Η μετακομιση εχει τελειωσει κ δουλευουμε μεσα απο την περασμενη Πεμπτη.Φυσικα εχουμε μικροατελειες κ τα πεζοδρομια θελουν πολυ δουλεια αλλα ενταξει.
Ιουλιου,23 εισαγωγη,24 επεμβαση.
Printable View
Η μετακομιση εχει τελειωσει κ δουλευουμε μεσα απο την περασμενη Πεμπτη.Φυσικα εχουμε μικροατελειες κ τα πεζοδρομια θελουν πολυ δουλεια αλλα ενταξει.
Ιουλιου,23 εισαγωγη,24 επεμβαση.
Μπράβο, όλα καλά δηλαδή. Τι καλά, τέλεια! Πολύ χαίρομαι!
Δηλαδή, όταν ξανασυναντηθούμε θα είσαι κορμάρα... Αυτό και αν είναι νέο!
Καλώς το Αβουλίνι. Αυτές οι κοπέλες που περάσατε όμορφα δεν έχουν κάποιον καλό άντρα να σου συστήσουν; Καλή η γυναικοπαρέα αλλά θέλουμε και κατιτίς παραπάνω βρε αδερφέ! Είναι καλά τα χα χα χα χα αλλά είναι καλύτερα τα αχ αχ αχ αχ! :lol:
Αυτές είναι επιρροές! Θα κάνω και εγώ μάσκες αύριο! Μακ ακούς;;;;
Ναταλάκι μου έπαθα προσωρινό Αλτσχάιμερ και ξέχασα την σημαντική για την Γλαύκη μας ημερομηνία. Τώρα μπαίνουν όλα στην θέση τους.
Πόσο χαίρομαι που πέρασες όμορφα με την Ελπιλούλου σου, να με συμπαθάς αλλά δεν τις ξέρω τις Λουλούδες σου και τις μπερδεύω :lol: Όσο για την Παρασκευή μην μου σκας, θα ορθοποδήσεις άμεσα μιας και το πήρες το κολάι και εξάλλου όλο και κάποια παρεούλα θα έρθει να σε ξεσηκώσει σύντομα αν μας πέσεις ;).
Αγγελικούλα μου χαίρομαι που σου ομορφαίνουμε το εργαζόμενο βράδυ σου. Αλλά και εσύ βρε παιδί μου τέτοια ώρα στην δουλειά; Μου θυμίζεις τις δικές μου μαραθώνιες μέρες στο γραφείο που γυρνούσα σπίτι μόνο για να κοιμηθώ...
Γοργόνα μου με γεια και τα μαλλάκια σου! Κουράγιο με τον μπαμπά σου εύχομαι ο Θεός να δώσει δύναμη και σε εσένα και στην οικογένεια σου... δύσκολα τα γεράματα...
Τζίιινααα!
Αυτές οι κοπελιές.. Αααχ! Τον καημό μας λέγαμε! Η μία παντρεμένη και η άλλη ίσως και σε χειρότερη μοίρα από μένα, άστα να πάνε! Τα γκομενικά πιάσαμε και παρατήσαμε τα επαγγελματικά! Ποιος τα αφοδεύει τα επαγγελματικά, όταν υπάρχουν άλλα, φλέγοντα ζητήματα; :lol:
Κατερινάκι όνειρα γλυκά και πόνους free!:lol:
Καλώς το Αβάκι μας το ανοιξοξεσηκωμένο! Τι ωραία που εξελίχθηκε τόσο όμορφα το απόγευμα σου, πολύ χαίρομαι. Ο καιρός ανοίγει και έχουμε ξεσηκωθεί όλες, ακόμη και η Ναταλία μας!
Και εγώ έχω τα κέφια μου με τον καιρό που έχει φτιάξει και όλο στη γύρα θέλω να είμαι, έστω και για δουλειές, αρκεί να γυρνοβολάω :lol:.
Εξαντλήθηκα όμως με το γυμναστήριο και λέω να πάω να ξαπλώσω μανάρια μου. Θα σας αφήσω σιγά σιγά. Καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια μου και πολλά φιλάκια στα γλυκά σας μαγουλάκια! Σμουτς!!!
Πάει θα βγει στη σύνταξη ο αστυνόμος Σαίνης! Τώρα είδα το ποστ της Ναταλίας που αναφέρεται στην Παρασκευή κι αυτό γιατί αναρωτήθηκα διαβάζοντας το πόστ που έκανε η Eli. Είμαι ντεφορμέ και διαβάζω τα μισά, τα άλλα μισά τα φαντάζομαι! :lol: Ναταλία έτσι όπως τα περιγράφεις είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, εύχομαι να πάνε όλα καλά, να τιμήσουν τη μητέρα σου όπως της αξίζει και να έχει όσο πιο λίγο γίνεται αρνητικό αντίκτυπο στην πρόσφατα ανεβασμένη ψυχολογία σου.
Κι εγώ κορίτσια μου, πάω για νανάκια! Λίγο το ποτό, λίγο η ξενηστικωμάρα (δεν έφαγα τίποτα για βραδυνό και λέω να το κρατήσω έτσι), λίγο το αυριανό, που πρέπει να το δω το επαγγελματικό.. Καλά τα γκομενικά, αλλά οι υποχρεώσεις υποχρεώσεις!
Καληνύχτα, γλυκούλες μου! Όνειρα γλυκά!
Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση. Λιλάκι, Γλαύκη, Αβουλίνι, Καλλιόπη, Αγγελική, Ναταλία και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καλη νυχτα κοριτσια!Ονειρα παραμυθενια.....
Καλημερούδια,υπναρούδες!
Έλα να σηκωνόμαστε!Μια ακόμα μέρα με αέρα αναστάτωσης ξημέρωσε!
Οι τοίχοι των σπιτιών δε μας χοράνε!Κι όχι,δεν εννοώ επειδή παχύναμε!
Αν και την τελευταία φορά που ζυγίστηκα είχα πάρει 5 κιλά...να δω πώς θα μαζευτώ!
Δεν είναι ζωή αυτή!Συνέχεια να πρέπει να προσέχω γιατί αλλιώς βουρ,αλλαγή δεκάδας
προς τα πάνω!Πραγματικά μου περνά από το μυαλό ορισμένες φορές 4η επέμβαση!
Και μόλις σκέφτομαι πως δε θα έχω μαμά στο πλάι μου(κλάμα-συνερχόμαστε).
Απίστευτα λεπτή η ισορροπία της ψυχολογικής μου κατάστασης...Τέλος πάντων.
Να έχουμε μια όμορφη μέρα όπως κι αν επιλέξει να την διανύσει ο καθένας!Σας φιλώ!
Καλημέρα πέρα για πέρα ομορφόκοσμε!!!
Επιτέλους κορίτσια αισθάνομαι κάθε μερα και καλύτερα! ο πόνος έχει μειωθει αισθητά και χθες κατάφερα μετα από καιρο να κάνω και τις δουλειες του σπιτιου μου. Μην φανταστειτε και τιποτα σπουδαιο, λιγο συμαζεμα, πιατα, κουζινα, στρωσιμο κρεβατια κλπ. Τα απλά, που μεχρι προχθες αδυνατουσα να κανω μετα απο ολη μερα δουλεια που γυρνουσα σπιτι και με το ζορι σερνομουν στον καναπε ή κρεβατι. Κοιμηθηκα χωρις παυσιπονο ,ξυπνησα και ακομη δεν εχω νιωσει την αναγκη να παρω.
Πρεπει καποιος να μου μαθει να βαζω εικονες σωστα διοτι μονο κατι μικρουλες βρισκω και δεν φτουρανε. ΑΦΗΗΗ εσυ βλεπω εισαι εχπερ, θελω ιδιαιτερο!!
Με φώναξε κανείς;;; :lol:
Καλημέρα και από εμένα!
Πρωινές πρωινές βλέπω όλες μας σήμερα! Καλέ δεν έκλεινε το μάτι από τον ήλιο που έλουζε το υπνοδωμάτιο! Κατερινάκι μου να σου κάνω ιδιαίτερα όποτε θέλεις! Ευκαιρία για καφέ εγώ δεν χάνω! :lol:
Ναταλάκι μου πρωινό και χαριτωμένο! Πόσο χαίρομαι που μπήκε η λιακάδα και ξύπνησε την καρδούλα σου που από τον πόνο είχε μαζευτεί... Τι λέει το πρόγραμμα τελικά; Θα Πενιαστείς; Θα πας στην σχολή να δηλώσεις μαθήματα; Ότι και να κάνεις να έχεις μία υπέροχη μέρα!!!
Ναταλία μου αχ αυτή η χρόνια πάλη με το βάρος μας... μας εξαντλεί όλα μας τα ψυχικά αποθέματα και μας στερεύει. Στερεύει την όρεξη μας για ζωή και καταρρακώνει την αυτοπεποίθηση μας. Η μόνιμη απορία μου για χρόνια ήταν πως γίνεται να μπορώ να κάνω ένα σωρό πράγματα και να είμαι άξια σε τόσα πολλά εκτός από τον έλεγχο του βάρους μου; Αυτό που ποθούσα τόσο πολύ και να μην μπορώ με τίποτα να το βάλω σε μία τάξη ώστε να απολαύσω την ζωή μου. Μία ατελείωτη αναμονή, δίαιτες, γυμναστήρια, περιορισμοί, απαγορευμένα φαγητά, στέρηση, απελπισία...
Μην το βάζεις κάτω Ναταλάκι μου και μην σκέφτεσαι για 4η εγχείρηση. Αφού ήδη έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ... Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι αξίζει να δοκιμάσεις την διατροφή που κάνω. Αν δεν χάσεις άμεσα κιλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τρώγοντας τα πάντα θα παραμένεις σταθερή στο βάρος σου χωρίς να αγχώνεσαι για 5 κιλα που ανεβαίνουν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Ξέρω είναι μία κουβέντα που την έχεις κάνει άπειρες φορές και κουράζεσαι πλέον να το συζητάς, νιώθεις πως είναι μάταιο αλλά δεν είναι. Στο λέω εγώ που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορώ να λειτουργώ φυσιολογικά απέναντι στην τροφή. Ήμουν πεπεισμένη ότι για μία ζωή αν θέλω να είμαι αδύνατη θα πρέπει να είμαι και στερημένη... Σίγουρα δεν έχω φτάσει στο να είμαι αδύνατη αλλά σιγά σιγά κάνω τα βήματα μου. Απενοχοποίησα το φαγητό, έφαγα όλα αυτά που είχα στερηθεί ή έτρωγα με τύψεις και τα ευχαριστήθηκα και αφού ένιωσα πλήρης τώρα χωρίς να το καταλάβω καν έχω αρχίσει να μειώνω την ποσότητα του φαγητού μου γιατί απλά ήρθε η στιγμή που δεν έχω ανάγκη για παραπάνω, άκουσον άκουσον!!! Ποιος εγώ;
Δεν είναι έργο επιστημονικής φαντασίας, είναι το αποτέλεσμα μίας μακροχρόνιας μεν, ευχάριστης δε πορείας. Αξίζει ειλικρινά να το δοκιμάσεις και δεν χρειάζεται καν να δεσμευτείς για τίποτα ούτε απέναντι στον εαυτό σου αλλά και σε κανέναν άλλον. Σίγουρα πριν καν αναρωτηθείς για μία άλλη εγχείριση αξίζει να το δοκιμάσεις. Ότι χρειαστείς είμαι πάντα εδώ.
Δεν θέλω να σε πιέσω εννοείται απλά να σου θυμίσω ότι δεν βρίσκεσαι σε μονόδρομο ή σε αδιέξοδο.
καλημερα κ απο μενα αν κ δεν εχω διαθεση καθολου μιας κ ειναι λιγο περιεργα σημερα εδω στη δουλεια...γκρινιες κ παλι γκρινιες κ χωρις να φταις..τελοσπαντων σας ευχομαι να εχετε εσεις μια ομορφη μερα κοριτσια.