Αν πάτε στις εφορίες τώρα γίνεται τρελής από ουρές που συνοστίζονται να καταθέσουν πινακίδες. Σίγουρα επέλεξαν γιά επόμενο μέσο το γαϊδούρι ώστε να προχωρίσουν με γοργά βήματα στην Ανάπτυξη που έρχεται. Είναι αυτοί που ανέχονται τις καλοαναθρεμένες Μ.Κ.Ο και που με την σοφή λαϊκή τους ετυμηγορία έφεραν στον θρόνο αυτούς από θα αποκάλυπταν χωρίς δεύτερη τα λαμόγια που μας είχαν κατσικωθεί. Κατά μία έννοια καλά 'κάναν: στο γαϊδουράκι ταιριάζουν περισσότερο της ξυλόσομπας τα κάστανα, παρά στα ντουλαπάκια του γιώτα-χί.
Δέ βαριέσαι... ας είναι καλά το Νοιάζομαι-Μοιράζομαι του μέγκα και ο δήμαρχος 1ου βραβείου καμμένου χριστουγεννιάτικου δένδρου που φροντίζει να ξεσκαρτάρει τη σαβούρα και να μας ντύσει με τα κομψότερα (
κλίκ), ας είναι καλά ο ιερόνυμος που παινεύεται πως θα μοιράσει εκκλησιαστική γή σε άνεργους ακτήμονες ενώ αποσκοπεί να μετατρέψει δάση σε εμπορεύσιμη οικοδομική γή (
κλίκ).
Αλλά, τί με νοιάζει -θα αράξω κουβερτοκουκουλωμένος: έχω στον τόπο μου
το κόμμα του εργάτη που θα καθαρίσει γιά πάρτη μου. Όχι τώρα αμέσως, ...όταν μπορέσει. Τώρα είναι απασχολημένο με την απόλυση 50 ζημιάρηδων εκμεταλευόμενο το πρόσφατο μνημόνιο, κι ας βρυχάται κατά των μνημονίων και του καπιταλισμού που τα γεννά (κλίκ).
Και που πουλά σε πασίγνωστο σε μεγαλοεκδότη γιά 7 εκατομμύρια ευρώ τη δημόσια συχνότητα που της είχε παραχωρηθεί δωρεάν από το κράτος στη βάση της λογικής του πλουραλισμού και της διακίνησης ιδεών... (
κλίκ)
Μάλλον με βλέπω σύντομα να στέλνω και'γώ τέτοια message in a Bottle:
http://www.trelokouneli.gr/wp-conten...etcher_71.jpeg
(
κλίκ)