χιχιχι τα ειδααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!χιχιιχιχιχιιχιχιιχ� �χιιχιχιχ
Printable View
χιχιχι τα ειδααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!χιχιιχιχιχιιχιχιιχ� �χιιχιχιχ
κοριτσιιιιι μου???????????????????????????????????????
Καλημέρα...
Είμαι κάπως άρρωστη και χτες δεν ήρθα δουλιά. Εσείς τί κάνετε?
Περαστικά σου Πωλινάκι σε εσένα και στον γιόκα σου!
Μετά την επανεξέταση υπόσχομαι να το ανανεώσω! ;) Έχω πάντως παρατηρήσει ότι η ζυγαριά του γιατρού και η δική μου έχουν απόκλιση 3 ολόκληρα κιλά!:shocked2: 2 μέρες πριν την επέμβαση ζυγίστηκα στο σπίτι και ήμουν 130 ενώ στο Ρίο η ζυγαριά έδειξε 127. Προς το παρόν ακολουθώ τη ζυγαριά του γιατρού αλλά μετά θα ακολουθήσω τη δική μου οπότε θα ενημερώνω πιο τακτικά το τίκερ :smilegrin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Εσύ πότε θα ανανεώσεις βρε το τικεράκι σου? δεν μπορώ να βλέπω αυτό το 13!!!!
Και πότε είναι η επανεξέτασή σου??? Ανυπομονώ να δω το ψαράκι να μετακινείτε βρε μαράκι μου, που έχεις αφήσει εκεί κολλημένο εδώ και 2 μήνες!
Την Τετάρτη Πωλίνα μου! Υπόσχομαι να το μετακινήσω άμεσα μετά την επανεξέταση! Πού θα πάει θα κολυμπήσει το ψαράκι όλο και πιο μακριά!
Αντε με το καλό!!! Εγώ Πέμπτη έχω ραντεβού με την διατροφολόγο!
Σου εύχομαι να το μετακινησεις σε δυψίφιο, άλλωστε του αξίζει τόσες μέρες που το έχεις και κάθετε εκεί!!!!
polinaki περαστικά σ' εσένα κ στον γιόκα σου.
Μου αρέσει πολύ το φορεματάκι σου κ σου πάει πολύ :):)
Καλησπέρα σας!
Σε ευχαριστώ πολύ break μου, να'σαι καλά.
Λοιπόν, θυμάστε που λέγαμε πιο παλιά για την αδελφή μου, και για το ότι θεωρεί αδύνατον να είναι πιο αδύνατή της? και επίσεις ότι θα της έδεινα σε κάπια φάση το παντελόνη μου γιατί πια θα μου ήταν χαλαρό? Ε χθες έγινε κάτι που το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Θα σας πω τί έγινε, κι ας με πείτε κακιά, δεν πειράζει, εγώ το χάρικα.
Χθες λοιπόν, γύρω στις 5 το απόγευμα έρχετε πάνω και μου λέει "πωλίνα, έχεις κανένα ρούχο να μου δώσεις να φορέσω απόψε που είμαστε καλεσμένοι σε κάτι φίλους?" "τώρα μιλάς σοβαρά?" της λέω. "Ναι, λέει, δεν έχω κάτι να φορέσω για αυτή την εποχή που να είναι καλό". "Οκ της λέω, έχω κάπια ρούχα, έλα να δοκιμάσεις". Πάμε λοιπόν στο δωμάτιο, και της ανοίγω το ντουλάπι μου, και της λέω "τί θες, παντελόνι, φούστα ή κολάν με φορεματάκι?" "κολάς με φορεματάκι, λέει, για να κρίβει την κοιλιά μου". Την δείνω λοιπόν ένα κολάν από τα κενούρια μου (το οποίο είναι και το πιο στενό, άλλωστε σκόπιμα της έδωσα αυτό), και πήγε να το φορέσει, αλλά δεν της ανέβαινε. Της λέω "Αστο, θα σου δώσω ένα από τα προηγούμενά μου, γιατί αυτό θα μου το ξεχειλώσεις αν το πιέσεις για να μπεις μέσα", και της έδωσα ένα από τα "καλά" που είχα πριν, το οποίο ακόμα φοράω κάπιες φορές αλλά μου είναι χαλαρό. Εκείνης λοιπόν της ήταν καλό. Την είδα που μούτρωσε, αλλά εγώτο χάρηκα. Της έδωσα και ένα μπλουζοφορεματάκι καινούριο, και την ήταν και αυτό στενό στις πλάτες. "Μα έχω πιο στενές πλάτες από σένα? της λέω γελόντας από μέσα μου." δεν απάντησε. Της έδωσα ένα άλλο που είναι πιο χαλαρό σαν στυλ και της έκανε.
|Μπορέι να φαίνομαι κακιά, αλλά βαρέθηκα τόσα χρόνια να είμαι η χοντρή αδελφή. Τώρα πια ήρθε η στιγμή που θα είναι αυτή η χοντρή αδελφή, αν δεν κάνει κάτι για τον εαυτό της.
Τώρα, το άλλο που έγινε σήμερα και με έκανε πολύ χαρούμενη, είναι ότι τώρα πριν λίγο που επέστρεψα από το jumbo, ήταν στο σπίτι κάτω της θείας μου, ο θείος μου με τον αδελφό του. Ο αδελφός του έχει από τα Χριστούγεννα να με δει. Καλησπέρα τους λέω, μεστο σκοτάδι, καλησπέρα Χρυστάλλα, απαντάει ο αδελφός του θείου!!! Τότε ακούω τον θείο μου να λέει, δεν είναι η Χρυστάλλα, η Πωλίνα είναι. Και του λέω και εγώ, θείε μα δεν με κατάλαβες? η Πωλίνα είμαι. Αμέσως παιδιά έτρεξε κοντά μου, και με τράβηξε στο φως της βεράντας και μου λέει "¨Στα αλήθεια είσαι εσύ!! Δεν σε κατάλαβα!!! Εχεις αδυνατίσει τόσο μα τόσο πολύ!!!! Εχεις ομορφύνει και πάρα πολύ!!!! Είδες άμμα θες ότι μπορείς να τα καταφέρεις? Μπράβο σου κοπελλάρα μου, άντε και σύντομα στον στόχο που επιθυμείς". Πραγματικά συγκινηθηκα με ταλόγια του, γιατί κατάλαβα πως τα εννοούσε, πως έβγαιναν μέσα από την καρδιά του!!!
Α και κάτι άλλο!!! Τρίτη απόγευμα, έχω ραντεβού για πρώτη φορά με ψυχολόγο!!! Μου τον σύστησε η παθολόγος μου γιατί προχτές που πήγα (ούτε αυτή με κατάλαβε, και δάκρυσε από την χαρά της για το αποτέλεσμά μου) συζητήσαμε λίγο και για το ότι δεν συνιδητοποιώ την αλλαγή μου, ούτε την θεωρώ μεγάλη, και για το ότι ΄νιώθω πολύ να παλεύω με τον εαυτό μου όταν είμαι συνεσθηματικά φορτισμένη. Ετσι λοιπόν, Τρίτη ξεκινάω συνεδρίες!!!
Μπράβο Πωλίνα, πολύ καλό βήμα οι συνεδρίες, εύχομαι να έχεις χημεία με τον ψυχολόγο και να καταθέσεις την αλήθεια σου ώστε να υπερβείς ό,τι σε κρατάει πίσω, καθηλωμένη στην παλιά αυτο-εικόνα σου.. Βήμα-βήμα κατακτιούνται οι στόχοι μας και εσύ είσαι σε πολύ καλό δρόμο!
Γιώτα μου, το καλό είναι ότι στην συζήτηση που είχα με την παθολόγο μου, καθώς και στην δεκάλεπτη συζήτηση που είχα μέσω τηλεφώνου μαζί του, μου είπαν και οι δύο ότι από την στιγμή που είμαι συνηδητοποιημένη με το τί μου συμβαίνει, και περίπου ξέρουμε που θέλουμε να εστιάσουμε, δεν θα χρειαστώ πολλές συνεδρίες πρωτού καταλήξουμε σε κάπιο αποτέλεσμα. Τώρα η πορία θα δείξει. Ελπίζω μόνο να βρει σύντομα ο άντρας μου δουλιά για να μπορέσω να είμαι πιο ανεξάρτητη με τα οικονομικά μου και να ξεκινήσω και το γυμναστήριο που τόσο μα τόσο πολύ θέλω.
Αχ η εκδίκηση τρώγεται κρύα, και είναι πολύ νόστιμη η άτιμη! Γιατί να λυπόμαστε αν φαινόμαστε κακοί, όταν τόσα χρόνια μας αντιμετώπιζαν σαν χοντρούς; Αισθάνθηκε ποτέ κανείς από αυτούς το μέγεθος της κακίας που βγάζανε πάνω μας; Απωθημένα είναι, θα βγουν σε κάποια φάση!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μπορέι να φαίνομαι κακιά, αλλά βαρέθηκα τόσα χρόνια να είμαι η χοντρή αδελφή. Τώρα πια ήρθε η στιγμή που θα είναι αυτή η χοντρή αδελφή, αν δεν κάνει κάτι για τον εαυτό της.
Polnaki ποιος σε πιάνει τώρα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Πωλίνα μου σου εύχομαι να ζεις μόνο στιγμές ικανοποίησης από εδώ και στο εξής!:yes:
Και η ικανοποίηση ακόμα συνεχίζετε!!!!!!
Ηρθε σήμερα μιά θεία μου για επίσκεψη και μου άρχισε τα πόσο χαρούμενη είναι που με βλέπει τόσο αδυνατισμένη, και πως έχω αλλάξει πολύ κτλ. Και μετά γυρνάει με ένα ύφος στην αδελφή μου, η οποία ήταν μπροστά όση ώρα μου έκανε τα κομπλιμέντα εμένα, και της λέει σε αντίθεση με σένα που κάθε φορά που σε βλέπω όλο και χοντρένεις, γιατί δεν κάνεις για τον εαυτό σου, δηλαδή τι περιμένεις, να φτάσεις στο απροχώριτο, εκεί που δεν θα έχει πια επιστροφή? Δες, η Πωλίνα ντυμένη φαίνετε πιο αδύνατη από σένα, αφού έχεις παράδειγμα σπίτι σου προς μίμηση, γιατί δεν το ζηλεύεις με την καλή ένοια και να το ακολουθήσεις και εσύ?
Το μόνο που απάντησε η αδελφή μου, με το δηλητηριώδες ύφος της ήταν "εμένα έτσι μου αρέσω, και έτσι και αλιώς η Πωλίνα είναι γεμάτη χαλάρωση ενώ εγώ όχι" και εφυγε νομίζοντας έτσι ότι με πρόσβαλε.
Εγώ όμως ευχαριστήθικα πολύ αυτά που τις είπε η θεία. Το ότι έχω χαλάρωση, δεν περίμενα αυτήν άλλωστε να μου το πεί!!!