-
Γεια σου Χρύσα!
Ναι, είχες δίκιο τελικά!
Θα το δεις ότι κι εσύ αυτήν την εβδομάδα θα έχεις απώλεια.
Πάμε να δούμε τι φάγαμε μέχρι στιγμής
ΠΡΩΙΝΟ
2 φέτες ψωμί σικάλεως για τοστ
με 1 κ.γλ. μαργαρίνη light
και 30 γρ. κρέμα So Real
1 φλ. γάλα 1,5%
1 μπάρα δημητριακών
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 πιάτο μακαρόνια κοφτά σκέτα
Σάλτσα σπιτική χωρίς λάδι
60 γρ. τυρί φέτα light
Σαλάτα λάχανο με 2 κ.γλ. λάδι
20 γρ. σοκολάτα
19,5 π. ως τώρα
Υπόλοιπο για σήμερα 9,5 π.
-
γεια σααααααααααας!!!!!!!!!!
μα πού χαθηκατε ολοι σας????
η διατροφη καλα κρατει και ειμαι πολυ χαρουμενη γιαυτο! κρυφοκοιταξα στην ζυγαρια σημερα και ειδα το 7 αρακι παλι μπροστα και χαρηκα..! θα δουμε ομως την Τριτη και επισημως!!!
Σημερα για πρωι εφαγα μια μπαρα δημητριακων κερασι και πριν λιγο καταβροχθισα ενα μπωλ με αχλαδι μηλο μανταρινι και μπανανα. συνολικα λοιπον 4π. για μεσημερακι ενα τοστ 3π και το βραδυ ειδωμεν τι καλο θα εχει η κατσαρολα της μαμας!!! περιμενω νεα απο ολους!!!
παντελη, πως παει?? κρατα ποντους γιατι την αλλη βδομαδα ανεβαινω και θα βγουμε για φαγητο!! αμαλια μου εισαι καλα???????????? που εχεις χαθει? ελπιζω να διαβαζεις και να ξερεις ποσο μας εχεις λειψει! ουτε η νεφελη δεν ποσταρει????? καμια δεν βλεπω να περναει απο εδω!!! φιλακια πολλα πολλα σε ολους!!!! ;)
-
Καλημερουδια σας!
βλεπω κανεις δεν τιμησε την σελιδα για 4 ολοκληρες μερες! ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να περνατε καλα!
λοιπον σημερα επισημη μερα ζυγισματος για μενα και ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι η δεκαδα αλλαξε και 1.600 εφυγε απο πανω μου! ειμαι πλεον 79 ολοστρογγυλα! κατεβαινω και εναν ποντο στην ημερησια καταναλωση και ετσι απο σημερα πρεπει να τρωω 20π. ολα πανε καλα επομενως και συνεχιζουμε! ο πρωτος "μικρος" στοχος ειναι τα 72 και ειναι αρκετα κοντα! :)
σημερα εφερα στη δουλεια να φαω 4 κουταλιες της σουπας ρυζι νεροβραστο 4π με μια κουταλια σαλτσα ντοματας 3π και 1 φετα παριζα σε κομματακια 2π (?) και λίγο τυρί φετα τριμμενο 2π. σύνολο λοιπον για μεσημερι 11π. μενουν προς καταναλωση μεχρι το βραδυ 9π. σας φιλω γλυκα ολους!
-
ΑΣΤΕΡΑΚΙ, συγχαρητήρια για την απώλεια και κυρίως για την αλλαγή δεκάδας...7!!!!!!ʼντε και στο 5!!!!!! Δεν κάνω αυτή τη διατροφή αλλά σκέφτομαι να την ξεκινήσω, θα την ψάξω λίγο και θα ενημερώσω....καλή κάθοδο!!!!!!
-
να σαι καλα tidekpe!!! ειναι λιγο νωρις για το 5 αλλα ειλικρινα νιωθω τοσο μεγαλη χαρα που ξεκολλησα και κατεβαινω ολοταχως!!! ξεκινησε την, ειναι απο τις καλυτερες διατροφες που υπαρχουν διοτι σου επιτρεπει να τρως οτι θες σε λογικα πλαισια παντα και επιπλεον σου δινει και κινητρο να γυμναζεσαι γιατι σου χαριζει ποντους!!! βλεπω οτι δεν χρειαζεται να χασεις και πολλα κιλα οποτε μαλλον θα την βολευτεις περισσοτερο απο τον καθενα. παει αργα και σταθερα να ξερεις...!!!!!!! οτι χρειαστεις εδω θα ειμαστε!!!! φιλια πολλα!!!!
-
Συγχαρητήρια Χρύσα!!!
-1,600! Τ Ε Λ Ε Ι Α !
Σου τα' λεγα εγώ! :)
Πολύ θετική και για την ψυχολογία η αλλαγή δεκάδας!
Έτσι μπράβο!
Αύριο το πρωί ζυγίζομαι κι εγώ και θα ενημερώσω.
Καληνύχτα και καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
-
καλημερες πολλες σε ολους!!!!!!!!
τι κανετε?????
Παντελή σε ευχαριστώ πολυ για την εμψυχωση! ειναι οντως μια τονωτικη ενεση η αλλαγη δεκαδας!!! αντε, να ακουσουμε και τα δικα σου ευχαριστα σημερα! ειμαι σιγουρη οτι θα εχουμε αλλαγη δεκαδας και για σενα σημερα!!!!
λοιπον, χθες εφτιαξα μια ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ σοκολατοπιτα στην οποια δεν μπορεσα να αντισταθω.... :)
εφαγα λοιπον ενα κομματι αρκετα μεγαλο και ετσι για να αντισταθμισω την διαφορα αυτη την εβδομαδα θα μειωσω την ημερησια καταναλωση ποντων σε 18! υπολογιζω δηλαδη να πηρα καμια 10αρια ποντους παραπανω απο τον λαχταριστο αυτο πειρασμο.... ευτυχως δεν ειμαι φαν των σαρακοστιανων εδεσματων και ετσι την δευτερα δεν θα μπω στην διαδικασια να καταναλωσω κατι που θα μου δωσει επιπλεον ποντους!(ετσι λεω τουλαχιστον..)
ΑΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι κοκονα μου τοσους μηνες???????
εισαι καλα? μπες τουλαχιστον να πεις ενα γεια!!! εχω ανησυχησει τοσον καιρο που εχω να ακουσω νεα σου! σας φιλω ολους γλυκα και περιμενω νεα!!!!!! φιλακιααααααααααα ;)
-
Καλημέρα!!!
Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και η απώλεια συνεχίζεται:
- 0,3 κιλά
Από τα 90,4 κατέβηκα στα 90,1.
Συνεχίζουμε κανονικά. Πάμε τώρα για την αλλαγή δεκάδας!
Καλή συνέχεια! :)
-
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!! και εις κατωτερα σου ευχομαι!!!!!
την αλλη εβδομαδα μου φαινεται πως θα εχεις μεγαλυτερη απωλεια!!!!!
ολα καλα πανε λοιπον και ειμαι πολυ χαρουμενη γιαυτο! λιγα κιλα εμειναν π-κ και μεχρι το καλοκαιρι θα εισαι ετοιμος! (μαλλον πιο πριν σε βλεπω εσενα αλλα οκ!)
μα που εχουν παει ολοι???? μας αφησαν μονους μας παλι...!!!!!!!!!!
φιλακια πολλα!!!
-
Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες σας! :) σας παρακολουθώ αλλά οι μόνες ώρες σχεδόν που έχω ελεύθερο χρόνο είναι αυτές που κοιμάμαι :) κρατιέμαι κι εγώ αρκετά καλά στο πρόγραμμα αν και λόγω έντασης, εργασίας και πολλών ωρών εκτός σπιτιού αύξησα την ποσότητα υδατανθράκων ως εύκολη λύση κριτσίνια, φρυγανιές, παξιμαδάκια, κρακεράκια παρελαύνουν καθημερινά στο τραπέζι :) αισθάνομαι ότι έχω ξεφουσκώσει αλλά θεωρώ ότι δεν μου χρειάζεται το άγχος της ζυγαριάς ειδικά τώρα κι έτσι μου δίνω ακόμα λίγο χρόνο !
να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα!
Πάααααμεεεε τώωωωωρααααα που γυρίιιιιιιιζειιιιιι!!!
-
γεια σε ολες τις κουκλιτσες..αποφασισα να ξεκινησω και εγω. ricky spider εβαλες τελικα το αρχειο πουθενα που τα εχει ολα μεσα??γιατι εγω δεν το βρηκα πουθενα..κανε εναν κοπο αν μπορεις.
-
Aπο βδομαδα που τελειωνει η εξεταστικη θα το ανεβασω!!
-
-
Καλημερούδια σε όλους! ελπίζω να είστε όλοι καλά!! ερημιά βλέπω εδώ και μέρες στο τόπικ και ανησυχώ! δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από αυτό μιας και με όλα τα τρεχάματα με την δουλειά έχω ελάχιστο χρόνο... Με την διατροφή θα έλεγα ότι επικρατεί μια κατάσταση στασιμότητας μιας και δεν δεν έχω χάσει ούτε γραμμάριο αλλά από την άλλη νιώθω ότι έχω χάσει πόντους οι οποίοι έχουν αρχίσει να φαίνονται και έτσι παίρνω κουράγιο για να συνεχίσω. Ακόμη βαδίζω προς τον πρώτο μου μικρό στόχο που είναι τα 87-8,7= 78,300 και ελπίζω πως σύντομα θα επιτευχθεί. Ο επόμενος μικρότερος είναι τα 78,300-7,8= 70,5. άντε να δούμε τί ψάρια θα πιάσουμε! Πρέπει να βάλω σε τάξη τα πράγματα γιατί αρκετά τα άφησα στην καλή τους τύχη. Περνούν οι μήνες και τα χρόνια και δυστυχώς πάνω που πήρα μπρος νομίζω πως η τύχη που γύρισε την πλάτη... Και δεν μιλάω μόνο για το θέμα της διατροφής... Εκεί θεωρητικά τα πράγματα είναι πιο εύκολα αν υπάρχει θέληση και πειθαρχία. Παρατήρησα ότι η διάθεσή μου αλλάζει πολύ εύκολα και αυτό επηρεάζει πολύ και τις διατροφικές μου συνήθειες... Αγώνας διαρκείας η ζωή σε όλους τους τομείς....
Τελοσπαντων, αυτά για να ανακουφιστώ λιγάκι...
Στα της διατροφής πιο συγκεκριμένα, χθές κατάφερα να μην φάω 2 σουβλάκια "διαιτητικά" μιας και θα ξεπερνούσα τους πόντους μου. Πήρα το ένα σήμερα μαζί με 4 κολοκυθοκεφτέδες ψητούς που έφτιαξα χθές (τα υλικά από το περιβολάκι του παππου και της γιαγιάς!!) για να τα φάω στη δουλειά. Το βράδυ κάτι πιο ελαφρύ υποθέτω θα φάω. Καμιά σαλάτα με τόστ ή κάτι τέτοιο.. Λοιπόν παιδάκια, σας φιλώ γλυκά σας εύχομαι μια όμορφη και δημιουργική μέρα με λιγότερα άγχη και περισσότερο χαμόγελο που τόσο πολύ το χρειαζόμαστε για να παλεύουμε τις δύσκολες καταστάσεις!
Α! να μη ξεχάσω να ζητήσω συγγνώμη από την κουμπάρα (ξέρει εκείνη και ελπίζω να μπεί σήμερα και να το διαβάσει) που έχω χαθεί τόσες μέρες αλλά νομίζω πως δεν θα ήμουν και τόσο καλή παρέα...! τουλάχιστον προσωρινά..!! ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να τα πούμε από κοντα σύντομα και ελπίζω να καταλαβαίνεις.
Φιλιά πολλά σε όλους λοιπόν, να περνάτε καλά και σας εύχομαι πολλές καλές επιτυχίες!!!!
-
γεια σου αστερακι!!!! ειμαι καινουρια σε αυτη τη διαιτα αλλα με εχει βολεψει αρκετα..καλως σας βρηκα λοιπον εδω!!