ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΚΥΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
Printable View
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΚΥΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
Και απο μένα Πριγκιπικές καλημέρες με χαμόλελα! Φιλάκια!
Καλημέρα,Λινταλένια μου(κι ας μη με καταδέχεσαι!)
Καλημέρα,γλυκιά μου Αννεζίνα με τα κεφαλαία σου!
Καλημέρα,πριγκίπισσα της καρδιάς μου!
Κάτι Σαμπίνες,Σέρλοκ,Βάσιες,πλε� �στηριάζουσες,πρώην αγαπημένες,
θαμμένες εκεί στα γραφεία τους και στη χαρτούρα,και λοιπές ακριβοθώρητες,
καλημέρα,λέμεεεεε....Και για την περίπτωση που δε σας ενημέρωσαν,έχουμε κέφια σήμερα λέμε!
http://fereniki1.pblogs.gr/files/100630-haswell22.jpg
Έλα κεφάτο μου!
Έλα στο τσατ, είμαι εκεί και σε περιμένω!
καλημερα κι απο εμενα που κρατιεμαι και δεν μπαινω στο τσατ διοτι εχω πολυ δουλεια και κυριως εχω πολλες σκεψεις που δεν πρεπει να τις αφηνω με τη δικαιολογια οτι δεν προλαβαινω. τελος παντων ειμαι λιγο ψυχοπλακωμενη τις τελευταιες μερες. λιγο με την κορη μου λιγο με κατι ασχετα αλλα θεματακια. αφηστε τα.
αυτο παντως που δεν κρατιεμαι να αναφερω αν και η παρασκευη ειναι μακρυα ειναι οτι απο εχθες ζυγιζομαι και δεν το πιστευω. διοτι η ζυγαρια με δειχνει 84,4 εχθες και 84,3 σημερα. την παρασκευη ημουν 85,9. δηλαβη εχω χασει εναμισο κιλο σε 4-5 ημερες? αρα οταν περιμενουμε και μετα εχουμε περιοδο εχουμε κατακρατησεις? οτι και να ειναι, η ζυγαρια μου με αγαπαει, εγω την αγαπαω και τα βρηκαμε κοντολογις οποτε ναι, ναι με μισο κιλακι ακομη θα ειμαι μειον 20. γιες, μειον εικοσι απο τον περσινο μαιο. αντε ας ανοιξω μια σοδα να το γιορτασω. ελπιζω να μη γυρισω απο το τριημερο με 2-3 κιλα επανω. τελικα καλαμπακα θα παμε αλλά διστυχως ο καιρος δεν με αγαπαει. βροχες προβλεπονται αλλα τελος παντων. απο το ολοτελα....
παρασκευη θα λειπω ως γνωστον, αυριο μαλλον δεν θα μπω καθολου διοτι θα εχω καποια στο κεφαλι μου ολη μερα, μαλιστα θα την εχω και σημερα βραδυ και αυριο βραδυ για φαγητο εξω και απο τωρα λιγουρευομαι τα μανιταρια σχαρας και τα ψητα λαχανικα με μπαλσαμικο που τα καταβροχθισω. οχι δεν σας λεω τι αλλο θα φαω. ειναι και πρωι ακομη και επειδη προβλεπεται και το τριημερο καπακι, το μονο που μου ευχομαι ειναι να καταφερω να κρατηθω εντος λογικων πλαισιων και να μην ειμαι την επομενη παρασκευη πανω απο τα 85.
oh yes-my 84,3 kilos kai myself are wishing you and me good luck till next Monday. (ταχα ειμαι και ψυχοπλακωμενη....που και να μην ημουν....)
τα καταφερα αλλαξα και το τικερακι μου και δεν σκοπευω να το αυξησω την επομενη παρασκευη -ελπιζω να το θυμαμαι αυτο καθε φορα που θα καθομαι στο τραπεζι ολες τις επομενες μερες
Μπράβο BARB3 !
Είσαι πολύ δυνατή!
Και έκανες κάποιο πρόγραμμα ή από μόνη σου περιόρισες την ποσότητα?
τα ρεντουκτιλ να ειναι καλα. κατα καιρους εχω προσπαθησει πιο σοβαρα και μαλιστα μερικα κιλα τα εχω χασει και δυο και τρεις φορες σε αυτο τον εναμισο χρονο. μπορει αν ημουν και 74 αν δεν ειχα τις πολυφαγικες μου εβδομαδες αλλα ετσι ειμαι εγω-το πηρα αποφαση. γενικα εχω προσπαθησει να μαγειρευω χωριστα η τελος παντων να τρωω διαφορετικα-μη λιπαρα φαγητα. ετοιμαζω ενα "καζανι" με κατι ελαφρυ για να εχω να τρωω 2-3 μερες και να μη πεσω με τα μουτρα σε οτι αλλο βρω μεχρι να ετοιμασω κατι φρεσκο. ετσι για παραδειγμα ψηνω 2 κοτοπουλα, κοβω ενα μεγαλο ταπερ λαχανο για σαλατα, μαρειρευω 1 κιλο κατεψυγμενα φασολακια χωρις λαδι κλπ. καπως ετσι.
καλα, δεν εισαι στο τσατ?
BARB μου δεν ξερω εγω γιατι αρχισα να χοροπηδαω με την δικη σου απωλεια, ειναι που σας νιωθω τοσο κοντα μου στο θεμα αυτο, τωρα ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ, βλεπω και ταβερνουλες, οι οποιες ειναι ευκολο να σε παρασειρουν, Κρατησου γερα λεμε, τα μανιταρια ειναι τελεια και χωρις θερμιδες, γιαυτο πλακωσου σε αυτα..........
δεν ειναι τελειο να βλεπεις ξαφνικα μια τετοια απωλεια?
εμενα αυτη την εβδομαδα δεν με αγαπαει ακομα η ζυγαρια, δεν λεει να ξεκουνηθει απο το 79,5, λες και μου λεει το 79 δεν ηθελες να δεις ε κατσε λιγο παραπανω να το απολαυσεις,
κατα τα αλλα αρχισα θεραπειες σε μια αισθητικο (ΗΥPOXI και θαλασσοθεραπειες) 700 ευρω οι 24 επισκεψεις, κυριως για την κοιλια που εχω το προβλημα. αυτο το HYPOXI ειναι μια θεραπεια για τοπικο παχος που φορας μια στολη σαν αστροναυτης και κανεις διαδρομο, θα σας ενημερωνω για τα αποτελεσματα.
και ολα αυτα μετα συζηγικης συνεναισεως φυσικα, οχι για να μη λενε μερικες μερικες,
ναταλια σ'ακουσαμε καλε μη φωναζεις, λιγο αργησαμε να πουμε καλημερα και αμεσως την φωτογραφια με την χειροπεδα.....
φιλια σε ολες
Μπαρμπούνι μπράβο για την απώλεια, και εγώ τα ίδια με σένα κάνω κατά καιρούς, αυτόν τον καιρό με έχει σώσει η κρεατόσουπα, νομίζω ότι έχω χάσει αλλά δεν τολμώ να ανέβω στη ζυγαριά για να μην απογοητευτώ, θα ανέβω την Παρασκευή....
Είπα να μπω και εγώ μετά από μέρες και διαβάζω για μαύρα σεμινάρια με μαύρα κοράκια, κάποια κοριτσάκια θέλουν σκούντιγμα..... είναι καιρός για τέτοια σεμινάρια???
Ναταλάκι θα σου ζήσει το ανιψάκι σου, να?ναι γερό, δυνατό και ευτυχισμένο!
ω Ναταλάκι να σαι πάλι εδω στα κέφια σου.. προχωρα ... σε θελει όλη η χώρα ένα πράγμα..
Μπράβο barb συγχαρητήρια γλυκιά μου!!!!!!!!!! και σε κατωτερο νούμερο εύχομαι!!
Βάσια καλησπέρα!! καλή επιτυχία στο αστροναυτικό πρόγραμμα.. είθε να σου κάνει και αστροναυτικό .... κορμί...
αλαλουμακι..κλμ... λίντα...μαρικάκι... αννεζίνα..σας φιλώ όλες μια μια ξεχωριστα..και γλυκά
ελπίζω να μη ξέχασα καμιά σας... φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλαμπάκα λοιπόν!Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία εξόρμηση ήταν στην Καλαμάτα!Quote:
Originally posted by BARB3
... τελικα καλαμπακα θα παμε αλλά διστυχως ο καιρος δεν με αγαπαει. βροχες προβλεπονται αλλα τελος παντων. απο το ολοτελα....
Φαντάζομαι οι επόμενες επιλαχούσες είναι τα Καλάβρυτα και η Καζαμπλάνκα!
Ίσως ένα "μένουμε Ελλάδα"σας άνοιγε το δρόμο και σε μη ομόηχους προορισμούς...
Εδώ υποκλινόμαστε στη μεγαλειότητα σου και τα 84,3 kilos της!Quote:
Originally posted by BARB3
oh yes-my 84,3 kilos kai myself are wishing you and me good luck till next Monday. (ταχα ειμαι και ψυχοπλακωμενη....που και να μην ημουν....)
Κι αν γελάνε κι όσοι δε σε γνωρίζουν,πού να'ξεραν πόσο δε σου φαίνεται δια ζώσης όλο αυτό το ταπεραμέντο!
Όταν μιλάνε για σιγανά ποταμάκια...Δε γνώρισαν τον αρχισιγανοπόταμο αφεντιά σου!Καλά να περάσεις!Φιλιά!
ʼντε πάλι!Μα δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει τόσο εντύπωση αυτή η θεματική!Quote:
Originally posted by alalumaki
Είπα να μπω και εγώ μετά από μέρες και διαβάζω για μαύρα σεμινάρια με μαύρα κοράκια, κάποια κοριτσάκια θέλουν σκούντιγμα..... είναι καιρός για τέτοια σεμινάρια???
Όλους μας αφορά αναμφισβήτητα ο θάνατος τόσο για μας τους ίδιους όσο και για τους δικούς μας.
Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να το ξορκίζουμε σαν κακό φτου φτου,μακριά από μας ένα πράγμα!
Το να ενημερωθούμε για κάποια συναφή ζητήματα,να εξοικειωθούμε κάπως μαζί του,να μιλήσουμε για διαχείρηση πένθους,
ανακουφιστική φροντίδα όσων ταλαιπωρούνται από ανίατη ασθένεια κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα δεν καταλαβαίνω γιατί τρομάζει.
ʼσε που ο θάνατος εμπεριέχει σημαντική απώλεια,την οποία καλούμαστε ν'αντιμετωπίσουμε συχνά στη ζωή μας...
Εμένα με αφορά ο,τιδήποτε αγγίζει τα όρια της ψυχολογίας και τον άνθρωπο!Εδώ παρακολουθώ κάτι σαν σεμινάριο γονέων η άτεκνη,
στο θάνατο που τον φέρω ήδη μέσα μου θα σκιαχτώ και θ'απουσιάσω;Όλα για τους ανθρώπους είναι!Όσο πιο ενημερωμένοι,
ψαγμένοι και δεκτικοί σε οπτικές είμαστε,έχω την αίσθηση πως είναι μόνο προς όφελος μας!Προσωπική μου άποψη.Τίποτα παραπάνω.
Κι αφού τα είπα και ξεθύμανα η γυναίκα,παίρνω δυό ανάσες και σας γλυκοκαληνυχτώ όλες!
Ακόμα κι εσένα πρώην αγαπημένη μου,που δε δίνεις την παραμικρή σημασία για τη σχέση μας,που ψυχοραγεί!
http://a-href-----style--di.pblogs.g.../226232-88.gif