σημερα στα 78,8!!!! -1κιλακι!!!!!!!!!!!
παμε καλα!!!!!!!!!!!!
Printable View
σημερα στα 78,8!!!! -1κιλακι!!!!!!!!!!!
παμε καλα!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα σε ολες τις γυναικαρες του φορουμ
τι κανετε?
Λοιπόν σήμερα -800 αλλα 400 να φτασω εκει που ημουν λογω αναποδων καταστασεων ελπίζω αυριο να εχω φτασει
karamelitsa κρατα γερα!Μια χαρα τα πας.Ειδα οτι ειχες προβλημα με τα δοντια σου.Ελπιζω να ειναι ολα καλα τωρα.:)
ενταξει το παλευω τωρα με τα δοντια αλλα απλα στεναχωριεμαι γιατι με εφερε πισω :(
Γεια σας!! Και σημερα 79,4! Αλλα δεν με πειραζει ... καθολου. Εχω βεβαια εναν γαμο το βραδυ, ελπιζω να μπορεσω να κρατηθω...
Καλο σαββατοκυριακο
στα ιδια κι εγω σημερα
αλλα ειμαι τουμπανο λογω προεμμηνορρυσιακου
οκ δεν πτουμαστε :)
Μολις γυρισα απο τη δουλεια.Εριξα απιστευτο περπατημα σημερα και ηπια παρα πολυ νερο.Επειδη εκανα αρκετη γυμναστικουλα ειπα να ζυγιστω πριν φαω το βραδυνο μου.Αποτελεσμα; Επιασα τον στοχο μου για τις 15 Ιουνιου! 73.8! Ειμαι πολυ χαρουμενη (αυτη τη βδομαδα εφτιαξε και το θεμα της δυσκοιλιοτητας).Δεν αλλαζω ομως τικερακι.Θα δω τι θα γραψει αυριο το πρωι.:)
loukoumaki κανε υπομονη.Εγω απο προχθες που αδιαθετησα οχι μονο ξεκολλησα, αλλα δεν πιστευω στα ματια μου με την κατρακυλα των κιλων!
μολις γυρισα,ειμαι πτωμα!!!!!!!ζυγιστηκα το πρωι κ ημουν +100 αλλά με το χτεσινο φαι κ λιγα ειναι!ειμαι πολύ χαρούμενη γιατι εφαγα σουβλάκι αργά χτες κ δεν πάχυνα!σημερα προβλέπεται κ πολύ χορός οπότε ελπίζω να χάσω κανα γραμμάριο!!!!!
μπράβο σε οσες έχασαν και σε όσες συνεχίζουν δυναμικά!
constance μου...με εφτασες και σε λιγο θα με ξεπερασεις και γω ακομα κουτιζω και δεν εχω χασει τιποτα...αντε να δουμε ποτε θα το παρω αποφαση....
granita που θα πας να χορεεεψεις!Τελεια!Οτι πρεπει για καλοκαιρινο Σαββατοβραδο!Καλα να περασεις.
Pennou μου σου ευχομαι να τα παρεις και να σου γυρισει το μυαλο οπως εγω.Γιατι πραγματικα φετος εφτασα στα ορια μου γι'αυτο και το πηρα αποφαση.
Μη στενοχωριέσαι, πεννού...δεν είσαι μόνη..το ίδιο κουτίζω κι εγώ..(αν και δεν ξέρω τη λέξη)
προχτές τους τρέλανα και στα κερβσ..πάνε να με ζυγίσουν +2...και γιατί; και μήπως είναι παρακράτηση;;;;και μήπως περιμένεις περίοδο;;;ομολογώ ότι κάπου εδώ περιμένω οπότε δε τους άφησα να με μετρήσουν...όμως γενικά έχω τον καούνητο πολλούς μήνες τώρα...ίσως λίγο προς τα πάνω, προς τα κάτω, όχι! με 1200 θερμίδες ημερησίως...οπότε, έχεις και παρέα, αν αυτό σε παρηγορεί
Μπράβο στα κοριτσάκια που έχασαν, και εις κατώτερα!!
Κορίτσια μου που δεν κουνιέται η @@$*&$% α , ηρεμήστε είμαι κι εγώ εδώ! ακούνητη από 18/5, κι αν δεν προσέχω!!!
έχεις κάνει όμως δρόμο, ε; εμείς πάλι στην αρχή.....
Βetty πραγματικα απορω με την υπομονη σου.Εχεις διαιτολογο;Τι σου λεει για το κολλημα;
Τώρα όχι, έχω τρελλάνει τρεις όμως! έχω και πολυκυστικές και ίσως να ευθύνεται και αυτό.Quote:
Originally posted by Constance
Βetty πραγματικα απορω με την υπομονη σου.Εχεις διαιτολογο;Τι σου λεει για το κολλημα;
Τίποτα δε μου είπαν τότε, όλοι μείωναν την τροφή σε απελπιστικό βαθμό και πάλι δεν γινόταν τίποτα, ώσπου νευρίαζα και τους παρατούσα.
Περιμένω γιατί το έχω ξαναπάθει αυτό , και ξαφνικά έχασα 1,5 κιλό σε δύο ημέρες.
Περιμένω Constance μου τι να κάνω άλλο. ? Να φανταστείς οτι την χάλασα ελάχιστα τη βραδυά της eurovision, ποτέ άλλοτε