Θελω να σταματησω τη σκεψη μου, να παγωσω τα συναισθηματα μου, να μη νιωθω ουτε να σκεφτομαι, γινεται οεο ????
Printable View
Θελω να σταματησω τη σκεψη μου, να παγωσω τα συναισθηματα μου, να μη νιωθω ουτε να σκεφτομαι, γινεται οεο ????
Ορίστε, στο κάνω δώρο!
http://www.bradfitzpatrick.com/store...magic-wand.jpg
σκεφτομαι μια τουρκοποιημενη Ελλαδα, οπως κοντευει να γινει πανω στη Κομοτηνη, Ξανθη, Αλεξανδρουπολη, Εβρο κλπ (στα 3 πρωτα εχω παει κι ολας). τη κοκκινη σημαια με το μισοφεγγαρο και το αστερι να κυματιζει περηφανη παντου, τα καναλια να παιζουν τουρκικα προγραμματα (οπως κανει ο ΑΝΤ1 και το Mega ηδη), με τις τουρκαλες που φορουν μαντηλες να κυκλοφοραν ακομα και μεστις τραπεζες, τα παιδακια να παιζουν ξυπολιτα απ'τη φτωχεια, τη βλαχικη προφορα και συμπεριφορα των τουρκων και λοιπα. το μονο καλο που μπορω να δω σε ολα αυτα ειναι το βρωμικο σεξ με τις τουρκαλες και τπτ αλλο! τωρα μετα τις εκλογες που θα βγει η Νεα Δημοκρατια παλι, κι οταν διαλυθει επισημα και η χωρα μας, προβλεπεται να γυρισουμε σε λιγο προϊστορικες καταστασεις, να ξαναγινομαστε πραγματικα βυζαντιο. αλλα ακομα κι αν δεν εκτουρκοποιηθουμε και μας σωσει δηθεν η Ρωσια με τον Πουτιν, παλι βυζαντιο θα γινουμε. οτι και να λετε ΔΕΝ σωζεται η χωρα. μονο οι μαλακες καθονται εδω...
Σκέφτομαι πόσο κουρασμένη είμαι..πάω να κοιμηθώ!
σκέφτομαι πως σήμερα ήταν μια από τις πιο δύσκολες και πιο όμορφες μέρες της ζωής μου....ταυτόχρονα.....(αυτή η ισοροπία του σύμπαντος τα φταίει όλα..:ρ)
Σκέφτομαι ότι πέρασε μια από της πιο μονότονες και ίδιες μέρες της ζωής μου και ότι με έχει φάει η περιέργεια τι να είναι αυτό που έκανε την μέρα της Θεοφανίας να είναι μία από τις ωραιότερες. Για κάποιο λόγο χάρηκα που το διάβασα. Παίρνω κουράγιο ότι έρχεται και η δικιά μου!
έγινε κατι που περίμενα πολύ καιρό και είχα σταματήσει να το περιμένω, κάτι που ήθελα πολύ και δεν πίστευα πως θα γίνει.....:)
Έχει να κάνει με τη δουλειά μου και με πολυυυυυυυυυ κούραση, αλλά παρόλα αυτά δεν τολμούσα ούτε να το ονειρευτώ.
(ελπίζω μόνο να μη στραβώσει..:ρ)
Σκεφτομαι οτι θα ηθελα κατι να μου κλεισει ολα τα αισθητηρια, να μην αισθανομαι, να μην υπαρχουν ερεθισματα, να μη σκεφτομαι τιποτα απολυτως, ενα γλυκο κενο, να ξαπλωσω διπλα στα κυμματα να με καιει ο ηλιος και να κλεινουν σιγα σιγα τα ματια μου να αδειαζω απο ολα, τιποτα, σαν την ησυχια του βυθου, επιτελους γαληνη
Σκέφτομαι πως έχω ανάγκη από ένα 24ωρο απόλυτης ησυχίας και χαλάρωσης. Ούτε σύντροφος, ούτε παιδιά, ούτε φίλοι, ούτε δουλειά. Σκέφτομαι επίσης πόσο αντιπαθητικοί είναι οι τάχα σούπερ-φιλικοί άνθρωποι που προσπαθούν να σε στριμώξουν να κάνεις αυτά που θέλουν.. πόσο κουράστηκα που αναγκάστηκα να συναναστραφώ έναν τέτοιο σμρ...
Σκέφτομαι ότι παρόλο που μπορώ πλέον και ξυπνάω εύ-κολα τα πρωινά η ώρα που θα πέσω για ύπνο έχει μεταφερθεί ακόμα πιο αργά. Τρείς και να καίει λέμε.
2.35 τα ξημερώματα, βλέπω ρόμποκοπ και τρώω καρπούζι..