πωσ μπαινει πιο κατω το ρημαδι?
Printable View
Στα ιδια! 57.5
Καλημέρα!
+200. Πάααλι καλά!
79,7 σημερα και περιοδο καλωσηρθες γιατι μας επρηξες!!
Quote:
Originally posted by eleni1201
Βάλε το τικεράκι μονο του από κάτω ;) Με enter :)Quote:
Originally posted by nina11
Στην υπογραφη σου το βαζεις...
Καλημέρα!
-100γρ σήμερα. Από 103,5 σε 103,4.
-600!ΕΥΤΥΧΩΣ που κρατηθηκα χθες και δεν εφαγα.(εχω λυσσαξει λογο περιοδου)!Εφυγε το ριμαδι το 75, τωρα πηρα κουραγιο για τα επομενα.Το φυσιολογικο bmi πλησιαζει!:)
(edit: η απωλεια ειναι μεγαλυτερη μετα την επισκεψη στην τουαλετα.Τι εγινε ολα εφτιαξαν σημερα;!!!!!!!!!!!!!!!)
Mπραβο Constance!
Είδες constance μου; Το κόλλημα μπορεί να είναι χαζό, αλλά το να βλέπεις τα κιλά να πέφτουν έτσι όταν ξεκολλήσεις, είναι ανεκτίμητο! :D Στο καλό να πάει το 75 και να μη μας γράφει!!Quote:
Originally posted by Constance
-600!ΕΥΤΥΧΩΣ που κρατηθηκα χθες και δεν εφαγα.(εχω λυσσαξει λογο περιοδου)!Εφυγε το ριμαδι το 75, τωρα πηρα κουραγιο για τα επομενα.Το φυσιολογικο bmi πλησιαζει!:)
(edit: η απωλεια ειναι μεγαλυτερη μετα την επισκεψη στην τουαλετα.Τι εγινε ολα εφτιαξαν σημερα;!!!!!!!!!!!!!!!)
Ευχαριστω κοριτσια μου.Ειχα καταλαβει οτι ηταν εικονικο το κολλημα για τους λογους που ειπα παραπανω,αλλα και παλι ενιωθα καπως τις τελευταιες μερες.Βαδιζα με ρυθμους χελωνας και χθες πραγματικα ηθελα να φαω το συμπαν.Σημερα μου εφτιαξε η διαθεση μου πραγματικα αυτη η απωλεια ηταν οτι χρειαζομουν.:)
καλημερα!ειμαι πολύ χαρούμενη!ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑ και σημερα με εδειξε 58.9!!!!!!!!!!!!!!!απιστευτο?????- 800!!νοιωθω οτι πλησιαζω πλεον στο τελος!
μπραβο Constance!
granita κατι εχει γινει σημερα μου φαινεται χιχιχι!Μπραβο!!!Πλησιαζεις απειλητικά νομιζω.Και να αλλαξει ο στοχος παρακαλω στην υπογραφηηηη!;)
καλα εννοειται!Μιλαμε ειναι το μονο που μου παει καλα αυτη τη στιγμη αλλα ειμαι χαρουμενη!φορεσα κ ψιλες γοβες και φορεματακι (οχι κοντο,ειπαμε ειμαστε σοβαρες) σημερα στη δουλεια!
Το μονο που παει καλα οντως.Γιατι κατα τα αλλα δε το βλεπω να φτιαχνει το πραγμα.:P
Μπραβο που φορεσες ωραια ρουχαλακια.:)
πω πω κουκλιτσα μου πλησιαζουμε!φαντασου οτι το χειμωνα θα μαστε ηδη στη συντηρηση και θα τα εχουμε καταφερει!