-
Αγαπες μου ήρθα!
Ξεκινω με ένα τραγούδι που αγαπώ και με ανεβάζει , ελπίζω να αρεσει και σε εσας!
http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o
όλα καλά με τα ραμματα κορίτσια. Μπήκαμε στο χειρουργείο στις 4 και κατι , πρώτα είχε την τιμή η Μακ όπου θα σας τα πει τα δικά της. Μετά πήρα σειρά εγώ, τσιτιδώθηκα για ακομη μια φορα, ξαπλωσα , εφαγα τις ξυλοκαινες μου ( ΤΕΛΕΙΑ) δεν ενιωθα τιποτα για ώρες , ήμουν σαν να μην χειρουργήθηκα ποτε!! Μου βγαλανε τα εσωτερικα ραμματα που εμποδιζαν και μου τραβηξαν 3 συριγγες υγρο απο το δεξιο μεμε που ειχε μαζεψει λογω της αφαιρεσης του ινεαδενωματος. Ελπίζω να μην ξαναχρειαστει αν και ειναι πιθανο μου ειπε ο γιατρος. Θα το δούμε σε 2 εβδομαδες που θα παω να βγαλω τα σημερινα ραμματα. Μεγαλη περιπετεια κορίτσια μου και ελπιζω να τελειωσει γρηγορα. Τωρα ποναω ξανα αρκετα.
Το θετικό σε όλη την υποθεση και σημαντικό είναι οτι οι γιατροι είναι ολοι πολυ ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα και διναν ο ενας στον αλλο συγχαρητηρια για την δουλεια τους. Περιττο να πω ότι σε ολη την διαδικασια μπορεί και να μπηκαν και βγηκανκαι 5-6 ασχετοι γιατροι ,μαλλον για να παρουν ματι διοτι αλλη δουλεια δεν ειχαν εκει. :puzzled::puzzled:
-
Αχ Λιλα δεν ειναι στο χερι του κοριτσι! σου κανει τσαλιμακια γιατι εχει παθει κοκομπλοκο το συστημα , λιγο υπομονη και αποχη απο την ζυγαρια και θα γινει και αυτο! και εγω κολαγα συχνα πυκνα και μετα εχανα 1-2 απανωτα.
-
Τελικα οι γιατροι ειναι πολυ γκομενακιδες, λιγο να τους ειχαμε τσιγκλισει και αποψε θα τα πιναμε παρεα! shame on them!
-
Ναταλια μου ελπίζω να ξεκουραστηκες , τι ωραιο πραγμα ο υπνος αλήθεια!!
ελπίζω όλα να πήγαν καλα με τον μπαμπα σου και μην νιωθει ασχημα μετα την θεραπεια.
Παω και εγω να ξαπλωσω γιατι ποναω κοριτσακια μου, περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τα επομενα ντεπον για να κοιμηθω.Να δω πως θα την βγαλω αυριο στην δουλεια...:crazy::crazy:
-
καλησπέρα, μια ιδανική μέρα! Αφού ξεπέρασα και τις λίγες τύψεις που μου είχαν μείνει που δεν πήγα στη δουλειά, πήγα στο προγραμματισμένο ραντεβού που είχαμε με την Κατερίνα με τους πλαστικούς μας, όντως μας βρήκανε πολύ καλά, συγχαίρανε ο ένας τον άλλον, πήραν το μάτι τους και οι 4-5 άσχετοι που και καλά ήρθαν για να βοηθήσουν. Τα ράμματά μου αφαιρέθηκαν, γιούπι, το τελικό σχήμα θα το πάρει το στήθος στο εξάμηνο όπου θα δούμε αν χρειαστεί αναθεώρηση ραμμάτων. Μας είπαν ότι τώρα μπορεί να φαίνεται άσχημο και απωθητικό αλλά με τους μήνες θα σβήνουν οι τομές και τα ράμματα και θα είμαστε κούκλες! Το Κατερινάκι ταλαιπωρήθηκε ,όπως σας τα είπε, ήταν και δύσκολη η περίπτωσή της, αλλά όλα καλά! Σε λίγους μήνες φιλενάδα, ούτε που θα θυμόμαστε ότι πονέσαμε! Το τανγκίνι θα σε κάνει να ξεχαστείς! :eureka:
Έκανα ένα απολαυστικό μπανιο, περιποιήθηκα το δέρμα που έχει ερεθιστεί σε διάφορα σημεία από τις αυτοκόλητες γάζες, έβαλα τις κρεμούλες μου και ονειρεύομαι όλα τα ωραία μελλοντικά...
Ανυπομονώ να πάω αύριο στη δουλειά, είμαι ράμμα-free, στηθόβαρο-free, ακεφιά-free!
Ναι, it's a wonderful world!
-
Xρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!Στο Τζινακι μας που ειναι ακομα στις εξοχας κ περναει ζαχαρη με ολη την οικογενεια,στον Ελινοσυζυγο,αν κ αρρωστη με κολασες με το γλασο σοκολατας,στον Πωλινοσυζυγο,ελπιζω να εισαι καλυτερα Πωλινα,στον Ναταλαδελφο το στερνοπουλι κ σε ολους τους αγαπημενους μας φιλους κ συγγενεις!
-
Κοκονες με τα ωραια μεμε που μας εχετε ριξει το κερατο συννεφο ολα καλα πανε .Κατερινακι μου εσυ εχεις λιγη ταλαιπωρια ακομη αλλα ολα καλα θα πανε!Αξιοθεατη η ομορφια σας γλυκιες μου!Κ λιγοι μπηκανε!Μακ εισαι μπανιαρισμενη κ μοσχομυριστη κ το βασικο χαρουμενη!Πολυ χαιρομαι!26 Μαιου ειμαι Αθηνα!Κανονιστε καφεδες κ οχι μονο!
-
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!!!
Χρόνια πολλά ,καλά και ευτυχισμένα να ευχηθώ στο ΤΖινάκι μας και στον αντρούλη της Έλλης ,να είναι γεροί και δυνατοί και πάντα χαρούμενοι στη ζωή τους !!!!!!!!
Κατερινακι μου καλή εβδομάδα που σίγουρα ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές αφού και εσύ και το
Γιωτάκι και τα μεμε σας χαίρουν άκρας υγείας ,να τα χαίρεστε !!!!!!!!!!
Υπόλοιπα δεν προλαβαίνω,σας φιλώ γλυκά φιλενάδες μου και καλό σας βράδυ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Αγαπημενες μου να μαι και γω!
Κατερινακι, οικοδέσποινα μας με τον υπέροχο κόσμο σου!!!!
Ναταλάκι να σ'ευχαριστήσω με την σειρά μου που με άφησες να μπω στον δικό σου κόσμο με τον δικό σου τρόπο! με εκανες να σκεφτώ να αναλογήστώ να αναρωτηθ και να μοιραστω!!!
http://dl4.glitter-graphics.net/pub/...ygkpzfr3jr.gif
Να ευχηθώ με την σειρά μου στο Τζινακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ & ΚΟΜΨΑ!!!!
και στο Ελλάκι να χαιρεται τον αντρούλη της τον πολυαγαπημένο!!
Σήμερα είναι η πρώτη γιορτή του γιού μου και είμαστε όλη μέρα στους δρόμους!! και για να κάνει και εντύπωση δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και από τις 18.00 ήταν μέσα στην γκρίνια!!!! χαλάλι του ομως!!!
Γιορτάζει επίσης ο μπαμπακουλης μου και ο πεθερός μου (όπου Γιώργος και μάλαμα δεν λέει???? όταν είναι 3 τι γίνεται???)
από κει και πέρα έχει πολλούς το σόι γενικα!
Θα σας καληνυχτύσω γιατί αύριο η μέρα μου θα ξεκινήσει από πολύ νωρις! θα τα πουμε αύριο λοιπόν!
Φιλια σε όλες σας!!!
http://dl.glitter-graphics.net/pub/6...im4oep4pb5.gif
-
Γλαύκη μου ωωωω τι χαρά! Θα μας έρθεις;;;; Γιούπιιιιι! Ελπίζω να μείνεις μερικές μέρες να σε χορτάσουμε γιατί στις 26 Μαίου η Κατερίνα θα γίνει νονά και θα είμαστε όλη μέρα στην Παλλήνη.
Θα μιλήσουμε και θα τα κανονίσουμε όλα!
Σας φιλώ αγαπημένες μου! Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά!
-
Αγγελικούλα μου να χαίρεσαι τους άντρες της ζωής σου! Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια! Να είναι όλοι γεροί και καλοτύχεροι!
Ευχαριστώ όλες σας για τις γλυκές σας ευχές. Μόλις έφυγαν και οι γονείς μου που ήρθαν να μας δουν και να μας ευχηθούν. Ήταν μία όμορφη μέρα γεμάτη με χαμόγελα και αγάπη. Αύριο οι γονείς μας φεύγουν για τον Βορρά αλλά δεν στεναχωριέμαι γιατί σύντομα, λόγω εκλογών, θα ανταμώσουμε και πάλι.
-
Αν ειχαμε μια χρονομηχανη και γυρνουσαμε πισω στο χρονο θα καναμε διαφορετικες επιλογες?και αν ναι ποσο διαφορετικη θα ηταν η ζωη μας?θα ειμασταν πιο ευτυχισμενοι ή μηπως οχι?μολις εστειλα ευχες σε φλερτ των μαθητικων μου χρονων.και μπηκα στον πειρασμο να φανταστω τι θα γινοταν αν αντι για το μαμακια ειχα κανει σχεση με αυτον που θα βρισκομουν σημερα?
-
Καλημέρα ομορφοκοσμε!! Σαν τον Αρναουτογλου αισθανομαι :dork:
Σήμερα σηκωθηκα και ετοιμασα ολομοναχη το παιδάκι μου για το σχολειο καθοτι όλοι κοιμωντουσαν ( γονεις μου και συζυγος) χωρις βεβαιως να σηκωσω το παιδι .Ειναι φοβερη η εφευρετηκοτητα που αναπτυσεις οταν δεν μπορεις να κάνεις φυσικα κάποια πραγματα ( πχ εγω που δεν μπορω να σηκωσω ακομη βαρος) Ενιωσα πολύ όμορφα.... ανέβηκε η ψυχολογία μου παρολο που σήμερα ξυπνησα και νιωθω σαν να έφαγα μπουνιες στα πλευρα ξανα απο το βαρος των πληγων μου.
Από σήμερα αναλαμβανω πλήρως τα καθήκοντα μου ως μανα και συζυγος καθως οι γονείς μου ανηφορίζουν για τον Βορρα στο σπιτάκι τους. Πρέπει να γίνω μια έξυπνη αμαζόνα για να τα βγάλω πέρα χωρις να επιβαρυνω τα τραύματα μου. Νιωθω δυνατη , θα τα καταφέρω!:bigsmile:
-
Λιλακι πολλες φορές αναρωτιόμαστε αν εκεινο και αν το αλλο..... το θέμα είναι οτι η επιλογη που έκανες σε έμαθε σε δίδαξε και σε έκανε τον ανθρωπο που είσαι σήμερα. Μην σκέφτεσαι μόνο τα κακα που ηρθαν με την επιλογή σου σκέψου και όλα τα καλά που έχουν βγει από αυτο. Το παρελθόν δεν γυρίζει πίσω, πρέπει να προχωράμε μπροστα. Πάμε για αλλα πεταλούδα μου!
-
Γλαύκη γίνομαι νονα την Κυριακη 27 Μαιου αλλά το Σαββατο 26 που θα έρθεις σίγουρα μπορουμε να βρεθούμε !!! Ουου Ανυπομονωωω!!!