καλως το τζινακι!
λιλα Στείλτε μέιλ στο [email protected] και το εκεί τεχνικό τμήμα θα κάνει την αλλαγή.
κοριτσια ψηλα το εχω το κεφαλι
και νιωθω πιο καλα τωρα που εκανα και εγω νυχια σημερα!
το εχει η μερα φενετε φοτο αργοτερα :)
Printable View
καλως το τζινακι!
λιλα Στείλτε μέιλ στο [email protected] και το εκεί τεχνικό τμήμα θα κάνει την αλλαγή.
κοριτσια ψηλα το εχω το κεφαλι
και νιωθω πιο καλα τωρα που εκανα και εγω νυχια σημερα!
το εχει η μερα φενετε φοτο αργοτερα :)
να και τα νυχια μονο των χεριων γιατι στα ποδια ειναι δυσκολο να τα δειτε τοσοοοο μεγαλα νυχια εχω!
Καλως τη γοργονα μας!Δεν θελω κατεβασμενα μουτρα τωρα που εχεις παρει τον κατηφορο!Ξερεις ποσο θα ηθελα να ειμαι στη θεση σου?Δεν καταλαβαινω τα νυχια!Σιελ ειναι?δεν ειναι καθαρη η φωτο.
Λιλακο με γεια τα φορεματακια!Καλοφορετα κ να εχεις κ καλα συναπαντηματα οταν με το καλο τα φορεσεις!Αν δεν εχεις χαλαρωση στα μπρατσα γιατι να βαλεις μπολερο?Αν παλι εχεις πραττεις αριστα!
Τζινακιον καλως μας ξαναηρθες!Μας ελειψαν οι ατακες σου!Γιατι ολες οι μεγαλες μαμαδες το παιζουν Σουμαχερ?Η δικια μας για Αθηνα επιανε 180!Ειχε φαει ευτυχως κ αυτη μονο κατι φτερα.
Αβουλινι μου που εισαι?Σε χασαμε κ εσενα.Ελα παλι κ υποσχομαι οτι δεν θα πω τιποτε ακομη κ την Καλη να βαλεις!
Αφες Μπρογιερ αν δεν φερετε κεικ σοκολασμενο οπου κ να συναντηθουμε δεν θα σας μιλησω ποτε ξανα!Αν ημουν εγκυος θα το ειχα χασει το παιδι!Κ εφαγα μια σοκολατινα αλλα θελω το Ζουμπανοκεικ!
Καλησπέρα τσούπρες μου. Έκανα ένα μίνι σίδερο, έπλυνα το πίσω μπαλκόνι μας, περιποιήθηκα και τα ψαράκια μου και είμαι έτοιμη για γυμναστήριο. Να μην ξεχνιόμαστε :P
Έχω να πάω πολύ καιρό και τώρα σέρνομαι, αλλά πρέπει να κάνω την αρχή και τι καλύτερο από μία ζούμπα! Με διώχνω κλοτσηδόν από το σπίτι όπως σας γράφω! :lol:
Τζίνα μου ευτυχώς η μαμά σου είναι καλά και το αυτοκίνητο δεν έχει μεγάλη ζημιά. Ελπίζω να της γίνει μάθημα η δεύτερη γκάφα της και να προσέχει περισσότερο την επόμενη φορά για να έχετε και εσείς το κεφάλι σας ήσυχο. Αυτή η αδερφούλα σου είναι ήρωας, να της κάνουμε ένα άγαλμα σε καμιά πλατεία!
Λίλα μου με γεια τα νέα σου φορέματα. Καλό και το μπολεράκι αλλά όταν μαυρίσουν τα μπρατσάκια κάνε την υπέρβαση και βγάλτα να πάρουν και αυτά λίγο αέρα. Τόσο καιρό φαντάζομαι κλεισμένα θα τα έχεις :lol:
Φιλιά αγαπημένες μου, θα τα πούμε μετά....:kiss:
Έλα εσύ Γκλαύκη μου και θα σου κάνω εγώ ότι θέλεις! Και πακέτο για το σπίτι θα πάρεις!
Ναταλομαγισσουλα μου εσυ!Παρε λουλουδακι.Να περασεις τελεια με τη Λουλου σου κ οσο για το κερατο βλεπω να φυτρωνει αλλου στις εκλογες πριν ανεβω εγω Αθηνα!
Σας ευχαριστώ οικοδέσποινά μας! Πέφτει πολύ μπουστάκι στο βίντεοκλιπ και παίρνω ιδέες!Quote:
Originally posted by *Katie
και εκει που εβλεπα την Αγκιλερα επεσα πανω σε αυτο το τραγουδι και ξερετε ποια μου ηρθε κατευθειαν στο μυαλο?? ΜακΓιωτ μου δικο σου!!!
http://www.youtube.com/watch?v=RQa7SvVCdZk
Τζινάκιον, καλώς μας όρισες πίσω στα πάτρια εδάφη που σε πεθύμησαν! Βδομάδα θετικής ενέργειας χωρίς Τζίνα δεν νοείται!
Μεγειά Λιλάκο τα φορέματα, έ ρε , θα τρίξουν δρόμοι και σοκάκια φέτος!
Καλλιόπη, βλέπω υπερπαραγωγή τα νύχια! οουυυ
Ναταλίαααααααα, βολτάρισε όσο μπορείς καρδιά μου, να πάρεις το κολάϊ, γιατί που ξέρεις, ισως από εδώ και στο εξής να βολτάρεις περισσότερο!
Το καλλωπισμένο μου Ελάκιον τι κάμνει? Θαυμάζει τα νυχάκια του? Τρελαίνομαι για μανικιούρ-πεντικιούρ παρόλο που κάποτε ήμουν πολύ ντροπάλή και δεν επέτρεπα να μου κάνουν τέτοια πράγματα,τώρα πια τις έχασα τις ντροπές μου και όταν το επιτρέπουν τα οικονομικά μου , βουρ στη μανικιουρίστα!
Κατερινάκι μου, ελπίζω να συνεχίζεις χωρίς πολλές ενοχλήσεις σήμερα! Πόσο υπομονή και δύναμη έχεις, το έχεις καταλάβει???Τα δικά μου μεμέ δεν διαμαρτύρονται και ανυπομονούν να ντυθούν νέα σουτιενακια σε λίγο καιρό! Βαρέθηκαν το αθλητικό!
Γλαύκηηηηηηηηηηη, θα πέσουν οι καφέδες σύννεφο! Αντε με το καλό να μας έρθεις!
Ξέχασα να σας ευχαριστήσω όλες για τις όμορφες ευχές σας για τη γιορτή μου. Μακάρι να πιάσει έστω και μία από τις ευχές σας για να καλυτερέψουν λίγο τα πράγματα. Προς το παρόν μόνο το ηθικό μου είναι ανεβασμένο γιατί όλα τα άλλα είναι στα Τάρταρα θα έλεγα. Το πόδι μου έχει χειροτερέψει, εδώ και 3 μέρες είναι μουδιασμένο μπροστά στα δάχτυλα και περπατάω ακόμα πιο δύσκολα. Ένας φίλος μου κανόνισε να δω έναν γνωστό του γιατρό σε ένα νοσοκομείο τη Δευτέρα το πρωί μήπως και με βοηθήσει να κάνω τις εξετάσεις που πρέπει για το πόδι μου εφόσον είμαι ανασφάλιστη. Θα ξεκινήσω τις επόμενες μέρες και τις διαδικασίες για το βιβλιάριο Πρόνοιας αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να μπορέσω να κάνω κάτι πιο άμεσο για το πόδι μου γιατί χειροτερεύει ανησυχητικά και το γεγονός ότι έχω διαβητική πολυνευροπάθεια που μου έχει προκαλέσει κι άλλες φορές σοβαρά προβλήματα δεν είναι ότι καλύτερο. Δεν πτοούμαι όμως κι επειδή διάβασα και για το καφέδιασμα με τη Γλαύκη στο τέλος Μαϊου εννοείται ότι θα έρθω κι εγώ, συμμετέχοντας στο κεράτωμα της Ναταλίας βεβαίως βεβαίως, έστω κι αν χρειαστεί να έρθω μπουσουλώντας σα να έχω κάνει τάμα! :lol: :lol:
εδω μια φωτο της τζινας που πηγαινει προς το σημειο συναντηση για καφεδιασμα.
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Γιατι ολες οι μεγαλες μαμαδες το παιζουν Σουμαχερ?Η δικια μας για Αθηνα επιανε 180!Ειχε φαει ευτυχως κ αυτη μονο κατι φτερα.
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
εδω μια φωτο της τζινας που πηγαινει προς το σημειο συναντηση για καφεδιασμα.
σημερα οπως γυρναγαμε σπιτι περασαμε μπροστα απο το σχολειο του χωριου την ωρα που σχολαγαν τα σκατοπαιδα.και βλεπω ενα δασκαλακο τρελο κομματι για λαππαδακος.τωρα πρεπει να νοικιασω κανενα πιτσιρικι για να τον γνωρισω.
Λίλα να ξαναγραφτείς στο σχολείο δεν παίζει; Πες ότι έχεις κάποια "κενά" βρε παιδί μου και θέλεις να τα συμπληρώσεις, κι άστους να νομίζουν ότι εννοείς κενά γνώσεων!
αχ τζινα μου αυτες οι ατακες σου με σκοτωνουν.περασε και η 25η μαρτιου να πηγαινα στην παρελαση να κοψω κινηση.