-
Μόλις επέστρεψα και εγώ από το μποτέ μου νο1 γιατί αύριο θα κάνω και μποτέ ν2 :D
Έκανα μανικιούρ - πεντικιουρ σε μοβ αποχρώσεις και είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους άρχισα να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Αύριο έχουμε κούρεμα - χτένισμα και βάψιμο! Νιώθω ήδη ανανεωμένη και πιο ανάλαφρη. Η ζυγαριά σήμερα έδειξε ένα κιλάκι ακόμη μείον, όχι ότι μετράμε :lol:, και πολύ το χάρηκα που επιτέλους έχω μπει σε μία σειρά στην διατροφή μου τόσο καλή που μάλλον τα κιλάκια θα φεύγουν δίχως κόπο. Η προσπάθεια μου 1,5 χρόνο τώρα αρχίζει να αποδίδει καρπούς αισθητούς και δεν μιλάω μόνο για τα κιλά. Νιώθω τόσο ήρεμη πλέον με το θέμα διατροφή, χωρίς στερήσεις, και απολαμβάνω μία πρωτόγνωρη ισορροπία για τα δικά μου δεδομένα.
Κατερινάκι το κέικ είχε πράγματι επιτυχία! Αφού δεν μπορείς να πας γυμναστήριο πνίξε τον πόνο σου στο σοκοκέικ :lol:. Πόσο χαίρομαι που σήμερα νιώθεις καλύτερα δεν φαντάζεσαι! Εύχομαι η ανάρρωση σου από εδώ και πέρα να γίνει με πιο γοργούς ρυθμούς και σύντομα να χορεύουμε ζούμπες παρέα.
Εγώ έκανα το αδιανόητο σήμερα και αφού ήπια το κεφίρ μου και έφαγα το φρούτο μου το πρωί, έφαγα μόνο το μισό κομμάτι κέικ μου για πρωινό και το υπόλοιπο το έφαγα για πρόγευμα με μπανανούλα χιχιχιχι. Μα πόσο οικονομική έχω γίνει πια! Μακάρι να μου κρατήσει αυτή η νέα φάση που μπαίνω για πάντα!
-
Αφη μουυυυ
τι τέλεια και το μποτε και το κιλακι , ουααου!!Πόσο χαίρομαι δεν φανταζεσαι!!! Αντε σε βλεπω να φορας το τζιν που αγορασες την προυγουμενη εβδομαδα οταν θα παμε Λιτοχωρο για εκλογες!!! Γιούπιιιιιι
-
Και η εβδομαδα θετικής ενεργειας καλά κρατει φιλεναδες μου!!
Η Ναταλία καφεδιαζεται και βολταρει στις αγορές με νεα διάθεση!
Η Μακ εχει καρφωμενο το χαμογελο στα χειλη και περπατάει καμαρωτα οτι και να συμβει
Η Ελι τακτοποιει δουλειες στο αψε σβησε , κανει μποτε και χανει κιλα
Η Ελενη εγινε διψηφια και συνεχίζει ακαθεκτη
Η Αβα επανηλθε στον ισιο δρομο και απεκτησε παλι τον ελεγχο
Η Γλαυκη πηρε ημερομηνια για την επεμβαση και ετοιμαζεται για την μεγαλη της αλλαγη
Εγω σημερα νιωθω πραγματικά αλλος άνθρωπος με μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων και εχω εκπλαγει!! συνηθως τετοια ωρα ειναι να με μαζευεις με τα κουταλακια απο το πατωμα απο την εξαντληση!
Όλα αυτα στην εβδομάδα μου!!! Νομιζω είμαι γουρλου!!!! Αντε πειτε μας και οι υπολοιπες τις ωραιες σας στιγμες και τα μικρα πραγματάκια που κανουν τον κοσμο σας πιο ομορφο!!! Και αν δεν μπορειτε να σκεφτητε κατι, είναι επειγον να δημιουργήσετε καλες συνθηκες για να προκαλεσετε οι ιδιες τις τυχες σας!!
Πχ Εγω αυριο θα βαψω μαλλι παντως για να ανεβει λιγο ακομη η διαθεση μου.
-
γεια σας και απο μενα ηρθα λιγο αλαγμενη απο καλλιοπη σε mermaid αλλα ειπα μια και αρχισα τις κατηφορες να βγαλω τον πραγματικο μου εαυτο!
κατα αρχην χρονια πολλα στο τζινακι την eli και στον αντρα της καλη εβδομαδα στην katie και γρηγορη αναρωση
δεν σας εγραψα τοσες μερες αλλα δεν εχασα τιποτα τα διαβασα ολα απλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου αυτες τις μερες λιλακι μπραβο κοπελα μου για το διψιφιο !!
αν και εγω ακομη αργω οταν το δω θα κανω πανηγυρι!
γλαυκη μου αντε τελειωνεις και εσυ υπομονη και θα περασουν οι μερες μπηκες στην τελικη ευθεια πλεον
φιλια σε ολες και να περνατε καλα!
-
Να τα, να ταααα, τα ευχάριστα! Ουυυυ Καλλιόπη μας μεταμορφώνεσαι σε μία όμορφη γοργόνα και κολυμπάς με χάρη μπροστά από το καταμαράν σου να του δείχνεις τον δρόμο της κατηφόρας! Μπράβο κορίτσι μου, για πότε μπήκες στο νοσοκομείο για πότε βγήκες και οι κατηφόρες σου είναι εκπληκτικές! Εύχομαι σύντομα και η διάθεση σου να πάρει τα πάνω της :).
-
Και η αφιέρωση της ημέρας :D
Wonderful life
-
eli μου λιγο δυσκολο με οσα μου συμβαινουν αλλα το παλευω για χαρη των παιδιων μου !
και εγω ελπιζω να πανε πιο καλα αλλα φως στην ακρη του τουνελ δε βλεπω!
-
Κουράγιο γοργόνα μου! Σίγουρα με την βελτίωση της υγείας σου θα μπορέσεις να διαχειριστείς και πιο εύκολα τις δυσκολίες που σας έχει φέρει η ζωή. Ρόδα είναι και γυρίζει... που θα πάει, θα δούμε και καλύτερες ημέρες :kiss:
-
τσουπρεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!Τ ζινακιον παθαμε στερητικο που εισαι?καλλιοπη ποιος στο αλλαξε το username?θελω και εγω καιρο τωρα.
σημερα γυρναγα ολο το πρωι με τη mother πεθανα στο περπατημα.πηρα 2 φορεματα και πολλα θετικα σχολια απο κοσμο που δεν με εχει δει εδω και καιρο.
-
Λιλάκι μου μπράβο σου κορίτσι μου. Πόσο χαίρομαι που ψώνισες ρουχαλάκια, έτσι για να καταλαβαίνεις και το νέο σου σώμα καλύτερα. Πως νιώθεις σήμερα; Σε χτύπησε λίγο ο ήλιος; Χαμογελάς;
-
Hallo τσούπρες. Πριν λίγο μπήκα σπίτι. Είχα πάει από τη μητέρα μου να δω αν είναι όλα καλά γιατί ο Σουμάχερ (η μητέρα μου δηλαδή) στούκαρε λίγο το αυτοκίνητο στον γυρισμό από το εξοχικό. Ευτυχώς που έπιασαν οι προσευχές μου που έκανα πριν το ταξίδι της και οι ʼγιοι έβγαλαν σήμερα επάξια το μεροκάματό τους εφόσον έκαναν καλή δουλειά! Η μητέρα μου είναι μία χαρά και το αυτοκίνητο έχει κοπανηθεί στο δεξί φτερό και δεν ανοίγει παρά μόνο 10 πόντους η πόρτα του οδηγού. Μόνο από την πόρτα του συνοδηγού μπορείς να μπεις. Πήγα να δω τι έγινε για να πω και στην αδερφή μου που είναι στη δουλειά. Η μητέρα μου μας είπε ένα σενάριο που εγώ το έχαψα αμέσως αλλά η αδερφή μου που έχει πιο δαιμόνιο μυαλό κατάλαβε ότι έγιναν αλλιώς τα πράγματα και μάλλον έχει δίκιο. Το αυτοκίνητο είχε πρόβλημα με τη μίζα και δεν έπαιρνε μπροστά γι'αυτό και το πήγε η αδερφή μου στο συνεργείο τη Δευτέρα και το πήρε εχθές. Η μητέρα μου μας είπε ότι πάλι δεν έπαιρνε μπροστά η μίζα και πήγε να το σπρώξει μόνη της και μετά δεν μπορούσε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο και έστριψε το τιμόνι και έπεσε το αυτοκίνητο σε κάτι συρματοπλέγματα. Επειδή όμως προσπάθησε να το σπρώξει το αυτοκίνητο πριν λίγες μέρες η αδερφή μου όταν εμφάνισε το πρόβλημα με τη μίζα και δεν έπαιρνε μπροστά και ήταν δύσκολο, άραγε πως κατάφερε να το σπρώξει μόνη της η μητέρα μου, που ήταν και πολύ φορτωμένο μάλιστα και να του δώσει και τόση ώθηση ώστε μετά να μην προλάβει να μπει μέσα; Ήρθε εν τω μεταξύ και ο φίλος της αδερφής μου το μεσημέρι και το είδαμε μαζί το αυτοκίνητο, το οποίο έπαιρνε μπροστά αμέσως! Θυμήθηκα δε ότι πέρυσι το καλοκαίρι που είμασταν στο εξοχικό μία μέρα πηγαίνοντας για μπάνιο την ώρα που ξεκίνησε η μητέρα μου να οδηγεί άρχισε να ψάχνει τα cd για να βάλει μουσική και δεν πρόσεχε που πήγαινε και της φώναξα και σταμάτησε στο τσακ πριν πέσουμε στο συρματόπλεγμα ενός χωραφιού, του ίδιου χωραφιού που έπεσε και σήμερα! Τυχαίο; Δε νομίζω! Οπότε το πιο πιθανό είναι να έκανε και σήμερα το ίδιο, ξεκινώντας για την επιστροφή έψαχνε τα cd για να βάλει μουσική και πήρε φόρα κατηφόρα! Η έρμη η αδερφή μου πάλι θα το πάει στο συνεργείο αύριο για να φτιάξουν την πόρτα. Κρίμα που δεν υπάρχει συνεργείο να επισκευάσει και την ηλιθιότητα της μητέρας μου! :lol: Αύριο θα της πω ότι καλή η προσπάθειά της αλλά δεν μας ξεγέλασε, την καταλάβαμε και καλά θα κάνει να είναι πιο συγκεντρωμένη γιατί δεν ξέρω αν θα πιάνουν πάντα οι προσευχές μου!
Eli με γειά τα νυχάκια σου, φωτό δεν έχει; Καλόμαθα βλέπεις από τη ΜακΓιώτ.
Κατερινάκι πολύ χαίρομαι που έχουμε την εβδομάδα σου, την Ε.Θ.Ε. (Εβδομάδα Θετικής Ενέργειας) όπως λέει και η ʼβα!
Γοργόοοοοοοοοονα μου!!!! Τι υπέροχες εξελίξεις είναι αυτές; Βρε συ λες να έκανε μικρή παράκαμψη και η Μαντόνα γι'αυτό έχει κορμί γοργόνα; :lol:
Λίλα καλοφόρετα τα φορέματά σου.
-
σας βαζω ενα τραγουδακι πολυ αγαπημενο μου, μια μικροκαμωμένη τραγουδίστρια με πολυ μεγαλη φωνη
http://www.youtube.com/watch?v=eAfyFTzZDMM
-
και εκει που εβλεπα την Αγκιλερα επεσα πανω σε αυτο το τραγουδι και ξερετε ποια μου ηρθε κατευθειαν στο μυαλο?? ΜακΓιωτ μου δικο σου!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RQa7SvVCdZk
-
Λουλουδιασμενες φωτεινες πολυχρωμες καλησπερες!Γραφουμε στε παλια μας τα παπουτσια οτι μας στενοχωρει κ προχωρουμε χαμογελωντας!
Η Κατερινοεβδομαδα με ψηλα το ηθικο,κ τα μεμε μερικων,εχει κανει την ομαδα να πεταει!Φιλια πολλα!
-
με πηρε ο ηλιος και με αποβλακωσε.ειμαι πτωμα.εφυγα απο το σπιτι στις 8 και γυρισα στις 2.πηρα ενα μωβ φορεμα και ενα αμανικο μαυρο φουξια.η μανα μου λεει οτι δεν χρειαζεται να φορεσω τιποτα απο πανω ομως εμενα μου εχει κατσει και εχω βαλει τη μανα μου να μου φτιαξει μπολερο.