Ρεμεντι σκεφτεσαι να κανεις και τις Πασχαλινες διακοπες μαζι ή να αρχισουμε να ψαχνουμε νοσοκομεια? Που εισαι μαρη???
Printable View
Ρεμεντι σκεφτεσαι να κανεις και τις Πασχαλινες διακοπες μαζι ή να αρχισουμε να ψαχνουμε νοσοκομεια? Που εισαι μαρη???
Περιστατικο που μου συνεβη σημερα πηγαινοντας να ανανεωσω την καριερα μου στον ΟΑΕΔ , που δειχνει το επιπεδο του ανδρα που τρωει παντοφλιες στο σπιτι..
Γυριζοντας λοιπον απο τον οργανισμο επιτυχημενων , με το αυτοκινητο σε μια αποτομη κατηφορικη στροφη σε δρομο στενο και διπλης κυκλοφοριας ενας παντοφλακιας κοκκαλωνει το αμαξι του ,για να μην φαω καμια απο πισω απο κανεναν αλλον που θα εστριβε και αυτος απο εκει μιας και δεν ειχε ορατοτητα , του κορναρα απλα! Τον βλεπω να με κοιταζει απο το καθρεφτη και να χτυπιεται σαν χταποδι..!
Προχωρα ρε ανθρωπε του λεω θα μας φανε λαχανο ! Και τι κανει ο βαρυμαγκας παντοφλακιας??Βγαινει απο το αμαξι , κλεινει την πορτα με νευρα , με στελνει να παω να συνουσιαστω και ερχεται απειλητικα προς το αυτοκινητο μου! Τι εγινε ρε του λεω θα μας δειρεις κιολας? Και αλλα Γαλλικα μου εσερνε..Ωσπου βγαινει απο ενα αμαξι διερχομενο που προφανως παρακολουθησε την ολη φαση , ενα πραγματικο αρσενικο (ηταν και παιδαρος να το πω και αυτο) και πηγε να του σπασει τα μουτρα λεγοντας του ποσο μαλακας ειναι που βριζει μια γυναικα γιατι εκει μπορει!Τον εβαλε αρον αρον στο αμαξακι του τον παντοφλακια , το παλικαρι!! thank you my dear !!Eισαι η αποδειξη του οτι υπαρχουν ακομα αντρες!
[QUOTE=λιλιουμ;519033] δικης σου τζον τζον!!
Παντα πνευματωδης Λιλ . Πολυ το παω το χιουμορ σου .
Ρε συ Μνημόνιο δυστυχώς για την γυναίκα του ο τύπος μπορεί να μην είναι παντοφλάκιας.. να ήταν μόνο στην παιδική του ηλικία... αλλά μπορεί και τίποτα απ' όλα αυτά... γιατί έχω και δεύτερο σενάριο... Πάλι δυστυχώς για την γυναίκα του, να μην είναι παντοφλάκιας, αλλά γαριδάκης.
Κυκνακο μου σ' ευχαριστώ πολύ που ρωτάς... Πήγα λοιπόν, με αυτοπεποίθηση, πράγμα σπάνιο για εμένα, επειδή ξέρω την δουλειά λόγο προυπηρεσίας μεγάλης. Ήταν η καλύτερη συνέντευξη που έχω μέχρι τώρα.. και είδα και θετική την απέναντι μου... Ελπίζω να έχει αποτέλεσμα κι όλας το σημέρινό ραντεβού... Το θέλω! Το θέλω πολύ!
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...8374c75b34b6ac
Παρτα δημοσια και εσυ τα ξεφτιλικια σου θλιβερο ανθρωπακι.. Μονο εσυ πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις στερημενο προσοχης.. Ο μονος λογος που το βαζω ειναι για να καταλαβουν ολοι ποια συγκεκριμενη μαιμου εισαι.
(ας φαω και ποντους χαλαλι σου)
Δωρα , σε αποκαλει οντως ζελεδοειδες ή δεν βλεπω καλα?
Ηρθε και το χελιδονακι τωρα.
Γαμω το onion routing.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.