πλζ μην στελνει μηνυματα!βεβαια φταιω κι γω που του δωσα το ο.κ. αλλα κι το μειλμου. Ελπιζω να το δει αυτό που γραφω τωρα ! διοτι πλεον δεν είμαι υπο τις ουσιες ώστε να ξεχναω ευκολα! η να μην στενοχωριεμαι! επισης δεν τα λεω τοσο καλα με τα ατομα που θελει ,ώστε να επικοινωνήσω κι να τους ζητησω αυτό που ζητα το συγκεκριμενο μελος. Αληθεια γιατι δε τα γραφει εδώ? να τα δουν και αλλοι! Βεβαια να ξερει ότι δε προκειτε να αντιγραψω τα μηνυματα εδώ, ώστε να τα δουν στο φορουμ! όχι γιατι μονο απαγορευετε αλλα κι επειδή δεν είναι του χαρακτηραμου!
Αρχισε παλι την παρασταση...Παρτε ολοι ποπ κορν.
Καλησπέρα σε όλους... Καλή χρονιά εύχομαι με υγεία-ισορροπία σωματική και ψυχική ... Είμαι νέα στο φόρουμ και δεν ξέρω καν πώς λειτουργεί... Απλά ήθελα να πω ένα γεια και ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας.. Συγνώμη που μπαίνω λίγο άσχετη... :)
σορρυ,, αλλα αν αναφερεσαι σε εμενα μην τρομαζεις βρεσυ! λεγετω! εξαλου ολοι εχουν καταλαβει πλεον ότι δεν είμαι οξύθυμος ουτε παρεξηγιαρης για να απαντω γραφωντας κειμενα με επιθετικο χαρακτήρα!
βλέπεις η καρδουλαμου δεσποινης , είναι γεματη καλοσυνη! οπου μαζι με την χαρωπη της διαθεση εχουν γιομισει την καρδουλαμου με χαρωπα χρωματα! τοσο πολύ ! που η "μαυριλα" κι η "γκριζαδα" δεν μπορουν να βαψουν κανενα κομματι Της!!
Αληθεια οσο κι αν δε το πιστευετε ,εχω αναθεωρησει πολύ κι πολλα! "κανεις δεν μπορει να μας πληγωσει χωρις την συγκαταθεση μας!,χωρις να του το επιτρεψουμε εμεις! Κανείς εκτός από σένα δεν μπορεί να ελέγξει πως εσύ νιώθεις.”
καλος ηρθες μισανιπ!¨). Μην ζητας συγνωμη ρεσυ¨),, ότι σε απασχολει,, ότι σε μπερδευει μπορεις χωρις κανενα "κολλημα" να το ρωτήσεις! μην ντρεπεσαι για τυποτα!
Εδώ ολοι, όπως θα δεις κι στα παραπανω μηνυματα ειμαστε πολύ φιλικοι μεταξυ μας! η αγαπη και η ευγενια μας οδηγει ! όπως θα δεις η αλληλεγγυη και το νιαξιμο του ενός προς τον άλλο είναι από τα βασικα στοιχεια αυτου του φορουμ! καλη περιηγηση συμφορμιτησσαμου¨)¨) χιχιχι,, ευχομαι να σε βοηθησει αυτό το φορουμ σε ότι σε εκανε να εγραφεις ,κι να μπεις γενικα εδώ!
καλη χρονια κι σε εσενα νεα συμφορμιτησσα¨) ευχομαι κι εγω με την σειραμου στο νέο χρονο να εχεις αρμονια πνευματικης υγειας κι σωματικης υγειας!
Σε ευχαριστώ πολύ giorgo για την ένθερμη υποδοχή.. Να σαι καλά..
Ναι κάτι κατάλαβα από τα μηνύματά σας..χαχαχα..Ελπίζω να μπω και γω σύντομα στο κλίμα και να σας ακολουθώ... :)
Όταν ΕΓΩ , πιο πανω, εχθες σε παρομοιωσα με την Μρθα Βουρτση!( κι κατι ξεκαρφοτο αλλα ηταν από τις πιο ομορφες γυναικες του κινιματογραφου εκεινη την εποχη!! κι δε ξερω αν είναι αληθεια αλλα εχω διαβασει καπου στο ιντερνετ ότι ειχε παιξει κι στις πρωτες τσοντες , μαλιστα ειχε φερει τα πορνοδραματα!, τις πρωτες ταινιες με πορνομελο1 η τσοντοκλαμα! δε ξερω πως λεγετε!χαχαχα) ,λοιπον όταν εγω σε συγκρινα με δαυτην εσυ αντεδρασες σαν να σου εβρισα την μανα! η σαν να ειπα *****!!χιχιχι.
Απεναντίας εγω1 ειδες?? πολυτισμος!! Ε Γ Ω αντιδρω με χιουμορ, με ευγενια χωρις κομπλεξ όπως εσυ! Ουτε καν λεω το ρητο "ότι φτυνω γληφεις" χιχιχι,, δλδη αυτά που γραφω εγω , τα αντιγραφεις εσυ, η τα κανεις μετα από μενα! δε ξερω ρεσυ μνιμονιο! ισως τωτες,περισι που μου εστελνες αυτά τα "περιεργα" μηνυματα να μην καταλαβα το ποιον σου!αλλα κι παλυς σορρυ δε μπορουσαχιχιχι
Να δω ποιος αλλος θα εχει σειρα τωρα να φαει λασπη , γιατι παλι σε "ενοχλουν" με περιεργα μηνυματα και καλα ..Μια αγωνια την εχω η αληθεια.
Μιλαμε εισαι μεγας θεατρινος..Ευτυχως που δειχνεις απο μονος σου το ποιον σου.