Επειδή είναι από ζήλια δε θέλω να γίνομαι δυσαρεστοσ αλλά μάλλον θα μασ αφήσετε νωρίς
Printable View
Επειδή είναι από ζήλια δε θέλω να γίνομαι δυσαρεστοσ αλλά μάλλον θα μασ αφήσετε νωρίς
Εμένα δε με ζηλεύει κάνεις να ξέρετε δεν κάνω πλάκα
Σασ είπα έχει ξαναγίνει εγώ δε συνηθίζω να λέω ψέμματα χωρίς λόγο
Θα τρώτε ότι θέλετε
Είμαι ο μόνος που τελείωσα το σχολείο ολόκληρο
Μακάρι να σασ φωτίσει ο Θεός να βρείτε άκρη σε αυτά που σασ προβληματιζουν
Η πρώτη ευχή που κάνεις Έλις, μακάρι να γίνουμε όλοι καλά.
Έχω περάσει τραγικές καταστάσεις ή έτσι το πήρα εγώ πρέπει να είμαι ορφανός με 3 κόρες στα 25 κ δίνω λεφτά στη γυναίκα μου η είμαι μόνος εδώ κ 20 χρόνια τι από τα δύο δεν ξέρω πάντως είναι τραγικά κ τα δύο ο Μητσοτάκης μου κυρηξε πόλεμο νομίζω κ δεν μπορώ να καταλάβω πάντως δεν είναι ότι βλέπω κι είμαι μόνος εδώ κ 20 χρόνια κ ψάχνω τι μπορεί να έγινε
Να πέθανε καμία πρώην να έχω κόρη που έχει παιδιά να ζει η γυναίκα μου κ να είμαι χωρισμένος δεν ξέρω πολλά σκέφτομαι
Ή η ασθένεια είναι να είσαι μόνος βοηθά λίγο
Πάντως για ΤΙΣ γυναίκες είμαι αόρατος αλλιώς δε θα έβγαζα το σχολείο
Πείτε μου την αλήθεια ή ασθένεια είναι η ο Μητσοτάκης
Αφου ξερεις πως ειναι η ασθενεια.
Ναι οι νορμάλ λένε ότι είμαι άρρωστος κι οι άρρωστοι ότι είμαι καλά επίσης αυτά που βλέπεις να παίρνω μου τα βάζουν στον καφέ το πρωί σε μια καφετέρια που πάω κατ εντολή η των μπάτσων η του Μητσοτάκη η των γιατρών κ είναι δουλειά τι από όλα ισχύει εσύ που ξέρεις
Εγώ είμαι καλά σίγουρα αυτά που μου βάζουν στον καφέ τι είναι δουλειά η μαλακισμενη μαλάκια των μπάτσων