Quote:
Originally posted by sofia68
Την καλημερα σε ολους!! :)
Χθες μερα ζυγισματος μου δεν μπορεσα να μπω....ατιμη φορθνετ!!!Ουτε ιντερνετ ουτε τηλεφωνο ειχα ολη μερα!!!
Και ναι ναι ναι ναιιι....!!! αλλα 2 κιλα εφυγαν και εδειξε χθες 102!!Ελα να βλεπουμε διψηφιο λεμεεεεεε!!!
Καλα μιλαμε ειχα παρει 2 παντελονια ενα υφασματινο και ενα τζιν πριν λιγο καιρο, οταν ειχα χασει τα πρωτα....15 κιλα? εκει γυρω...περιπου.Το υφασματινο εδω και 2 εβδομαδες δεν φοριεται με τιποτα ειναι τελειως βρακα...το δε τζιν μπορω και το βγαζω χωρις να ανοιξω το κουμπι και να κατεβασω το φερμουαρ!!!Απλα το σπρωχνω προς τα κατω και τσουυυπππ κατεβαινει...Στα ποδια μου σακουλιαζει απιστευτα....βρακι κι αυτο....τωρα τι γινεται με τα ρουχα?Στενευω 3-4 παντελονια και περιμενω κανα μηνα ακομη για να αγορασω αλλα ρουχα η να παω αυριο για ψωνια?χμμμ....
Α!!!!Και τα χριστουγεννα φορεσα μποτες!!!Καημο το ειχα!!!Χρονια(πανω απο 20) ειχα να φορεσω.Τις αγορασα στην αρχη της διατροφης και να πω την αληθεια στην γαμπα δεν καλοανεβαιναν αλλα πεισμωσα και ειπα..."εγω τα χριστουγεννα θα σας φορεσω"!!Και φυσικα μια χαρα μπηκε η γαμπα μου στις γιορτες και τις φοραω πια συνεχεια να μου φυγει το απωθημενο! :) :) :)
Φιλακια πολλα και καλη δυναμη στις προσπαθειες μας!!
Παμε γερα!!!!
(ενα στερητικο που δε μπορεσα να μπω χθες και να σας διαβασω το επαθα...μου λειψατε!!!)