Η ξηρή μπανάνα νομίζω υπάρχει στη λίστα, 20 γρ. 1 ποντος
Printable View
Η ξηρή μπανάνα νομίζω υπάρχει στη λίστα, 20 γρ. 1 ποντος
Καλημέρα!
Βλέπω ξεκινήσαμε πολύ καλά και δυναμικά!
Και το χιούμορ σε πρώτο πλάνο, έτσι για να ανεβαίνει η διάθεση!
Σήμερα η μέρα ξεκίνησε πολύ ευχάριστα. Η Τετάρτη είναι μέρα ζυγίσματος και η ζυγαριά έδειξε 91,1 κιλά, δηλαδή απώλεια 1,8 κιλά.
Συνεχίζω κανονικά.
ΠΡΩΙΝΟ
2 φέτες ψωμί για τοστ
με 30 γρ. τυρί ημίσκληρο
και 1 κ.γλ. μαργαρίνη light
1 φλ. γάλα 1,5%
40 γρ. δημητριακά Golden Grahams (τέλεια!)
10 γρ. σοκολάτα
Καφές ντεκαφεϊνέ
10,5 πόντοι
Υπόλοιπο για σήμερα 18,5 π.
Καλή συνέχεια! :)
Καλημέρα σας!!! τι κάνετε??
ΜΠΡΑΒΟ π-κ!!! πολύ μεγάλη απώλεια!!! ειμαι σίγουρη πως και αυτή την φορά θα θριαμβεύσεις!! έχεις πείσμα και θέληση!! συνεχίζουμε απτόητοι!!! όλα καλά θα πάνε!!
Νομίζω πως και στην δική μου περίπτωση τα πραγματα θα πάνε καλά αυτή τη φορά μιας και η όρεξή μου έχει μειωθεί και οι πειρασμοί πλέον δεν με αποπροσανατολίζουν!!
Σήμερα ξεκίνησα την μέρα μου με 2 φέτες ψωμί του τόστ ολικής άλεσης 2π
και 30 γρ τυρί φέτα 2π
σύνολο δηλαδή 4π μέχρι τώρα...
για το μεσημέρι έφερα μαζί μου 1 τόστ ακόμη με μια φέτα τυρί, λίγο κέτσαπ και λάχανο σαλάτα με 2 κουταλάκια λάδι δηλαδή το μεσημεριανό θα μου δώσει 6π.
Επομένως για το βράδυ θα μου μείνουν 11π....
Χθες κατανάλωσα 21π ακριβώς και ελπίζω όλη η εβδομάδα να συνεχίσει έτσι...!!!
νομίζω πως τελικά η Τρίτη είναι η ιδανικότερη μέρα ζυγίσματος για μένα...!!!
σας φιλώ γλυκά και περιμένω νέα σας!!!
καλή συνέχεια σε όλους!!!
Καλημερα σας.
Συγχαρητηρια p-k για την απωλεια που ειχες. Ευγε τεκνον μου!!!!!!!!!!
Για πες μας τωρα που βρισκεις τα τελεια δημητριακά Golden Grahams, μια και ειμαστε απο την ιδια πολη.
Ευχαριστωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι καριβως εινα ιαυτα τα δημητριακα καλε? τι γευση εχουν?
αφηστε και εγω εχω γεμισει το ντουλαπι με ολων των ειδων τα δημητριακα.. αλλα αυτα μου εχουν ξεφυγει..
καλησπερα!!!
εφαγα μολισ λιγη σοκολατα γαλακτος και αυτο αντιστοιχει σε 4 ποντους παραπανω! το θεμα δεν ειναι οτι το εφαγα αλλα το οτι πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωω!!!
μπηκα να πω τον πονο μου!!!
υπομονη, θα περασει και η σημερινη μερα............. :)
asteraki, δεν πειράζει. Σταμάτα εκεί και όλα οκ.
Και ποιος δεν έκανε παρασπονδίες στο πρόγραμμά του;
Τις προσπερνάμε και προχωράμε.
Θα το δεις ότι αυτήν την εβδομάδα θα έχεις απώλεια βάρους.
Εξάλλου έχεις και την αυριανή μέρα που μπορείς να επανορθώσεις, τρώγοντας 4 π. λιγότερους.
Αλλά και αυτό να μην κάνεις, εντάξει, δεν χάλασε και ο κόσμος! :)
vasiliki67, τα συγκεκριμένα δημητριακά είναι της Nestle και υπάρχουν σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Είναι τραγανιστά και έχουν μέλι. Αν δεν κάνω λάθος, τα 100 γρ. έχουν 6,5 πόντους. Θα το επιβεβαιώσω και θα επανέλθω.
Αυτά...
Τα λέμε αύριο!
καλησπερα αγαπημενη μου ομαδα!!!
Νεφελη μου, μου ανοιγεις την ορεξη με το ομορφο μαγιο που μου εβαλες!!! περιμενω να μας πεις και τη γνωστη ατακα και τοτε θα πατησω περισσοτερο γκαζι!!!!!
Εγω τις 2 τελευταιες μερες δεν μετραω ποντους και δεν κραταω ημερολογιο γιατι δεν μου μενει καθολου χρονος, γυρναω και πτωμα... με ταλαιπωρουν πολυ στη δουλεια... θα τελειωσει ομως, που θα παει?
Το καλο ειναι ομως οτι σιγουρα δεν περναω τους ποντους μου, προσεχω πολυ και πιστευω οτι κατι μπορει να γινει με τη ζυγαρια αυτη τη βδομαδα...
ελπιζω απο αυριο να αρχισω το μετρημα!
πολλα φιλια σε ολους και ΔΥΝΑΜΗ!!!
αγαπητά γουεητγοτσεράκια καλησπέρα σας! ελπίζω να είστε όλοι καλά και να είχατε μια όμορφη μέρα ενώ η νύχτα είναι όλη δική μας! :) το νέο μου τικεράκι δηλώνει την παρούσα κατάσταση των κιλών μου και την αισιοδοξία με την οποία ατενίζω τον στόχο. Η μικρή λεπτομέρεια που δεν είναι άλλη από την πειρατική σημαία δηλώνει τα άναρχα μου συναισθήματα τους ανεξάντλητους πόθους και επιθυμίες μου αλλά επειδή λυπάμαι και την βαρκούλα μου, θεωρώ ότι η προσπάθεια μου να μην βουλιάξουμε δεν θα είναι ημιτελής :) Με ανανεωμένους στόχους και διάθεση και τικεράκια και όλα.... πάαααααμεεεεεε πάααααλιιιιιιιι τώραααα που γυρίιιιιιζει. Τέρμα το γκάζι λοιπόν!
Ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα τώρα το κιλό είναι -->ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ :)
Νεφελακι μου!!!!! μου εφτιαξες την διαθεση με το τραγουδακι σου το γλυκο!!! αλλα και με τη γνωστη ατακα!!!!
Το τικερακι σου ειναι υπεροχο...αρεσει και στο γιο μου, δεν μ αφηνει να κλεισω τη σελιδα... εμενα παλι μ αρεσει για τη πειρατικη σημεα του...μιλησε παλι το γονιδιο μου!
Κι εγω καλα πιστευω οτιπαω με τους ποντους μου, απο βδομαδα θα ζυγιστω και θα εχω εικονα.
Πολλα φιλια στην ομαδα μας και ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!!!!
Αρμίδα!
http://www.youtube.com/watch?v=sdcca...eature=related
Χαιρετισμούς και από εμένα!
Να είστε καλά, συνεχίζουμε κανονικά.
Και η δεύτερη εβδομάδα προχωράει καλά, χωρίς να ξεφεύγω από τους πόντους.
Τα λέμε πάλι αύριο! :)
Καλησπερα σε ολους !!Επειδη ειναι μεγαλο το thread μπορει καποιος να εμηνερωσει για το συστημα με τους ποντους?Δλδ ειναι κατι σαν διαιτα?
Ναι... Εχεις ενα συνολο ποντων να καταναλωσεις καθε μερα (αναλογα με τα κιλα σου)
Μετρας οτι τρως σε ποντους (σαν θερμιδες φαντασου) μεχρι να φτασεις το οριο.
Σε πολυ γενικες γραμμες..
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
Τι κάνετε; όλα καλά;
Ξεκίνησα με ένα πολύ καλό πρωινό:
2 φέτες ψωμί για τοστ
με 20 γρ. γκούντα
και 50 γρ. ζαμπόν άπαχο
1 φλ. γάλα 1,5%
1 μπάρα δημητριακών
Καφές ντεκαφεϊνέ με 1 κ.γλ. ζάχαρη
9 πόντοι
Υπόλοιπο για σήμερα: 20 π.
Και πάλι καλημέρα!
να ρωτήσω, οι πατάτες φούρνου που λέει 6 πόντους εννοεί σκέτες ψητές ή με λάδι και τέτοια όπως τι φτιάχνουν στα εστιατόρια??