-
Καλημέρες σε όλους !!!
Είμαι στη δουλειά και σήμερα έχουμε απαρτια . Τελειωσαν οι διακοπες και γυρισε ο κοσμος. Δεν εχω και Youtube να σας βάλω τραγουδακι απο την δουλεια , αργότερα....όταν γυρισω και απο το νοσοκομειο να σας πω και τα νεα. αλλα και να αρχισω να ξεδιπλωνω και εγω λιγο παραπανω την Κατερινα.
-
Αγαπημένες μου Καλημέρα!
Σήμερα θα ήταν η επιστροφή μου στη δουλειά αν δεν έκανα την υπέρβαση να κάτσω στα αυγά μου και να ξεκουραστώ μια μέρα παραπάνω αφού δυο βδομάδες μετά την επέμβαση και τρομπαρισμένη ακόμη με τα 8 παυσίπονα ανά μέρα, νιώθω άτονη και υπναλέα...Το μεσημέρι θα βγάλω και εγώ τα ράμματα, γιούπι και θα πάρω σειρά μετά το Κατερινιώ μας για το ολόσωμο μπανάκι που θα με αναδείξει Μις Μοσχομυριστή της εβδομάδας! Αν και είναι δύσκολο να ανταγωνιστώ το αρωματικό μπάνιο της ʼβας, είσαι μερακλού βρε Αβάκιον και σε γουστάρω!
Αλίνα, ήδη 82 κιλά! Σούπερ, ντούπερ! Θα δεις όταν με το καλό κόψεις το 80 και μπεις στη δεκάδα του 7 πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα, εγώ μετά από εκεί άρχισα να νιώθω πλήρως τι υπέροχο πράγμα έχει συμβεί!
Γλαύκη, αναμένουσα μου Γλαύκη, μπορεί να βλέπεις με άλλο μάτι την τροφή μια και είσαι σε αναμονή της επέμβασης, όμως από δική μου εμπειρία να σου πω ότι η τροφή θα είναι πάντα εκεί για σένα, δεν θα τη στερηθείς ποτέ, με τον καιρό θα τρως και ό,τι σου αρέσει, απλά, αλλάζοντας διατροφικές συνήθειες μαζί με την αλλαγή στο βάρος, διαμορφώνεται και η οπτική μας απέναντι στα φαγητά που κάποτε μας τρέλαιναν, τα αγαπάμε αλλά δεν τα αφήνουμε να μας "κακοποιήσουν"!
Ελάκιον, με τα σοκολασμένα σου κέικ! Τώρα που πίνω τον καφέ μου , γεύομαι νοητά και μια φέτα από το κέικ του Γιώργου σου! Τυχεροί οι συνάδελφοι του! Να τον χαίρεσαι και να είστε πάντα αγαπημένοι και στα καλά και στα δύσκολα! Επίσης όλες όσες έχετε Γιώργους και Γεωργίες αδερφούς και αδερφές, πατεράδες και μανάδες, παιδιά και φίλους, να τους χαίρεστε!
Και όλες μας εδώ να χαιρόμαστε το λατρεμένο Τζινάκι που είναι Γεωργία! Τζινάκο μου, μου λείπεις κι ας είναι μόνο μερικές μέρες που δεν μπορείς να γράψεις! Μάκιαααααα, να ζήσεις, να ευτυχήσεις , να ορθοποδήσεις και να είσαι πάντα τόσο λατρευτό όσο τώρα!
-
Κατερινάκιον μου, είναι η εβδομάδα σου!
Ξεδίπλωσέ μας τα όμορφα που έχεις μέσα σου! Νιώθω τυχερή που έχω την ευκαιρία να σε ξέρω και δια ζώσης και όχι μόνο από τα γραπτά μας εδώ, έχω καταλάβει τι υπέροχος συνδυασμός είναι να ταιριάζει η ομορφιά του προσώπου με την ομορφιά της ψυχής! Είσαι το καλύτερο παράδειγμα αυτου του συνδυασμού!
Ιt's a wonderful world, your world, my beloved!
-
Χρόνια Πολλά Τζινα- Γεωργία!!!
Ευχομαι υγεία, αγάπη γυρω σου και μια δουλεια που να σου εξασφαλίσει οικονομική άνεση και σύντομα μαλιστα
-
Γιωτα μου ευχαριστώ πολύ, με συγκινείς. Ενα έχω να πω αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε! :bigsmile::bigsmile:
-
Καλημερούδια και από εμένα!
Μακ μου ευχαριστώ για τις γλυκές ευχές:D, όσο για το κέικ χρωστάω κέρασμα! Και δεν θα το λυπηθώ θα το κάνω με τα σοκολατένια γλάσα του και με τα όλα του! Να σας νοστιμεύσω ταμάλα!
Να πω και εγώ τις ευχές μου στην αγαπημένη μας Τζίνα :D. Τζίνα μου γλυκιά εύχομαι η καλοσύνη σου και η θετική σου ματιά σε αυτή τη ζωή να γυρίσει πίσω και να σου φέρει απλόχερα χίλια καλά στην ζωή σου. Πάνω από όλα σου εύχομαι να έχεις υγεία εσύ και οι αγαπημένοι σου, να είσαι ευτυχισμένη, πλαισιωμένη πάντα από ανθρώπους που σε αγαπάνε και να έχεις ευημερία και αυτάρκεια.
Χρόνια πολλά και σε όλους του Γιώργηδες και Γεωργίες που έχετε, να τους χαίρεστε!
-
Πολλες καλημερες και απο μενα κοριτσια!με το καλο να βγουν τα ραμματα σας κοριτσια και να ευχαριστηθειτε τους ευατους οσο μπορειτε!Πολυχρονη και στο κοριτσακι μας Τζινακι...ολες εχετε δωσει μια ζεστη αυρα ενοτητας και κατανοησης για ολους...Φιλια στα μουτρακια σας!!
-
Καλημέρα κορίτσια ..
Βδομάδα θετικής ενέργειας ξημέρωσε . Κατερίνα καλύτερο θέμα δεν θα μπορούσες να βρεις για την εβδομάδα σου . Μακάρι να είναι τέτοια για ολους μας .
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες .
Χρόνια πολλά Τζίνα , πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη .
Ελη χρόνια πολλά στον αντρούλη σου , να είστε πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι .
-
Καλησπερα κ απο μενα κ να ευχηθω χρονια πολλα σε οσους κ οσες γιορταζουν κ ειδικα στην Τζινα μας να ειναι πολυχρονη κ ευτυχισμενη κ οτι μα οτι επιθυμει να της συμβει αμεσα..
-
καλημερα και καλη κατερινοβδομαδα να εχουμε.χρονια πολλα στην τζινα μας και στον αντρουλη της eli.
-
Καλησπέρα και από εμένα!
Ευχαριστώ κοριτσάκια μου για τις γλυκιές σας ευχές και εύχομαι και σε εσάς ότι ποθεί η καρδούλα σας να σας έρθει σύντομα!
Μόλις γύρισα από την μαμαδοβόλτα με μπόλικες φράουλες που θα τις κάνω μία ωραία μαρμελάδα! μιαμ μιαμ! Ημέρες χαράς και γιορτής η σημερινή και η αυριανή. Αύριο έχω εγώ την γιορτή μου και με χαρά έχω ήδη παραλάβει τα δωράκια μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη μιας και δεν διαθέτω πλέον χρήματα για την γυναικεία μου περιποίηση. Δυστυχώς λόγω της ανεργίας μου έχω κάνει περικοπές αναγκαστικά. Η γονείς μου μου έκαναν δώρο το μποτέ μου!!! Αύριο θα κλείσω ραντεβού σε κομμωτήριο για κουρεματάκι και θα κάνω και μανικιούρ, πεντικιούρ μόλις γιάνει λίγο το κομμένο μου δαχτυλάκι. Να προσπαθήσω να μακρύνω και λίγο να φαγωμένα μου νύχια. Μου πήρε και η αφή όμορφα ρουχαλάκια ανοιξιάτικα και είμαι χαρούμενη που πλέον έχω μικρύνει ένα νούμερο και έτσι νιώθω πιο άνετα. Πήρα και ένα τζιν παντελόνι σε προσφορά λίγο στενό αλλά το τσάκωσα γιατί για πρώτη φορά νιώθω την αυτοπεποίθηση ότι μέχρι να καλοκαιριάσει θα το φορέσω και αυτό.
Πριν λίγες μέρες κατέβασα και μερικά καλοκαιρινά ρουχαλάκια και διαπίστωσα ότι μου είναι πιο άνετα και μπήκα και σε κάποια που πέρυσι δεν έμπαινα. Έχω φτάσει αισίως σε κιλά που είχα να δω 3 χρόνια τώρα τουλάχιστον!
Δεν ξέρω τι καιρό κάνει στην υπόλοιπη Ελλάδα πάντως εδώ στας Αθήνας έχει καλοκαίρι σήμερα και τα πουλάκια κελαηδούν χαρούμενα παντού!
-
Αχ,Ελάκι μου κι εδώ καλοκαίρι έχει!ʼλλαξαν οι εποχές κι ούτε ένα φλας!Βγήκα εγώ αεράτη με μπλούζα,ζακέτα και επανοφόρι,χοντρό καλσόν...
Πού πας ρε Καραμήτρο;Μου φαίνεται απόψε θα βγάλω και το δεύτερο πάπλωμα...Έρχεται το καλοκαίρι κι ό,τι περίτεχνα κρύβαμε,φόρα παρτίδα τώρα!
Αυτήν τη στιγμή οι στηθοκολλητές θα έχουν αφεθεί τόπλες στα έμπειρα χέρια των γιατρών τους να τις ξηλώσουν...Ε,μετά θα μας κερατώσουν(κλασσικά!)...
Λείπει βέβαια το Τζινάκι από το καρέ του κυλικείου!ʼραγε πώς θα περνά τη γιορτούλα του σήμερα;Θα ξέμεινε από βενζίνη κανάς ελεύθερος κούκλος στο παραθύρι της
μπροστά;Θα μας κάνει καμιά κίντερ έκπληξη δώρο η σύνδεση του γείτονα να το έχουμε λιγάκι κοντά μας;Όπως και να'χει ελπίζω ν'απολαύσει τη μέρα της στο έπακρο!
Όλοι μας ασφαλώς!Εγώ φλερτάρω με μεσημεριανό ύπνο(πράγμα σπάνιο)καθώς δεν πολυκοιμήθηκα το βράδυ και 7 ώρες στο νοσοκομείο(χημειοθεραπεία μπαμπά)
χασμουριόμουν!!Σήμερα όλο και κάποιον δικό μας άνθρωπο έχουμε να γιορτάζει...Να είναι γεροί και να τα χαιρόμαστε τα μαλάματά μας!Όπου Γιώργος και μάλαμα δε λένε;
Ελάκι,χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου,Φτουτάτη,για τον αδερφό σου,εγώ,να χαίρομαι τον δικό μου,κάποια το παρεάκι της,το Πωλινάκι τον δικό της σύζυγο...
Φίλοι,γονείς,παιδιά...έχουν να πέσουν πολλά κεράσματα σήμερα...κανένα ωστόσο όσο γευστικό φαντάζομαι θα ήταν το Ελισοκολασμένο κέικ!Ψίχουλο δε θα'μεινε!
Aύριο θα σου κάνει εκείνος κάτι περιποιημένο από τα χεράκια του,να υποθέσω;Ε,ρε γλέντια που έχετε να κάνετε απόψε τα μεσάνυχτα στην τομή των γιορτών σας!
Τζίνα Λολομπριτζίνα,να μας είσαι υγιής,κάθε μέρα και πιο ελεύθερη απ'όσα σε ταλαιπωρούν,να τακτοποιηθείς με το καλό επαγγελματικά κι ό,τι άλλο λαχταράς,ευχή μας!
Πάνω απ'όλα να μη σβήσει ποτέ τ'ολοζώντανο γέλιο σου,που παρασύρει θετικά και τους πιο κατηφείς!Κι άντε,επιτέλους να σε δούμε κι από κοντά όσοι ακόμα ατυχούμε...ΧΧ
-
Έλη υπέροχο το συναίσθημα να μπαίνεις σε στενότερα ρούχα και να διαλέγεις γιατί σου σρέσουν κι όχι γιατί σ΄αυτά χωράς .
Κι εγώ χθες πήρα 2 παντελόνια 6 νούμερα μικρότερα απ αυτά που έπαιρνα τον περασμένο Σεπτέμβρη και 4 νούμερα μικρότερα απ' ότι τα Χριστούγεννα .
ʼντε και εις μικρότερα !!!!
-
Ναταλία μου σε ευχαριστώ για τις γλυκιές σου ευχές και εύχομαι τα καλύτερα και για τον αδερφό σου. Να είναι γερός και να τον χαίρεσαι! Ελπίζω και ο πατερούλης σου να είναι καλά και να μην έχει πολλές αδιαθεσίες από την χημειοθεραπεία.
Εύχομαι και ο δικός μου ο Γιώργος να μπορέσει να την σκαπουλάρει λίγο νωρίτερα σήμερα να τον χαρώ. Προς το παρόν βάζω σε τάξη το σπίτι μας και την ζωή μου με λίστες για υποχρεώσεις και δουλίτσες. Μαζεύτηκαν αρκετούτσικα και θέλω να ξεκαθαρίζω σιγά σιγά. Αύριο που είναι η γιορτή μου λέω να πάω να κάνω ένα δώρο όχι σε εμένα αλλά στους συνανθρώπους μου, οπότε θα πάω να δώσω αίμα εθελοντικά γιατί το έχω παραμελήσει λίγους μήνες τώρα.
Μίλησα με το Τζινάκιον να της ευχηθώ και δυστυχώς δεν προβλέπεται να την έχουμε στην παρέα μας σήμερα. Την Τετάρτη όμως ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή οπότε θα την χαρούμε και με το παραπάνω. Σας ευχαριστεί για τις γλυκές ευχές σας και σας εύχεται όλους τα καλύτερα. Περνάει όμορφα και σήμερα για την γιορτή της βάλθηκε με την μαμά της να ξαναπλάσει κουλουράκια με τα δυο χεράκια μιας και προηγούμενα μοιράστηκαν από εδώ και από εκεί και ξέμειναν χωρίς γλυκάκι. Την άκουσα όπως πάντα καλά και χαρούμενη.
Από το βυζομέτωπο όλα καλά. Δεν σας λέω λεπτομέρειες να μην στερήσω την χαρά από τις κοκόνες μας που τώρα καφεδιάζονται χαρούμενες. Το κέρατο πάει σύννεφο! :lol:
Ντόρα μου πράγματι η αίσθηση να μπαίνεις σε μικρότερα νούμερα είναι τέλεια! Να χαρείς τα μικρότερα νούμερα σου και σύντομα εύχομαι να φτάσεις και στον τελικό σου στόχο και να ανανεώσεις πλήρως την γκαρνταρόμπα σου!
Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που επιτέλους δεν αγχώνομαι για την αλλαγή της εποχής. Όλες μας έχουμε βιώσει το απερίγραπτο άγχος όταν καλοκαιριάζει που πρέπει να πετάξουμε στρώσεις υφάσματος από πάνω μας και να αποκαλύψουμε τα "κάλλη" μας. Αν και το φετινό καλοκαίρι θα με βρει ελάχιστα πιο ελαφριά από πέρυσι η αλλαγή είναι αισθητή και ευχάριστη. Τώρα που έχω στρώσει και περισσότερο την διατροφή μου νιώθω μέσα μου μία σιγουριά ότι θα έχω και πιο γρήγορη απώλεια βάρους. Όχι ότι με αγχώνει, όταν έρθει καλοδεχούμενη. Πλέον έχω καταφέρει το αδιανόητο, να νιώθω όμορφη στα κιλά που είμαι χωρίς να αγχώνομαι για το πως θα βγω στις παραλίες και πως θα φορέσω ελαφριά ρούχα. Είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος!!! :D
-
η τρισαθλια η ζυγαρια μου παιζει με τα νευρα μου.αυτο το φραγμα των 100 κιλων δε λεει να σπασει.