μπράβο Constance!
συνέχισε!
Printable View
μπράβο Constance!
συνέχισε!
Θα φυγουνε τα κιλα δεν ειναι στο χερι τους.Ευχαριστω irene.:)
Constance ειμαστε στα ιδια κιλα!!!αντε με λιγη προσπαθεια κ γυμναστικη να τα χασουμε!!:)να παρουμε τα πανω μας!!Quote:
Originally posted by Constance
Καλημερα.Λοιπον ειμαι πολυ ικανοποιημενη.Εχασα ενα κιλο μεσα σε μια βδομαδα που εκανα μικρες παρασπονδίες.Εδειξε 81.9 μετα απο λιγο σταθεροποιηθηκε στα 82.Μια χαρα.:))
Οντως κι εχουμε και κοντινο στοχο.:)
μπραβο κοριτσια, κ τι δε θα εδινα να ημουν ξανα στα κιλα σας...εκει ημουν πριν παρω την ανηφορα
Θα πας!Quote:
Originally posted by badgirl
μπραβο κοριτσια, κ τι δε θα εδινα να ημουν ξανα στα κιλα σας...εκει ημουν πριν παρω την ανηφορα
Θα πας!
Στο χέρι τους είναι?
Ουστ παλιοκιλάκια!
Έχουμε γάμο!!!
xaxaxaxaxax θα παω ρε γαμωτο, για τη Ελλαδα ρε γαμωτο! χαχαχαχ
Μπράβο κοριτσάρα μου!!!
Έτσι σε θέλω!
Καλησπέρα κι από μένα!Ομολογώ πως έχω αρκετές μέρες να γράψω αλλά συνεχίζω να σας διαβάζω...Η δική μου κατάσταση δυστυχώς από τις μέρες των γιορτών κ' μετά έχει πάρει τη κάτω βόλτα...εν αντιθέσει με τη ζυγαριά μου που σίγουρα έχει ανοδική διάθεση κ' έτσι η λέξη ζύγισμα προς το παρόν για μένα είναι απαγορευμένη..να δω πότε θα μπω πάλι σε πρόγραμμα..:-(
ναμην περιμενεις δευτερες κ χαζομαρες. παρτο αποφαση κ ανεβα τωρα στη ζυγαρια κ αρχισε.
Γεια σου badgirl!Μωρέ δε περιμένω δευτέρες ας είναι κ' τρίτη...δυσκολεύομαι να βρω κ'πάλι το κίνητρο που χρειάζομαι.Σήμερα έλαβα κ' μια αρνητική απάντηση από την ΑΝΑΣΑ κ' ομολογώ απογοητεύτηκα περισσότερο.Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω να πάρω δύναμη να αρχίσω κ' πάλι θετικά κ' με δύναμη μέσα μου...
εγω εκανα ενα διαλλειμα ενα δεκαημερο απο την διαιτα και αρχισα παλι σημερα.αντε κανα μισοκιλακι εχω παρει.α δεν το ηξερα οτι η ανασα δεν τους δεχεται ολους.
να παρεις μια ανασα βασω κ την αποφαση να αδυνατισεις. Δε θελεις να παχυνεις αλλο...μετα η ζωη ειναι δυσκολη...
καλως ηρθες κ καλη κατηφορα! ωχ κι αλλη με πατινι κοριτσια χαχαχαχ :D
Λες να αλλάξω τικεράκι?? :P
Να ξεκινήσει η κατηφόρα?