σωστος καλη ιδεα!!
Printable View
Πανου αμα ξαναστειλεις πμ θα σου κοψω τα .... ποδαρια. Και σε αντιθεση με εσενα που εισαι λασπολογος εγω θα στο βγαλω φατσα φορα δημοσιως..!Δεν ασχολουμαι εγω μαζι σου εσυ ασχολεισαι με τα λεγομενα μου και πεταγεσαι για να πεις ασυναρτησιες..Αυτα εκει που ξερεις και σε παιρνει οχι σε εμενα.
επεστρεψα απο νοσηλεια...
αντε να ιδουμε
χρονια πολλα εσωτερικη
ευχαριστω ελις να σαι καλα!
ακου αυτο και πεσ μου αποψηhttps://www.youtube.com/watch?v=yx-G_bFeHzw
ΚΑΝΤΩ!!!!
δειξε το μηνυμα που σου στειλα!! ΚΑΝΤΩ!!!
θα ψαξω!αν κι ειναι σβησμένα ,αλλα θα δω αν μπορω να τα ξανα βρω! !τα παλαια μηνυματα που εστελνες εσυ! πριν ζαβοσεις μαζιμου!
αλλα πλεον,κι συγνωμη να μου πεις δε θα την δεχτω!!! οσο για τα ποδια που θα μου κοψεις αυτά να τα πεις αλλου,εμενα δε με ξερεις ουτε παιζει να είμασταν πωτες στον ιδιο κοινωνικο περιγυρο! ο τροπος που μηλας καθρεφτιζει κι την αξιασου !
το μονο που σου ζητω! -με ευγενια παντα - ειναι να παψεις να ασχολείσαι μαζιμου! ,αλλα επειδή καταλαβαινω ότι δεν εχω δικαιωμα να το κανω αυτό ,ζητω να γραφεις με την ιδια ευγενια που γραφουνε ολοι εδώ μεσα!η μαλον με αυτην που σου γραφω εγω!
προσωπικα δε θα ξανα γραψω κατις,μαλον δε θα ξανα πιασω κουβεντα μαζισου! μονον θα κανω αναφορα !όταν με βριζεις! καντω κι εσυ!
ότι βαρέθηκα τα φάρμακα...
και να παίρνω και να πληρώνω φάρμακα που ελάχιστα βοηθάνε και πάντα με τίμημα ένα σωρό παρενέργειες.
χωρίς αυτά άγχος...
με αυτά θωλό κεφάλι και θωλή σκέψη...
χωρίς αντικαταθληπτικά κατάθλιψη
με αυτά νεύρα και άγχος...
άχρηστα όλα
παναγιωτη κουραγιο!
Εσωτερική καλώς ξανάρθες και καλή σου χρονιά!!
εγω σκεφτομαι οτι το κακο ειναι ενας θρονος που ολοι εκει εχουν θρονιασει τον εγωισμο τους κ το καλο μια διαρκης αναζητηση πραγματων κ θεσεων που μπορει κανεις να βρει στηριξη πανω σε αυτες..
παρ ολα αυτα ολοι εχουν κατσει σε αυτη τη καρεκλα του κακου.
Καταλάβατε τι αρνητική ενέργεια μας έχουν φορτώσει?
Να μου στέλνει κάποιος ευχετήριο μήνυμα στο κινητό (χωρίς να τον έχω στις επαφές) και να σκέφτομαι καχύποπτα και συνεπώς να νευριάζω ότι αυτόν με τον άγνωστο αριθμό τον έβαλαν να μου στειλει μηνυμα ο Χ ή ο Ψ με τους οποίους οι σχέσεις μου δεν υπήρξαν καλες. Κι όταν παίρνω τηλ στον αριθμό αυτό να διαπιστώνω πως ειναι κάποιος πολύ καλός γνωστός μου, που απλά δεν τον ειχα περασμενο στις επαφες και στην αρχή της συζητησης να κοντευω να παρεξηγηθώ μέχρι να μου πει ποιος ειναι και μετα να τα μπαλώνω με ωραιες ευχες! κλπ συναφή περιστατικά!