ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!!!!! :love:
Printable View
ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!!!!! :love:
Αλλοι τρελαινονται απο τη χαρα τους γιατι δεν πλητουν ποτε κ αλλοι αισθανονται ελλειψη του συντροφου.Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σκεφτομαι..τελικα η αποσταση κανει κακο σε μια σχεση;
lessing σκεφτομαι το προσωπο που σε εμπνεει κ κολαζομαι!!! αυτο ειναι καλό ή κακό αραγε? χαχαχαχα
ανάλογα τη φάση που βρισκονται τα άτομα....Quote:
Originally posted by lessing
Αλλοι τρελαινονται απο τη χαρα τους γιατι δεν πλητουν ποτε κ αλλοι αισθανονται ελλειψη του συντροφου.Quote:
οταν η απόσταση δημιουργεί περισσοτερες υποχρεωσεις σε έναν απο τους δυο μαλλον τη σκοτώνει....
Κοίτα...συχνά κλαίγομαι "μα είναι δυνατον ρε γαμώτο?Πρώτη φορά νίωθω τόσο ερωτευμένη και έπεσα στην περιπτωση να είναι στου διαόλου τη μάνα? Πόσα χτυπήματα απτη μοίρα πια?Quote:
Κ εκεί είναι που γυρίζει η φίλη μ και μ λέει ρε ασημένια λεσ γιαυτο να νιώθεισ τόσο τόσο τόσο?να βοηθάει η απόσταση τελικα?
Εγω είπα ενα σιγα μςρε εκεινη την ςρα και άλλαξα κουβέντα...αλλά οταν το ξανασκέφτηκα μόνη μου λεω βρε λεσ? Απάντηση ξεκάθαρη δν μου έχω δωσει ακόμα πάντως...δειλά δειλά πιστευώ ότι απλά για τον δικο μ χαρακτήρα κάνει μάλλον καλο....
Εσύ προσ τα που τείνεις? Είστε πολύ καιρό μαζι?
Σκέφτομαι πόσο πολύ θα ήθελα να μπορούσα να έβαζα ένα τέλος σε ότι με βασανίζει και με πάει πίσω.......
Καλο καλο κινητηρος ΔΥΝΑΜΗ εγγυηση στην επιτυχια!!!!!!;)Quote:
Originally posted by ria
lessing σκεφτομαι το προσωπο που σε εμπνεει κ κολαζομαι!!! αυτο ειναι καλό ή κακό αραγε? χαχαχαχα
ΡΙΑ μην ξεχνας οτι για μια εμνευση ζουμε!!!!!!!:love:
ακολουθει ακυρο και ξενερωτο μηνυμα: τι ειναι οι δυαδες τριαδες;;
θα συμφωνήσω με τη lessing.Quote:
Originally posted by lessing
εγω πχ είμαι πολύ καιρό με τον φίλο μου σε απόσταση και είμαστε πολύ καλά.
σιγουρα υπαρχουν στιγμες φρίκης και ειδικα οταν μου λειπει, αλλά΄οταν έχεις υπομονή και θέληση και υπάρχουν αισθήματα , πιστευω κρατάει.
one, αφού είστε στην ίδια πολη με το αγόρι σου, πως σου ήρθε?
χαχαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by fae!_prits_:p
ακολουθει ακυρο και ξενερωτο μηνυμα: τι ειναι οι δυαδες τριαδες;;
κανεις παρασιτα :smilegrin:
οι 3αδες
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3090
οι 2αδες ειναι τα γκομενικα που συζητιουνται :P
ωραια...
μαζι με τα κιλα πεφτει και το iq... :D
αν μιλας για σχεση που ξεκιναει απο αποσταση, ναι, ειναι πολυ πιθανο γιαυτο να νιωθεις τοσο τοσο τοσο τοσοQuote:
Originally posted by Ασημένια
Κοίτα...συχνά κλαίγομαι "μα είναι δυνατον ρε γαμώτο?Πρώτη φορά νίωθω τόσο ερωτευμένη και έπεσα στην περιπτωση να είναι στου διαόλου τη μάνα? Πόσα χτυπήματα απτη μοίρα πια?Quote:
Κ εκεί είναι που γυρίζει η φίλη μ και μ λέει ρε ασημένια λεσ γιαυτο να νιώθεισ τόσο τόσο τόσο?να βοηθάει η απόσταση τελικα?
Εγω είπα ενα σιγα μςρε εκεινη την ςρα και άλλαξα κουβέντα...αλλά οταν το ξανασκέφτηκα μόνη μου λεω βρε λεσ? Απάντηση ξεκάθαρη δν μου έχω δωσει ακόμα πάντως...δειλά δειλά πιστευώ ότι απλά για τον δικο μ χαρακτήρα κάνει μάλλον καλο....
Εσύ προσ τα που τείνεις? Είστε πολύ καιρό μαζι?
δεν εχει τόσο σημασία αν αρχίσει η σχέση με απόσταση ή αν προκύψει η απόσταση.Quote:
Originally posted by click
αν μιλας για σχεση που ξεκιναει απο αποσταση, ναι, ειναι πολυ πιθανο γιαυτο να νιωθεις τοσο τοσο τοσο τοσο
εγω προσωπικά ανήκω στη 1η περίπτωση και δεν υπήρχε κανενα πρόβλημα , ίσως μόνο στην αρχή αλλά το θέμα ήταν άλλο ψυχολογικό και όχι η απόσταση. (αν και δε πιστευω οτι ειμαι ο κανόνας)
διαφωνω. και διαφωνω απο εμπειριες.
αλλα οκ