Καλημέρα και από μένα!
Ζουζουκάκι μου λες να μπορέσεις και εσύ να έρθεις στην Ζούμπα της Τετάρτης τώρα που είναι στις 8.00???? Πάλι γέλασα χθες αν και είχε πολυ κόσμο. όπως πάντα, και με δυσκόλεψε λίγο. Προσπαθώ να πάω μπροστά να μάθω αλλά με τόσο κόσμο όλο και κάποιος σου κρύβει τη θέα.:grind: Πάντως είναι φοβερή διασκέδαση ρε παιδιά, χθες πάλι δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα! :bouncy:
Ενδιαφέροντα όλα αυτά που έγραψες Ζουζούκα μου, συγκρατώ ότι οι υδατάνθρακες μετά την άσκηση πρέπει να είναι απλοί και όχι σύνθετοι. Όσο για την πρωτεΐνη θεωρώ ότι αν και λογικό μου ακούγεται όλο αυτό που περιγράφεις δεν θα ήθελα να μπω σε διαδικασία να μετράω για τον ίδιο λόγο που ανέφερες και εσύ. Δηλαδή έχουμε που έχουμε και την διατροφική διαταραχή να παλέψουμε ας μην φορτωνόμαστε και με άλλα. Πάντως χθες έκανα ένα πείραμα. Μετά την ζούμπα αν και είχα πάρει και είχα πιει τσάι με μέλι, μετά δεν έφαγα κάτι και ήρθα σπίτι να φάω το βραδινό μου. Στον δρόμο δεν πεινούσα καθόλου, ούτε που με ένοιαζε το φαγητό (πρώτο 20λεπτο). Στο μισάωρο περίπου την ώρα που ετοίμαζα το βραδινό μου κορίτσια άρχισα να δαγκώνω τοίχους!!! Οπότε τελείωσε δεν το ξανακάνω το λάθος να μην έχω φρούτο μαζί μου ;).
Ξέχασα να σας πω το πιο σημαντικό για τα χθεσινά μου! Από τις προηγούμενες λιπομετρήσεις που έχω κάνει το ποσοστό λίπους μου μειώθηκε μία ποσοστιαία μονάδα! ʼρα το γυμναστήριο όντως την κάνει την δουλειά του ;).