Ουπς! Πως ξέφυγε από τον αστυνόμο Σαϊνη το νύχι της Αγγελικής; ʼλλος για τα καλλιστείαααααα μας!!
Eli σε φαντάζομαι τύπου ζουμπίζω και παραμιλώ! :lol: Πρόσεχε λιγάκι τώρα στην αρχή μέχρι να εγκλιματιστείς πάλι, μην ζορίζεσαι.
Printable View
Ουπς! Πως ξέφυγε από τον αστυνόμο Σαϊνη το νύχι της Αγγελικής; ʼλλος για τα καλλιστείαααααα μας!!
Eli σε φαντάζομαι τύπου ζουμπίζω και παραμιλώ! :lol: Πρόσεχε λιγάκι τώρα στην αρχή μέχρι να εγκλιματιστείς πάλι, μην ζορίζεσαι.
το δασκαλακο θα τον φερω να κανει ιδιαιτερα στην εκθεση στον παπαρακο.να βρεθει και αυτο το σκυλι σε κατι χρησιμο τζαμπα το ταιζω?
Φωτογραφία από το μανικιούρ βαρέθηκα να βάλω άσε που δεν είναι και κάτι το φοβερό μιας και τα νύχια μου είναι πολύ κοντά γιατί και τα τρώω. Αλλά έκανα την αρχή γιατί όποτε τα περιποιούμαι μετά σταματώ να τα τρώω και περνάω φάση που νιώθω ότι μπορώ να σταματήσω, ελπίζω για καιρό αυτή τη φορά. Πάντα σταματάω και μετά από μερικούς μήνες πάλι τα ίδια. ʼτιμη συνήθεια!!! :flaming:
Σε πόδια και χέρια έχω ένα λιλά χρωματάκι πολύ χαριτωμένο και έχω και ένα λευκό - ροζ λουλουδάκι με στρασάκια σε δύο δαχτυλάκια :). Αυτά!
Καλλιόπη με γεια το μανικιούρ! Πω πω κάτι νυχάρες! Θέλω να κάνω και εγώ αυτό το σχέδιο μία φορά με το σπασμένο χρώμα σε πιο καλοκαιρινές αποχρώσεις όμως τώρα που ανοίγει και ο καιρός. Προς το παρόν απαρνήθηκα τα αγαπημένα μου κοραλί - καρπουζί. Θα τα παίξω αργότερα αυτά τα χρωματάκια :punk:
κοκόνες όλες !!! έτσι σας θέλω να περιποιείστε τους εαυτούς σας γιατι σας αξίζει!! Τωρα θυμήθηκα και μια διαφημιση της Loreal! :lol::lol::lol:
Ελι βαστα για την βαφη μην την αγοράζεις την δική μου.... έχω πάθει κρίση θέλω να γίνω ξανθιά ξανά ΤΩΡΑ!! Τι θα κάνω? μου καρφώθηκε στον εγκέφαλο ! Και πάντα τέτοια εποχη κάνω τις μεγάλες αλλαγές στο μαλλί μου....με πιανει μια τρελα δεν ξερω πως.....
Τζινα τα γουνοζωακια σου πως το πηραν που γυρισατε στο διαμερισμα?
Βρε βρε...πολλή κίνηση έχει πέσει απόψε και μάλιστα με δυό ξαναβαφτισμένες!Αντίο Καλλιόπη κι Ελένη!Καλώς μας ήρθατε,γοργόνα και Λίλα!
Ώστε ο καφές βαφτίστηκε σε "κεράτωμα της Ναταλίας"!Κάτι σαν αντάμωμα βλάχων ακούγεται...Θα βγάλετε και μπλουζάκια στο τέλος που θα γράφουν:
"Ήμουν ΚΑΙ εγώ στο κεράτωμα της Ναταλίας!";Και θα με παίρνετε τηλέφωνο πάλι με τα χάχα μπούχα στο βάθος να μου το τρίψετε στη μούρη,πρόστυχες;
Από τώρα σας λέω εκείνη τη μέρα όλα μου τα τηλέφωνα θα είναι αποφορτισμένα!Έχε χάρη που εκείνο το Σ/Κ θα είμαι στο Βόλο,αλλιώς σας έλεγα εγώ!
Πάντως κρίμα,Φτουτάτη,που κινήσατε όλη αυτήν την κινητοποίηση κερατώματος και δείχνετε να θέλετε να μου τη βγείτε!Προχθές έκανα τα πάντα
να μη γίνει η επόμενη χημειοθεραπεία του μπαμπά μου στις 23 Ιουλίου που θα ήταν κανονικά και μάλιστα εις βάρος της ηρεμίας του,που αγχώθηκε
γιατί να πάει μία εβδομάδα πίσω...Κρίμα!Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος!Δεν πειράζει,Φτουτάτη!Το σημαντικό είναι να τηρούνται οι προτεραιότητες!
Κατερινάκι μου μπάστα!!! :lol:
Μωρέ αφού σου είπα είναι νωρίς ακόμη για να ταλαιπωρήσεις τα μαλλάκια σου τόσο πολύ! ʼσε τις φύτρες να μακρύνουν! Ακόμη οι άκρες σου να συνέλθουν από το τελευταίο σου ξανθό! Ουφ τι να σου πω άλλο δεν ξέρω για να σε πείσω να περιμένεις μελαχρινή λίγους μήνες ακόμη :rolleyes:
Και εμένα μου λείπουν οι ξανθές αποχρώσεις που τόσο πολύ σου πάνε αλλά θέλω το μαλλάκι σου να φουντώσει και να δώσει λίγο μήκος ακόμη πριν το πλακώσεις στα ντεκαπάζ ξανά. Δική σου η επιλογή όμως και θα κάνεις αυτό που θέλεις. Προς το παρόν δεν αγοράζω βαφές μέχρι να αποφασίσεις :).
Και εγω ηθελα να κανω ανταυγιες σε ολο το κεφαλι αλλα δεν ηθελα να κανω ντεκαπαζ οποτε το αναβαλλω μεχρι το φθινοπωρο.μεχρι τοτε χαλκινα που δεν χρειαζεται να κανω κξατι αλλο εκτος της βαφης.
:lol::lol::lol::lol: Κρίμα που θα Βολιάζεσαι εκείνο το ΣΚ Ναταλάκι, θα ήταν ωραία να Αθηναειζόσουν μαζί μας :). Λέω εγώ.... :PQuote:
Originally posted by NADINE
Ώστε ο καφές βαφτίστηκε σε "κεράτωμα της Ναταλίας"!Κάτι σαν αντάμωμα βλάχων ακούγεται...Θα βγάλετε και μπλουζάκια στο τέλος που θα γράφουν:
"Ήμουν ΚΑΙ εγώ στο κεράτωμα της Ναταλίας!";Και θα με παίρνετε τηλέφωνο πάλι με τα χάχα μπούχα στο βάθος να μου το τρίψετε στη μούρη,πρόστυχες;
H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο χιχιχιχιχι.Quote:
Originally posted by NADINEΌσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος!Δεν πειράζει,Φτουτάτη!Το σημαντικό είναι να τηρούνται οι προτεραιότητες!
Ναταλία μου δεν κατάλαβα τι έγινε με τον μπαμπά σου; Δεν σας βγαίνουν βολικά οι ημερομηνίες; Γιατί αναστατώθηκε ο άνθρωπος;
Κατά τα άλλα πέρασες όμορφα με την Λούλου σου; Πως ήταν η μέρα σου χρυσό μου; :kiss:
Eli αφού τρως τα νύχια σου δεν υπάρχουν μανό που να βγαίνουν σε διάφορες γεύσεις; :lol:
Λίλα δε νομίζω να χάρηκαν και πολύ τα γουνοζωάκια μου που επιστρέψαμε! Επανήλθαν στις παλιές τους συνήθειες, κοιμούνται δηλαδή όλη την ώρα! Εκτός από το καλικαντζαράκι που τρώει φλασιές και ξυπνάει, μου φέρνει το μπαλάκι της, της το πετάω και μετά από λίγες φορές που πάει πέρα δώθε πάει και ξανακοιμάται.
Προσπάθησα να ανεβάσω ένα βιντεάκι που τράβηξα προχθές ενώ παίζανε στον κήπο αλλά δεν τα κατάφερα.
Λίλα να πεις στον δάσκαλο αν μπορεί να κάνει μάθημα μουσικής στον παπαράκο γιατί του βρήκες δουλειά σε σκυλάδικο και θες να τον προετοιμάσεις. :lol:
Μακ και κατερινακι πως τα πατε με την πρωτεινη?ειναι ευκολη να την πιει κανεις?μου την προτεινε ο ορθοπεδικος μου.μετα την μυικη ατροφια που επαθα τοτε που ειχα τους εμετους και δεν ετρωγα απολυτως τιποτα ο ορθοπεδικος και ο φυσιατρος μου ειπαν να μην αρχισω γυμναστηριο μιας και θα προκαλουσα μεγαλυτερο προβλημα στα ποδια μου.τωρα με αφηνουν φτανει να χρησιμοποιω και συμπληρωμα πρωτεινης.
Τζίνα μου το θέμα είναι να σταματήσω να τα τρώω τα νυχάκια μου όχι να βρω και νέους τρόπους για να τα απολαμβάνω! :lol:
Eli παίρνεις και δύσκολα μπρος. Στις 23-24 Ιουλίου είναι η επέμβαση της Γλαύκης . Προφανως η Ναταλία δεν ήθελε να έχει υποχρεώσεις εκείνες τις ημέρες ..... Αχ φτουτατη σου την έφερε η Ναταλία! Αλλά όπως είπε και η Ναταλία πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!
Οσο για τα μαλλιά ναι .... πρέπει να συγκρατηθώ! Θα σου πω για τις βαφες. Μπορεί να πάρω και κατιτις λίγο πιο ανοικτο από αυτό που έχω τωρα. Κάτι σε καστανό ανοικτό. Μηπως και χαρώ λίγο και μου περάσει μέχρι να περιμένω της φυτρες και το επομενο κουρεματακι.
Λιλα και γοργόρα μεγειά τα ονόματα!! Είναι πολύ πιο σεξυ και ανεβαστικά από τα προηγούμενα!!!
Τζίνα μου ανακουφίστηκα που επιτέλους βρήκες άκρη με γιατρό για το πόδι σου. Ευχομαι να είναι κάτι εύκολο και γρήγορα περαστικό και να μην έχουμε περιπέτειες. Όσο για τον καφέ ....λείπει ο Μαης από την Σαρακοστή??? ποτεεε:spin::spin::spin::spin:
Η τελευταία χημειοθεραπεία ήταν Δευτέρα 23 Απριλίου,Ελάκι μου,οπότε η επόμενη θα ήταν Δευτέρα 23 Ιουλίου.Quote:
Originally posted by Eli
Ναταλία μου δεν κατάλαβα τι έγινε με τον μπαμπά σου; Δεν σας βγαίνουν βολικά οι ημερομηνίες; Γιατί αναστατώθηκε ο άνθρωπος;
Κατά τα άλλα πέρασες όμορφα με την Λούλου σου; Πως ήταν η μέρα σου χρυσό μου; :kiss:
Όταν πήγα να του την κλείσω με τη γιατρό του τη βάλαμε μία εβδομάδα μετά,στις 30 γιατί τότε είχα κατά νου
άλλα πράγματα για τις 23 κι είπα να είμαι διαθέσιμη.Όταν μετά εκείνος το έμαθε αγχώθηκε για τη μία εβδομάδα
καθυστέρησης επειδή θα υπερβαίναμε το τρίμηνο,αλλά αυτό δεν είναι κάτι επικίνδυνο.Είναι απλά το άγχος του...
Όσο για τη σημερινή μου μέρα,δε συνάντησα τη Λούλου μου(η οποία ζει Κύπρο)αλλά την Ελπιλουλού μου!
Ήμασταν δυό ευτυχισμένες χαμογελαστές αγκαζάτες!Καφεδιαστήκαμε,β ολτάραμε,ξανακαφεδιαστήκα� �ε,ξαναβολτάραμε...
Είπαμε τα δικά μας με την ησυχία μας,απολαύσαμε τον ήλιο και τις ομορφιές της πόλης(πλην του σκουπιδολιμανιού)
κι ελπίζουμε πού και πού να το κάνουμε αυτό!Περάσαμε 8 υπέροχες ώρες μαζί!Αύριο μάλλον θα Πεννιαστώ το πρωί.
Μετά θέλω να πάω και στη σχολή να κάνω δήλωση μαθημάτων...Ελπίζω να τον βρω το δρόμο προς τα κει ένα χρόνο μετά!
Γενικά είμαι καλύτερα...Η Παρασκευή θα είναι δύσκολη γιατί στην Κατερίνη θα γίνει μια παρουσίαση βιβλίου,αφιερωμένου στη μαμά
και δράττεται της ευκαιρίας ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής της πόλης να κάνει ένα μίνι αφιέρωμα στη μαμά.Της είχαν κάνει και πριν
δυό τρία χρόνια,δε θυμάμαι πότε...Δεν ξέρω τι έχουν οργανώσει,αν θα δείξουν και φωτογραφίες από τα ταξίδια...Όπως και να'χει,
όσο τιμητικό κι αν ακούγεται,εγώ δε θέλω να πάω.Δε θέλω να ακούσω τίποτα για τη μαμά,πόσο ξεχωριστή ήταν κλπ.Για μένα η βραδυά
θα είναι ένα μαχαίρι να σκαλίζει την πληγή μου κι εγώ να κλαίω συνέχεια.Δε γίνεται να μην πάω ούτε ν'αφήσω μόνο τον μπαμπά.
Τέλος πάντων...όπου όλα κι αυτό!Θα περάσει...Απλά ελπίζω μη με γθρίσει πάλι πίσω στις πολύ κλειστές μου γιατί ίσα που πήρα μιαν ανάσα.